היי

היי

הולה מה המצב? טוב אני חדשה פה והייתי שמחה להצטרף לפורום. אני כותבת כבר שנה בפורום אירוויזיון ככה שיש לי מושג מהי נוסטלגיה (אפשר להתווכח על איכותית או לא
) אני בת 23 סטודנטית לכתיבה ומתגוררת בת"א. וכמו כולכם פה אני מאודדדדדדדדדדד אוהבת את כל הסדרות נוסטלגיה מפעם שאפילו קשה לי לבחור מה הכי אהבתי. "קשרים מצויירים" "טאו טאו (הייתה לי אפילו תחפושת) קטקטים זרבובים שגם להם התחפשתי נילס בלי סודות פרפר נחמד בקיצור כל מה שהיה פעם טוב (אני נשמעת זקנה נכון?) רציתי רק לדעת עם יש למישהו את השירים לילי צלצלי לי מבלי סודות. ואת השיר של ראש השנה מפרפר נחמד זה עם ניסים גרמה ועופרה חזה אולי זאת בקשה חצופה אבל ניסיתי בכל מקום ולא מצאתי. טוב בכל מקרה מקווה שתהיה לי השתלבות נעימה ואגב אם אתם צריכים שיר נוסטלגי מהאירו אז תרגישו בנח

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאאזזזזזז ככה../images/Emo70.gif

את השיר של לילי צלצלי לי תוכלי למצוא בקישור הבא
ואת כל הפרק של פרפר נחמד לראש השנה תוכלי למצוא אם רק תלחצי פה וגם כאן
מקווה שזה לפחות עוזר
.

JAMES DEAN

New member
אני רוצה שיר מהאירווזיון ../images/Emo9.gif

על בובת הסמרטוטים (אומרים שזה על פינוקיו) שיר בצרפתית מסוף שנות ה-60

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאחלה שיר!

גם לפני כמה שנים עשו לזה חידוש לא רע בכלל...

תיקון קטן

השיר הוא של לוקסמבורג משנת 65 ונקרא בובת קש בובת שעווה ושרה אותו פראנס גל (אותה אחת למי שזוכר ששרה את השיר אלה אלה על אלה פיצ'גארלד) וכתב אותו סרג' גיזנבורג שידוע יותר בתור המבצע של שיר הלחישות הצרפתי ז'ה טם. השיר אגב זכה במקום הראשון. אני לא חושבת שהוא על פינקוי אלה יותר על חברות תקליטים שמשתמשות בכוכבת שלהם ולא מתייחסות למוסיקה שלהם. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1637612 מקווה שעזרתי

למעלה