היי האם אתם חושבים שלשואה יש לקח מוסרי או לקח תיאולוגי?
M masorti New member 23/7/07 #2 הלקח התיאולוגי: "אל תחקור במופלא ממך". הלקח המוסרי... תגיד לי אם אתה ימני או שמלאני, ולפי זה אני אגיד לך מהו הלקח המוסרי מהשואה.
הלקח התיאולוגי: "אל תחקור במופלא ממך". הלקח המוסרי... תגיד לי אם אתה ימני או שמלאני, ולפי זה אני אגיד לך מהו הלקח המוסרי מהשואה.
D deebeebee New member 23/7/07 #3 ולי תאמר אם אתה חילוני/דתי/חרדי וגם אני אוכל לומר לך מהו הלקח או, יותר נכון, לאיזה מסר אתה חותר שנגיע...
ולי תאמר אם אתה חילוני/דתי/חרדי וגם אני אוכל לומר לך מהו הלקח או, יותר נכון, לאיזה מסר אתה חותר שנגיע...
M masorti New member 23/7/07 #4 למה את מתנפלת? למה שנאת החינם הזו? ציינתי עובדה פשוטה שימניים ושמאלנים מסיקים לקחים שונים מהשואה בהתאם להשקפתם. אני לא חותר להביא אותך לשום מסר. אני יוצא מהנחה שאת מספיק אינטיליגנטית וכבר גיבשת לך מסר משלך, ואת לא מחכה לאינדוקטרינציה ממני.
למה את מתנפלת? למה שנאת החינם הזו? ציינתי עובדה פשוטה שימניים ושמאלנים מסיקים לקחים שונים מהשואה בהתאם להשקפתם. אני לא חותר להביא אותך לשום מסר. אני יוצא מהנחה שאת מספיק אינטיליגנטית וכבר גיבשת לך מסר משלך, ואת לא מחכה לאינדוקטרינציה ממני.
D deebeebee New member 23/7/07 #5 ההודעה שלי הופנתה לפותח שרשור זה וחוץ מזה גם דתיים/חילונים/חרדים למיניהם מסיקים מסקנות שונות.