The Ghost Hunter
New member
היי..
רציתי לשאול אתכם..מישו כאן ניסה או שמע על זוגות שקיימו מע' יחסים ללא מין? אני שואלת כי אצלי זה מאוד מבולבל.בואו ואני אספר לכם את מה שקרה לי לאחרונה.נא להגיב ברגישות כי זה מצב עדין
. הכרתי מישהו, ודיברנו בטלפון ,וממש הרגשנו חיבור ביננו,ממש הרגשתי שהוא מבין אותי והוא גם הרגיש אותו הדבר,והיה זה טבעי שנפגש בסופו של דבר. בשעה שדיברתי איתו אכן הוא קצת הגביר לי את היצרים המיניים אם תרצו לקרוא לזה כך.כלומר חשבתי עליו הרבה גם כשלא דיברנו,כך שזה היה מן סוג של התאהבות שכזו.אז בסופו של דבר נפגשנו,ולא היתה שום משיכה מצידי.הוא נמשך אליי אבל אני פשוט לא נמשכתי אליו! וניסינו כל מני דברים אבל זה לא הלך..פשוט לא נמשכתי. ואז פתאום כשזה ירד מהרמה של המשיכה הפיסית,פתאום כזה כבר לא כ"כ הרגשנו שאנחנו רוצים להמשיך לדבר ולהיות ביחד...וזה מה שנורא עצוב. אחרי שאמרתי לו שאני לא נמשכת אז הוא אמר לי שזה בכלל לא נורא ומין זה דבר חייתי ושנמשיך להיות ידידים טובים מבחינה רוחנית.ואני גם חשבתי ככה,אבל אז אחריי אותה פגישה שנפרדנו כבר אני הרגשתי וגם הוא הרגיש שזה מוזר להתקשר אחד לשני וסתם..לדבר.זה מרגיש כזה משעמם,וסתם. וזה נורא מוזר כי הקשר שלנו הכי התבסס על שיחות,אבל פתאום אולי אחרי שהיתה ציפייה כזו למשהו רומנטי,משהו מעבר, ואז אני לא נמשכתי מצידי ,אז הקשר מן נפל כזה ובאמת לא דיברנו מאז בכלל,כי זה לא מרגיש בנוח,וכנראה,לא נדבר עוד לעולם..וגם בעצם כשדיברנו בטלפון אז היה סוג של רומנטיקה באוויר,ואולי זה אחד הדברים שביססו את הקשר גם..ופתאום כשהאווירה הרומנטית נעלמה אז גם נעלם הרצון להיות ביחד כזה ולדבר. כלומר מבחינת ההגיון זה לא אמור להיות ככה,אבל ככה זה הרגיש ועדיין מרגיש לנו.שזה כבר לא נכון להמשיך להיות בקשר.למרות שאי אפשר להסביר את זה ובאמת מין לא אמור לקבוע הכל!!!אבל עובדה שזה כך. אז מה אתם חושבים..? למישהו פעם יצא להתנסות בדבר דומה? זהו...חג שמח לכולם!
רציתי לשאול אתכם..מישו כאן ניסה או שמע על זוגות שקיימו מע' יחסים ללא מין? אני שואלת כי אצלי זה מאוד מבולבל.בואו ואני אספר לכם את מה שקרה לי לאחרונה.נא להגיב ברגישות כי זה מצב עדין