היי

Arwen123

New member
היי

אני בת 17. בת בכורה. אני לא יודעת איך להתחיל. בעצם, מה כבר יש להתחיל? ההורים שלי נפרדים. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה. אני לא מסוגלת להבין שדברים הולכים להשתנות. כל החיים שלי הכרתי רק דבר אחד - בית שבו שני הורים. בנוסף אבא שלי לוקח את זה נורא קשה. הוא חזר לעשן, הוא לוקח כדורים (לא בטוחה איזה בדיוק), הוא בקושי אוכל. אני לא יודעת מה לעשות כדי לעזור לו. הוא בנאדם נורא סגור שלא אוהב לדבר ולשתף, חוצמזה שאנחנו לא מדברים על דברים אישיים יותר מדי, זה יותר הפן של אמא. נורא קשה לי. אני בורחת מהמציאות שלי, לישון אצל החבר, ללכת לחברות, לעבודה. רק רציתי לשתף, לקבל חיבוק מאנשים שעברו/עוברים את זה כמוני, עצות או לא יודעת מה. סליחה על החפירה. [ואגב זה הבלוג שלי, כתבתי שם יותר בהרחבה על העניין: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=130643

varui

New member
אני לא יכול

לעזור לך ממש כי הורים שלי היתגרשו מתי אני הייתי ממש קטן לכן זה ממש לא השפיעה אלי אבל אני הייתי מציעה לך לבודק מה אבא שלך לוקח אזה כדורים כדי להיות רגועה

mr_lonely

New member
ערב טוב

אני חושב שאת כבר עוזרת לו, בעצם הדאגה והאיכפתיות, לא סיפרת מה עם אמא ומה המצב בבית כך שאני משער שבסדר מעדיף לשער כך, בנוגע לאביך, את מתארת תופעות שהן בגדר הסביר גם אני עישנתי יותר בתקופה הזו, והיו כדורים להרגעת והסדרת לחץ דם, זה לא משנה, אלא אם זה משהו קיצוני ואין לנו אפשרות לדעת אך אם לוקח כדורים סימן שדואג לעצמו, ירידה בתיאבון זה גם בגדר הנורמלי אגב, לפני שאת קופצת...
אני מרשה לעצמי לענות, כי אני שם עצמי במקום אביך, הייתי שם כבר. יש לי בת בת 20 בצבא ועוד בת בת 17 ובן בן 12 וכשהתגרשנו ביתי הגדולה היתה בגילך, נסי לפתח שיחה עם אביך על כל מה שמטריד אותך, גם אם זה לא מקובל אצלכם, הסבירי לו חששותייך, חשש שנובע מאהבה, אני חש. ומקוה שישתף פעולה. בזמנו דיברתי בגלוי עם ילדיי על כל נושא שרק רצו לדעת וכך גם אימם נהגה ואם היה צורך שוחחנו עימם במשותף. מקוה שעזרתי ולו במעט על אף שאיני סמכות מקצועית בעניין

אני יכולה להבין את אבא שלך

גם אני מאד סגורה, וזה כואב הלב המסלול שהוא בחר לו בחיים, בד"כ אני נגד להתערב בעיניני ההורים, אבל אבא שלך בחר לוותר. אולי תוכלי לעניין אותו בתחביב, או בפורום שמתאים לו באינטרנט, או משהו שיאפשר לו לעסוק במשהו להרגיש סיפוק ועשייה, ואולי קצת חברים. תהיי גם את חזקה!, גם את זקוקה לכוחות כדי להמשיך את חייך, להתבגר ולהתגבר. קבלי ממני חיזוקים, וכל טוב!

../images/Emo24.gif אני,

אין לי עצה ספציפית, אבל, אם בא לך לדבר בפרטי או משהו את מוזמנת (באמת מוזמנת).

למעלה