היי

Undertaker2003

New member
היי

היכן יש בלוג בנושא ספרות,שירה,יצירה,חברה? כאילו איזה אתר מתעסק דווקא בתחום הזה של הבלוגים..?

Undertaker2003

New member
הצצתי!

ואני מנסה לשאול אנשים שם.. אבל החלטתי גם כאן.. אולי אנשים מכירים אתרי בלוגים כאלו.. אשמח עדיין אם יהיו הצעות! :)

דנטל

New member
לא הבנתי, איזה אנשים שם?

לשאול בלוגרים שכותבים בנושא בתפוז אם יש מערכת בלוגים ספציפית לנושא? או שהתכוונת למשהו אחר?

Undertaker2003

New member
כן

לשאול אם יש מערכת בלוגים מיוחדת.. בוא נגיד כמו האתר במה חדשה או צורה רק באופן של בלוג

Undertaker2003

New member
כן

תודה! אבל יש שם רק בלוגים שאנשים כותבים זה לא מציע אתרים הרבה שם פתחו בלוג דרך תפוז.. זה לא בדיוק הבלוגיה שאני מחפש..

פגעסוס

Well-known member
מהתגובות שלך כאן לא כל כך הבנתי

מה בדיוק אתה מחפש. מצד אחד אתה כותב שאתה מחפש בלוג ומצד שני אומר שאינדקס הבלוגים לא מתאים לך מאחר והוא מציג רק בלוגים ולא אתרים. אם אתה מחפש מערכת בלוגים שמכילה רק בלוגים העוסקים ביצירות כגון שירה ספרות ויצירה, לא היית ברור כל כך. בכל מקרה, אני לא מכיר מערכת בלוגים שכזאת... צר לי.

Undertaker2003

New member
אני מחפש ליצור בלוג

אבל לא במקום שאצטרך לחפש אחר קוראים או בלוגיה שכונתית כזו.. משהו כמו האתר "במה חדשה".. רק בצורת בלוג..

דנטל

New member
אבל אם אתה מוסיף תגיות מתאימות בתפוז

אנשים שמעונינים ביצירות כמו שלך יגיעו אליך דרך התגיות. תסתכל בבלוגיה בזירות. זה בעצם יוצר לך מין אתר בתוך אתר.

אני לא הייתי מחפש בלוגיה עצמאית בשביל זה

אלא אתרים שעוסקים בנושא הזה ואולי על הדרך יש להם מערכת בלוגים עצמאית. ראיתי לא מעט אתרים כאלו שמוסיפים לגולשים אפשרות לפתוח בלוגים. בלוגיה עצמאית עבור התחום הזה בארץ סביר להניח שלא תמצא.

אני לא מכיר כ''כ את התחום

כך שלצערי אין לי רעיונות ולא עולים לי בראש כרגע אתרים עם מערכות בלוגים כאלו.

למעלה