היי.

StellarWind

New member
היי.

חדש פה... חשבתי לזרוק איזו מילה או שתיים, בעקבות העובדה שבזמן האחרון תפס אותי התקף נוסטלגיית דיג'ימון עצבני ביותר, שגרם לי לראות מחדש את ארבעת העונות הראשונות (עדיין לא הצלחתי לצוד את Savers, הטורנטים חלשים בזמן האחרון...). בכל מקרה... אחרי שרצתי על כמה שרשורים פה, אני מוצא את עצמי תוהה... אני היחידי בסביבה שאהב את העונה השלישית יותר מאת כל השאר? ^^; (... כן, אני זוועתי בלהתחיל שיחות. X_X מתנצל מראש)

ברוך הבא!

אתה מוזמן להישאר ולהגיב פה.אני בכלל לא ראיתי דיג'ימון,אני פה בגלל האנשים. תהנה כאן!

Digi Lista

New member
אהלן../images/Emo13.gif

האמת שגם אני אוהבת את העונה השלישית יותר מהשנייה ומהרביעית(את החמישית עוד לא ראיתי)יחד עם העונה הראשונה שאל שתיהן יש לי כמעט אותו יחס מבחינת אהבה...אתה לא לבד
מעבר לזה אני שמחה שהצטרפת ומקווה שתהנה כאן ותיזום דברים וכמובן תשתלב במה שיש

remundo

New member
ברוך הבא

אני כבר לא בטוחה איזו עונה אני הכי אוהבת, אני צריכה לחזור ולראות שוב את כולן. (מה שכן, על טיימרס היתה לי אובססיה במשך שנתיים לפחות שזה יותר מהמ שהיה לי לאדוונצ'ר, אבל זה היה לפני שראיתי פרונטייר שבאמת חשבתי שזה ממש יפה והתלהבתי אבל לא היתה שום אובססיה.. אולי זה פשוט כי כבר עברתי את הגיל הזה. הממ ונא לא לקחת בחשבון את האובססיה העכשיוית שלי לקנשין. (ככה כותבים עכשיוית?) ואת החמישית עוד לא ראיתי עד הסוף.) בקיצור, כמו שכבר אמרתי, אני צריכה לחזור לראות הכל לפני שאני אחליט איזה עונה הכי אהבתי. (אבל כן היו איזה שלוש-ארבע שנים שמאוד רציתי להתחפש לג'רי וזה אל יצא. עכשיו, אם כבר, אני אתחפש לטקאטו ^^") (למרות שאם להתחפש למישהו מדיג'ימון אז זה לא יהיה טיימרס, חוץ מגילמון ואימפמון אולי. הממ להתחפש לטאי יכול להיות מגניב, למרות שזאת בטח התחפושת הכי טחונה מדיג'ימון אי פעם.)

Yuske

New member
welcome welcome

תרגיש חופשי להגיב פה ולפתוח הודעות חדושת וכאלה^^ ראיתי את כל 4 העונות (לא לגמרי... תמיד פספסתי כמה פרקים) ופרק 1 של עונה 5 האמת שהכי אהבתי את העונה הרביעית כי הילדים בעצמם השתנו לדיג'ימונים והאנימציה הייתה יפה (ולא סיבובים במקום וכאלה--למרות שבעונה 3 הדיג'יגדילות היו ממש מעולות) העונות אבל שהכי אהבתי היו עונה 3+4...

StellarWind

New member
הממ...

