היי

היי

תגידו, יש פה סטודנטים מהחוג לסיעוד? אני אישית בוגרת החוג, ואני מרגישה כאילו הפורום עוזר בעיקר לרב תחומי ודומיהם... ועוד שאלה, סטודנטים תואר שני???? יש פה חיה כזו חוץ מענת?

Josette

New member
אני

הולכת ללמוד סיעוד, בע"ה... מתי סיימת? עברת כבר את הממשלתי? באיזה תחום את רוצה לעבוד/עובדת?

סיימתי ב 03`.

ברור שעברתי ממשלתי, מבחן זנותי. אם יש לך שאלות אני פה, נציגי החוג ממילא לא עוזרים

אני ענת

New member
נצל"ש - חפיפה בין קורסים

אני מנצלת את השרשור יש לי 2 קורסי בחירה בסמסטר ב' ואני מתלבטת איזה מבינהם לבחור שניהם באותו יום ובאותן שעות מכיוון שהקורסים מבוקשים מאוד נרשמתי לשניהם ואני מתכוונת בתחילת סמסטר א' כשאתחיל להכיר את הסטודנטים שלומדים בשנה ב' לברר על כל אחד מהקורסים ואז אחליט לאיזה קורס אלתי היא, האם העובדה שנרשמתי לשני הקורסים החופפים תהווה בעייה במערכת כלומר האם מישהו בודק ועלול לבטל לי קורס אחד ללא ידיעתי? האם מישהו בכלל בודק את המערכת של תואר שני מישהו מהאוניברסיטה הכוונה... אשמח לתגובות/מידע

לא חושבת שיש לך מה לדאוג

איך ההרשמה אצלכם? ממוחשבת? אני לא חושבת שמישהו טורח לדבדוק את המערכות
בפסיכולוגיה, למשל, הרישום הוא ידני ודרך המזכירות, וראש המגמה צריך לאשר את הקורסים לפני שהמזכירות מכניסה אותם למערכת, אבל מעבר לשלב הזה אף אחד לא טורח לבדוק, וגם אין סיבה שיעשו כן. אחרי הרישום, תבדקי בתדפיסים שכל הקורסים במערכת- וזהו.

אני ענת

New member
כן ההרשמה ממוחשבת

הוצאתי תדפיס מערכת והקורסים מסומנים בצהוב עם מקרא שמסביר שהם חופפים. לכן, אני לא יודעת אם המנהלה של בית הספר יכולה לראות את החפיפה ולבטל באופן שרירותי קורס אחד (שניהם מבוקשים ומלאים). כמובן שאני לא פונה בשאלה זו למזכירות כי אנני רוצה להסב את תשומת ליבם לחפיפה עד שאחליט מהו הקורס המועדף. אם לא בודקים את המערכות אני ארגע ואמתין עד תחילת הסמסטר. אצלנו ראש המגמה לא מאשר קורסים. לפחות לפי מיטב ידיעתי כי ההרשמה ממוחשבת.

אני ענת

New member
תוכלי להסביר לי ?

מי זה הם - המנהלה של בי"ס לעו"ס? אשמח למידע כדי שלא אסתבך תודה

תרגעו, הם לא עושים את זה... לצערי!

אני חייבת לומר שזה די מרתיח שאנשים נרשמים לכמה קורסים בבת אחת כשהם יודעים שלא יוכלו לקחת את שניהם. "אנחנו" , אני ושכמותי שנרשמנו בדיוק למה שמותר לנו, נתקענו עם קורסים פחות טובים כי אנשים שיריינו להם כמה אפשרויות בחירה וסמינריונים מבוקשים עד שהם יחליטו או עד שמצבם יתבהר. אנשים שעשו את זה בחוג שלי גורמים לזה שאני נתקעתי עם קורסים פחות טובים משום שעשיתי דברים BY THE BOOK ונרשמתי קודם לסמינריון ראשון, אח"כ לשני ואח"כ לקורסי בחירה בדיוק בכמות הנדרשת ממני. חבל שאתם לא רואים את הצד השני. עכשיו אני צריכה כל יום להתקשר לחוג ולהתחבר למערכת הרשמה כדי לראות אם מישהו ביטל ולרפרש עמודים עד כלות האצבעות ועד שנעצמות לי העיניים.

אני ענת

New member
אופס... מצטערת עם דרכתי על יבלות

נכון, לא חשבתי על סטודנטים אחרים לקורס השני נרשמתי רק בימים האחרונים אחרי שגיליתי במקרה שהתפנה מקום. את צודקת נסיכה, זה לא בסדר לשריין. אחשוב מה לעשות... חג שמח.

למעלה