היי : ]
אדם: הכי חשוב לך? - שאתה הכי אוהב? - הכי מצחיק? פאדיחות הכי לא מצחיק? אנשים שמנסים להצחיק הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? מוווזי הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אפחד לא ישן במיטה שלי חוץ ממני
רואה אותך בוכה? אף אחד ! הלכתה איתו/ איתה לסרט? דוורי שלח לך אימייל? יובלי מנדלסון !! אמרה לך שאתה חשוב לה? ראית אותו בטלויזיה? צביקה הדר
פגע בך? מאי ): דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: במבה ! סרט מצויר: סרט קולנוע: דגנים: כריות מסטיק: מנטה עדיןןןןן יאמי צבע: חום
יום בשבוע:ראשון היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: חורף/קיץ: קיץ בית ספר/חופש: חופש טעם גלידה: פרי: אפרסק מכונית: המר פחח D: שיעור: חג:פורים שם לבת: אגם שם לבן: זיו תוכנית בטלויזיה: תיכון/אוניברסיטה: בשר/חלב: חלב ג'ינס/שרוול: ג'ינס סנדל/נעל: נעל טלויזיה/מחשב: מחשב חוף/הרים: חוף סתיו/אביב: סתיו לישון/לקום: לישון קרמבו וניל/מוקה:קרמבו ? איכ :-! חיה: כלב ולסיכום איך היה?! דפוק!
אדם: הכי חשוב לך? - שאתה הכי אוהב? - הכי מצחיק? פאדיחות הכי לא מצחיק? אנשים שמנסים להצחיק הכי פחדן? הכי כוסית? הכי מוזר? מוווזי הכי קרוב/ה? האיש האחרון ש...: ישן במיטה שלך? אפחד לא ישן במיטה שלי חוץ ממני