הדיג'יגדילות בטיימרס באמת היו מושקעות. נראו קצת כואבות, לפעמים, אבל מושקעות בלי ספק. ויש לי חיבה מוזרה לקונספט של ההתמזגות. ^^; מבחינתי, לטיימרס היה משהו שלאף אחת מהסדרות האחרות לא היה (אני לא מחשיב את סייברס - לא ראיתי עדיין...) - היה לה איזשהו רובד נוסף. קצת יותר עומק, קצת יותר עבודה עם הדמויות, קצת יותר אינטראקציה. היו טובים ורעים, אבל הם לא היו טובים ורעים באופן שרירותי (כמו באדוונצ'ר למשל - שהייתה כולה סביב המאבק בין ה"חושך" ל"אור") - לכל אחד מה"רעים" (ואני מניח שאפשר לכלול ברשימה הזו את כל ה"Wild Ones", יאמאקי וארגון היפנוס, ה Devas, ביילזמון וה D-Reaper) היו סיבות משלו ורובם האמינו שהם עושים טוב לעולם בדרכם שלהם. וכמובן העניין המרכזי שבה - היא התמקדה יותר בעולם האמיתי ופחות בעולם הדיגיטלי. טיימרס הייתה פשוט יותר מבוגרת באופי שלה, יותר אפלה (משהו שלא מפתיע בהתחשב בעובדה שהיוצר שלה הוא אותו אחד שיצר את Serial Experiments Lain). עם כל הכבוד לקונספציה ולחידוש ש Frontier הביאה (למרות שבינינו, היא עדיין מזכירה לי שילוב מעוות של דיג'ימון ופאוור ריינג'רס לפעמים <<), די מדובר ברגרסיה - חזרה לקונספט המאבק בין האור לחושך, לדמויות שטוחות וסטריאוטיפיות משהו (בינינו, אני אישית מרגיש שטאקויה וקוג'י היו כמעט שידור חוזר של טאיצ'י ויאמאטו >>) לאותם שילובים חבוטים וצפויים (בינינו... קייזר גריימון ומאגנה גארורומון? מי לא ציפה שבסופו של דבר זה ייגמר בגרסת אומגהמון חדשה? סוסאנומון, עאלק...) וחוץ מהקטע ההזוי עם הברקודים (שהמטרה היחידה שלו הייתה לקדם מכירות של הליין החדש של הצעצועים שלהם באותה התקופה) וכמה דברים קטנים נוספים ההרגשה שקיבלתי מ Frontier היא שבעצם כבר היינו פה לפני שתי עונות לפחות, וציפיתי להרבה יותר ממשהו שהיה אמור להיכנס לנעליים הגדולות של טיימרס (מה גם שהדיבוב הזוועתי של דיסני די שחט לי את החשק לראות את הסדרה - רק לא מזמן ראיתי אותה מההתחלה ועד הסוף, ביפנית עם כתוביות, ורק בעקבות זה פיתחתי אליה קצת הערכה. מצד שני, אין מה להשוות בין המקור לדיבוב בכל מה שנוגע לדיג'ימון - בייחוד בקטע של הפס-קול...). כנראה שמישהו בבאנדאי\טואי קיבל רגליים קרות והחליט לחזור ללעוס את אותה נוסחה שהוכיחה את עצמה בעבר עם אדוונצ'ר. שלא תבינו אותי לא נכון - אין לי שום דבר נגד אדוונצ'ר, אבל טיימרס היא לא. << ^^; מתנצל על המאמר באורך הגלות >> פשוט נחה עלי הרוח, אני מניח...

star_female

New member
יש בזה משהו...

אבל מצד שני, לפחות אצלי, העובדה היא שהתחברתי הרבה יותר לאדוונצ'ר ו-02. למה? לדעתי זה בגלל הדמויות. תקרא להן שטוחות, תקרא להן סטריאוטיפיות או צפויות, הן פשוט תפסו אותי הרבה יותר מהדמויות בטיימרז. יש בהן משהו... קשה לי להגדיר את זה. אולי פשוט כל כך קל (לי) לאהוב אותן. עלילתית טיימרז היתה הרבה יותר טובה (במיוחד עכשיו כשראיתי חצי מאדוונצ'ר ביפנית, אלוהים הם פשוט אוהבים להפוך את העלילה לצפויה כל כך גם כשלא חייבים, במיוחד בפריויוז אבל לא רק... ציטוט מפרק 21: "היקארי נשארה לבד בעולם האמיתי. אבל יבוא יום שגם היא תגיע לעולם הדיגיטלי"). ממש נהניתי ממנה בצורה הזו - היו שם קטעים שעשויים כל כך טוב... אני בקושי זוכרת את זה כבר, רק את זה ש*אהבתי* את זה. אבל לדמויות לא התחברתי, לפחות לא ברמה של אדוונצ'ר (ובמיוחד לא ברמה של 02!). בפרונטיר, אולי בגלל הנוסחה הרגילה, בתוספת שינויים קטנים, כן אהבתי את הדמויות. (לא ברמה של 02 אבל נו באמת... אובססיה ארוכת שנים בכל זאת קשה לנצח). טעם אישי, אני מניחה.

Snake Bandage

New member
צודקת לגבי הדמויות ב-02.

יש בהן משהו שפשוט תופס אותך ומסרב להרפות. והן אפילו לא שטוחות כל כך. הן יותר מגובשות מהדמויות בסייברס, למשל. ואני עדיין טוענת שהדמות של איורי מפותחת יותר מכל שאר הדמויות באדוונצ'ר. פרונטיר נורא ילדותית ולא מפתחים את הדמויות מספיק, אבל משום מה נורא קשה לא לאהוב את כולם. אולי בגלל שהכל כל כך צבעוני בעונה הזו.

star_female

New member
בשביל זה אני אצטרך באיזשהו שלב לראות את 02

שוב, ביפנית. יש לי הרגשה שאני... פחות לא-אוהב את איורי אחרי זה. (אדוונצ'ר גרמה לי ממש לאהוב את מימי... היא לא עד כדי כך מפונקת כמו שעשו אותה, והיא ממש חמודה! אפילו כשהיא מתלוננת היא חמודה... אולי זה קשור לשחקנית קול שלה XD)

Snake Bandage

New member
את יודעת שהוציאו פרקים עד 19, נכון?

