היי

lifesucks2

New member
היי

כתבתי פה פעם הודעה, אחרי ההופעה בברלה. אני יודעת שזה היה לפני מלא זמן אבל מאז אני תמיד קוראת פה ומתביישת לכתוב. אתם כבר מאוד מאוחדים ומכירים אחד את השני, ואיך בעצם משתלבים במקום כזה..? בכל מקרה, החלטתי לנסות. אז, אני מקווה שיהיה נחמד.. ^_^

../images/Emo121.gifאהלן

הדבר הראשון שעושים, זה לגלות לנו את שמך גילך ומוצאך. פרטים אלו הינם קריטיים והם שיקבעו את שילובך בפורום. פשוט תזרמי

lifesucks2

New member
חח אוקייי..

ממ.. שם: עינב ימין גיל: עוד מעט 16 איזור: פ"ת.. כן, אני מנסה להדחיק את זה=\

lifesucks2

New member
בטח כבוד

בוא נאמר, אחד מני רבים. רבים כגון ערסים, זקנות ו... נראה לי שאני הכי קטנה פה.. =\

בני עקיבא!

את לא מאמינה שאת גרה בפתח תקווה
סתם..אני שני בת 17 מת"א
ו 16 ממש לא הכי קטן. קודם כל יש לנו את בנות המצווה שעל אף שמן הן בגילך אאל"ט, חוצמזה מסתובבים פה כל מיני 10-14.. השתלבות נעימה

lifesucks2

New member
חח תודה=)

אביב המלךך..! באמפיתיארון וואהל ב14. מישהו..?

mooshki

New member
זה בפורום אחר../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה! אני נעמה, 18, נ"ע (לכולם לא תדעי)

כי אני חושבת

שיותר מבנאדם אחד פה הרגיש לא כ"כ רצוי (בלשון המעטה) פה בתקופה מסויימת בלי שום קשר ישיר או עקיף לכמה שהוא רצה להכנס לחבר'ה כאן.. כי ככה זה שיש את הגלעין הקשה והמגובש... חדשים ירגישו המון פעמים תקועים וזה בלי שיתנו להם צ'אנס להראות מי הם... ואני לא מבקרת... אני פשוט חושבת שזה המצב...

little WhiSper

New member
יש ת'מצב הכולל הזה, נכון

אבל בלי להתלהב או משו, תראי אותי, אני פה כולה שנה שזה יחסית לאנשים פה כלום זמן, ויש שיאמרו שהשתלבתי...
לא אמרתי שזה קל, אבל שומדבר לא קל, מי שרוצה להשתלב יכול לעשות זאת, זה תלוי בו עד כמה הוא רוצה את זה וזה חשוב לו.

למעלה