היי!!!

היי!!!

אני בטוחה שאתם לא זוכרים אותי אני לא הייתי פה כבר חצי שנה!!! הכינוי שלי היה ילדת פלאים 11..................... היה לי בעיות להכנס אז פתחתי משתמש חדש... קוראים לי לינוי ואני בת 12 וההורים שלי התגרשו לפני קצת יותר מחצי שנה.......... אתמול הייתי צריכה לנסוע לפריז לטיול בת מצווה שאמא שלי ארגנה לי (היא משלמת על הכל)....למה לא הלכתי??? שאלה טובה..... אבא שלי לא הסכים.......... הייתי צריכה לעשות דרכון וכדי לעשות דרכון צריך ששני ההורים יחתמו. ביום שפגשתי אותו מסרתי לו מכתב שבתוכו היה טופס שהוא צריך לחתום,תמונות פספורט שלי וכסף כדי לעשות את הדרכון. אמרתי לו:"אבא המכתב שמסרתי לך אתה צריך לבוא איתו בקרוב מאוד למשרד הפנים ולחתום עליו כי אני נוסעת לפריז"(הוא ידע שמדובר בדרכון למה באותו יום לפני שבאתי אליו שאלתי אותו אם הוא יכול לבוא למשרד הפנים כדי לחתום) והוא אמר לי:"אני לא חותם על שום דבר" שאלתי אותו למה הוא ענה לי ככה.משחק ילדותי ומטופש שאבא שלי יצר. לא רציתי לנסות לדבר עם אבא שלי כיכבר פעם אחת שדיברתי אם אבא שלי זה היה קטע ממש לא נעים והוא צעק עליי. אבא שלי לא יודע להבין אחרים,הוא יודע רק להבין את עצמו.... כולם טועים ורק הוא מושלם............... כשהגעתי הביתה סיפרתי לאמא שלי מה שהוא אמר לי והיא אמרה שאני לא אדאג ושהיא הולכת להלחם על זה שאני אסע. אז התחיל בית משפט עניינים.ככל שהתקרב הזמן שבו אני צריכה לטוס כבר פחות האמנתי.תהליך בבית משפט זה הרבה זמן. הייתי אמורה לנסוע עם סבתא שלי לא עם אמא שלי,אז אבא שלי אמר שהוא לא מסכים שאני אסע עם סבתא שלי כי היא מלמדת אותנו להתפלח למלונות ולהכניס אוכל לכיסים....איזה שטויות!!!!!!!זה מרגיז אותי כל כך!!! ברגע זה הוא קרא לי ג-נ-ב-ת!!! בסוף הוא הסכים שנסע בתנאי שגם אמא שלי תבוא.........הכל היה סתם קונצים אבא שלי עושה סיפורים מכל דבר במקום להגיד לי "טוב אני יחתום על זה בקרוב מתוקה תהני" הוא אומר לי שהוא לא חותם!!! זה כל כך לא פייר מגיע לי אבא הרבה יותר טוב מזה......אבא שלי גם פעם היה לא משהו אבל מאז שנהיה חבר עם איזו מכשפה הוא הדרדר בצורות בינלאומיות!!!! אז בסוף הטיול שלנו התעכב אבל יום ראשון הבא אני נוסעת...אבל זה כבר לא אותו דבר.....אני לא אשן באותו מלון שהיינו אמורים לישון כי הם ביטלו את החדר ולא נשארו מקומות פנויים,הם לקחו מטוס רק אתמול שהנסיעה שלי עוד 5 ימים!!זאת אומרת שיהיה שם מעפנה במטוס צפוף ובטח יתנו לנו מקום גרוע שאי אפשר לראות טלוויזיה............. טוב נו אני מקווה שהכל יהיה יותר טוב ממה שאני חושבת............... סורי על המגילה הייתי חייבת לשתף אותכם

moonie1

New member
את בטוחה שאנחנו לא תאומות?

קרה לי בדיוק את אותו הסיפור בתחילת הדרך, כשהייתי פחות או יותר בגילך- אבא לא הסכים לי לטוס לחו"ל והיה מסתורי בקשר לנסיבות, בסוף יצאתי אבל התקזזו לי שבועיים-שלוש... אז עצתי לך היא זאת- במקום להתבאס שזה יהיה פחות כיף ממה שתוכנן (וזה באמת מתסכל), תנצלי כל דקה ודקה שאת בחו"ל. תהני, תרגעי, תכייפי ותחזרי שזופה וחייכנית
מקווה שתהני...וזו תקופה שועברת עם ההורים, אז תחזיקי מעמד

שמחה בשבילך שאת נוסעת - תהני

ותשמרי על עצמך. כשאני טסתי לחו"ל בגיל 17 עם אימא שלי, הייתי צריכה למצוא את אבא שלי, כדי שיבוא למשרד הפנים להצהיר שהוא מאשר שאטוס, זה היה מגוחך, כמעט לא היה לנו קשר, ומביך, מאד מביך.

למזלי,

אמא שלי שמה סעיף בחוזה שרק היא מחליטה אם אני יכול לצאת או לא
. אגב, במשרד הפנים הפקידות לא האמינו. זה חוזה מיוחד במינו
.

למעלה