אני מצפה לשאר בקוצר רוח. אני משערת שב-2008 אני כבר אתמוגג מארוקנימון. 3= איורי מקסים. אנשים תמיד חושבים שהוא סנוב קטן עם מקל קנדו תקוע בתחת וזה בכלל לא ככה. עשו את מימי יותר מפונקת בדיבוב, באמת. במקור היא כל כך חמודה... היא תמימה נורא בהתחלה, כמעט כמו טאקרו.

StellarWind

New member
לא הייתי מתנגד לראות את אדוונצ'ר ו 02 ביפנית.

בעיקר בגלל הפסקול - אבל גם בגלל שלפי מה שהבנתי מכמה אנשים - לא רק פה - הדמויות הם הרבה פחות קוץ בתחת ביפנית, בעיקר דאיסקה. << למען האמת הדברים היחידיים שאהבתי ב 02 היו קן, BlackWarGreymon וצמד הנעליים האלה, ארוקנימון ומאמימון. XD >>

Snake Bandage

New member
נעליים?! למי אתה קורא נעליים?!

הנעליים שלהם לא היו מי יודע מה. כובעים, כפפות, הייתי מבינה, אבל נעליים? P= שמחה שאהבת את ארוקנימון ומומימון, בכל אופן. הם הדמויות האהובות עליי בכל הזמנים. D= את אדוונצ'ר ו-02 ביפנית מוציאים WolfPack Productions. יש גם את RyuuRogue לאדוונצ'ר, אבל... בלי להעליב אף אחד, הם פשוט די מחורבנים. והקבצים שלהם ענקיים בלי סיבה טובה.

StellarWind

New member
XD

הם באמת בין הדמויות היותר מגניבות ב - 02. ^^ אני מניח שאני אצוד את 02 ביפנית בהזדמנות. כרגע נתפסתי קלות על סייברס. טיימרס היא לא, אבל היא בלי ספק קפיצת מדרגה מפרונטיר... << צריך להוריד עוד פרקים מעבר לפרק 10 << הטורנטים של RyuuRogue לא זזים משום מה... אבל נראה שאיכות הוידאו שווה את זה...

star_female

New member
האמת שדווקא הטורנט שהם הוציאו לאחרונה

של פרקים 1-26 הוא בגודל סביר בהחלט (175 או פחות מגה לפרק), איכות טובה ותרגום ממש בסדר. לא הרגשתי שמשהו שם לא טוב. ומכיוון שהם היחידים שהוציאו פרקים יחסית מתקדמים, אני מאוד ממליצה. אני מחכה שיוציאו את ה-raws לחצי השני של העונה כדי שהם יתרגמו גם אותם ואני אוכל לראות את שאר הפרקים ביפנית. לגבי 02, אני אראה את זה אחרי אדוונצ'ר (לפחות כמה חודשים מעכשיו, תלוי מתי יסיימו להוציא את אדוונצ'ר - לא ממש משנה *מי* יוציא את זה). אני מקווה שעד אז יוציאו לפחות חצי סדרה...

Snake Bandage

New member
שיילכו לעזאזל. )<

אני מכירה את המנהל של RyuuRogue אישית, והבחור הוא זבלון קטן ואני לא סובלת אותו ואת כל מי שמלקק לו את הנעליים.

star_female

New member
אם זה אישי זה משהו אחר

מבחינתי כל עוד הם מספקים את הסחורה, אין לי בעייה איתם... ובתור קבוצת התרגום שהוציאה הכי הרבה פרקים של אדוונצ'ר, גם אין הרבה אפשרויות אחרות למצוא את הפרקים האלה. אין לי אינטרס שהם יפסיקו לתרגם את הסדרה וחרם או מה שזה לא יהיה יגרום רק לזה, כי הם לא עושים את זה בשביל כסף אז הם לא ינסו להשתפר (בתור קבוצת תרגום גם אין להם לאיפה).

Snake Bandage

New member
שיעשו מה שהם רוצים.

בכל אופן, *אני* לא אוריד את התרגום שלהם. אני אתחיל להזיע רק אם הם יתחילו לתרגם את 02.

למעלה