היי Variety

חלמן

New member
היי Variety

מה המצב???? טוב אז הבנתי שאתה מנהל הפורום... או שאתה הכי מבין פה.. לא מעליב אף אחד אבל הוא היה הכי בולט.. יש גם את בן שחר משהו כזה..... טוב אז ככה .. אני רק ביום שישי בלילה קראתי בפעם הראשונה על חלומות צלולים ונדהמתי!!!!! אני לא מצליח לחשוב על שום דבר אחר חוץ מזה יש לי כמה שאלות ואני בטוח בטוח בטוח בטוח שאתה תדע לענות לי.... אז רק תגיד שאתה עוקב אחרי כי לא עונים לי פה ..... אני חדש בעסק המגניב הזה..... יאללה ביי....

שריר

New member
אני אתן לך תשובה זמנית עד שגיא יענה

אז ככה אין כמה שיותר מהר ואתה חייב יומן חלומות כי כמה שאין לך כח ככה ייקח לך יותר זמן אז תתחיל לרשום אני לא יודע מה המצב שלך בזכירת חלומות אז אם תפרט זה יהיה טוב וכתבת על העין השלישית אז לא יודע ממש איך עושים כי קראתי בכלילות אבל אחריי 6 שעות אתה חייב להיות שעה ער ורק אז ועדיף שתנסה את השיטה של הזיכרון וגם זה רק אחריי שאתה עושה יומן חלומות והקטע של כמה שיותר מהר קצת בעיה כי לכל אחד זה יגיע בזמנו אני התחלתי לפני חבר שלי ביומים והיו לו2 חלומות צלולים עד שלי היה וביומים החרונים גילתי שהיו לי כנראה 6 חלומות צלולים תחכה לזה כי זה מאוד שווה לפי מה שהבנתי וכדי לחכות גם אם בהתחלה לא תצליח אבל על תמהר ותגיד לעצמך היום או אף פעם כי אתה לא תצליח אני אמרתי אמרתי בזמן האחרון נהייתי פחות אדיש יותר מעוצבן בקטע של חזרה לבית ספר וזה הגיע לי

Variety

New member
היי, עכשיו אני כאן, חזרתי מבית הספר

אז... אני אקרא את מה שאתה כותב ואנסה לענות. בקשר לבקשתך לדבר בצ´ט, זה אומנם יותר מהיר, אבל אני אבלה שם יחסית פחות מאשר שהייתי בחופש הגדול (כן, כן, אני מזיל דמעה כל פעם שאני אומר את זוג המילים האלה). אני חוזר בערך ב 4 כל יום מבית ספר, ואז לוקח לי טיפה זמן להתארגן, אז... אני כאן. תכתוב, ואני אענה לרוב עד הערב. חלומות פז, Variety-

Variety

New member
סתם כל מיני

האמתי יש לי יומיים שאני חוזר ב 4, ובשאר, רוצים אולי לשים לנו כל מיני דברים, אבל אני מקווה שלא. בי"ב אצלנו יש מלא שיעורים משלימים, וזה דיי מעצבן. אני בא הנה מתי שאני יכול. חלומות פז, Variety-

חלמן

New member
טוב.. שריר ו variety

אני חלמן מתחיל .. (דההה).. ואני לא מצליח לזכור את החלומות שלי.... כלום יאנו אני מרגיש שאני בכלל לא חולם.. אני יודע שאני חולם אבל אני פשוט לא זוכר כלללווום ניסיתי את כל השיטות... להשאר באותה תנוחה... להגיד בלילה שמחר אני יזכור את החלומות.. ואני פשוט לא מצליח לזכור... אשמח מאוד אם תענו מהר.. . ביי..

shabaz

New member
וראיטי איזה כיתה אתה?

כי אני גם גומר ללמוד פעמיים ב-4 ואני בכיתה ט´... שבז

shabaz

New member
אני לומד בכרמיאל....

בית ספר מסריח אה? ואני גומר (כן...כן...גומר זה מילה תקנית בעיברית הנרדפת למסיים) 3 ימים ב-3 וביום שישי ב-2 שתבינו איזה מערכת מסריחה...אבל עומדים לשנות לנו אותה עוד מעט אז יכול לצאת מZה משהו טוב.... שבז

גם אני... אבל

גם אני "מסיים" 3 פעמים ב3 וביום שישי ב-2 (גם שריר)... אבל אני לא בט´... תגיד, יש לכם שעות 0?

Variety

New member
לאן אתה ממהר?

כמה זמן בכלל ניסית את הזכירת חלומות? תנסה את זה איזה שבועיים לפחות. אתה נראה לי ממהר, ומי שממהר אין לו חלומות צלולים תאמין לי, כמה שאני רציתי שיהיו לי חלומות צלולים בהתחלה, למדתי שלמהר זה לא הדרך. קח את הזמן, לך בשלבים בצורה יסודית, אחרת, זה לא ילך לך. נ.ב. אני בכתה י"ב. בהצלחה, Variety-

שריר

New member
לי יש ביום שישי עד 2 זה מבאס אותי

אבל אצלנו זה תלוי בהרחבות מי שמרחיב קולנוע או תאטרון יש לו עד 4 5

ליטן א

New member
אם אנחנו כבר בעינייני ביצפר....

אז אני בכיתה י"א, עם מערכת מצויינת... מתחיל כל יום ללמוד ב 7:30, גומר כל יום ב 13:00, חוץ מבימים רביעי וחמישי - שאני גומר ב 15:00.... ליטן..

הלו!

היצרים המיניים שלך לא הם לא לפורום הזה...

למעלה