היי..

היי..

רציתי לשאול אתכם..מישו כאן ניסה או שמע על זוגות שקיימו מע' יחסים ללא מין? אני שואלת כי אצלי זה מאוד מבולבל.בואו ואני אספר לכם את מה שקרה לי לאחרונה.נא להגיב ברגישות כי זה מצב עדין
. הכרתי מישהו, ודיברנו בטלפון ,וממש הרגשנו חיבור ביננו,ממש הרגשתי שהוא מבין אותי והוא גם הרגיש אותו הדבר,והיה זה טבעי שנפגש בסופו של דבר. בשעה שדיברתי איתו אכן הוא קצת הגביר לי את היצרים המיניים אם תרצו לקרוא לזה כך.כלומר חשבתי עליו הרבה גם כשלא דיברנו,כך שזה היה מן סוג של התאהבות שכזו.אז בסופו של דבר נפגשנו,ולא היתה שום משיכה מצידי.הוא נמשך אליי אבל אני פשוט לא נמשכתי אליו! וניסינו כל מני דברים אבל זה לא הלך..פשוט לא נמשכתי. ואז פתאום כשזה ירד מהרמה של המשיכה הפיסית,פתאום כזה כבר לא כ"כ הרגשנו שאנחנו רוצים להמשיך לדבר ולהיות ביחד...וזה מה שנורא עצוב. אחרי שאמרתי לו שאני לא נמשכת אז הוא אמר לי שזה בכלל לא נורא ומין זה דבר חייתי ושנמשיך להיות ידידים טובים מבחינה רוחנית.ואני גם חשבתי ככה,אבל אז אחריי אותה פגישה שנפרדנו כבר אני הרגשתי וגם הוא הרגיש שזה מוזר להתקשר אחד לשני וסתם..לדבר.זה מרגיש כזה משעמם,וסתם. וזה נורא מוזר כי הקשר שלנו הכי התבסס על שיחות,אבל פתאום אולי אחרי שהיתה ציפייה כזו למשהו רומנטי,משהו מעבר, ואז אני לא נמשכתי מצידי ,אז הקשר מן נפל כזה ובאמת לא דיברנו מאז בכלל,כי זה לא מרגיש בנוח,וכנראה,לא נדבר עוד לעולם..וגם בעצם כשדיברנו בטלפון אז היה סוג של רומנטיקה באוויר,ואולי זה אחד הדברים שביססו את הקשר גם..ופתאום כשהאווירה הרומנטית נעלמה אז גם נעלם הרצון להיות ביחד כזה ולדבר. כלומר מבחינת ההגיון זה לא אמור להיות ככה,אבל ככה זה הרגיש ועדיין מרגיש לנו.שזה כבר לא נכון להמשיך להיות בקשר.למרות שאי אפשר להסביר את זה ובאמת מין לא אמור לקבוע הכל!!!אבל עובדה שזה כך. אז מה אתם חושבים..? למישהו פעם יצא להתנסות בדבר דומה? זהו...חג שמח לכולם!

Grom18

New member
יש לי רק דבר אחד לומר

אם אדם כלשהו הפסיק את הקשר רק בגלל שעל הפגישה הראשונה שלכם לא רצית איתו שום מגע מיני . כנראה זה כל מה שהוא חיפש בסופו של דבר ובגלל זה הקשר שלכם גם נפסק. יש לי המון ידידים נחמדים וחלק אני חולקת איתם מה שנקרא "שיחות נפש" ואין לי איתם שום דבר מיני. חוץ מזה , אני אמנם בין הצעירות פה , אבל כן קרה לי דבר דומה שידיד טוב שלי התחיל להרגיש אלי דברים מעבר לרק ידידות . אני הסברתי לו מה אני ואיך אני מרגישה . והוא המשיך הלאה בחייו ואני בשלי והוא ירד מהעיניין וכן המשכנו להיות ידידים טובים. ככה שיש גם מצבים שונים ממה שקרה לך. אולי בין היתר כי אותו ידיד שלי היה כזה הרבה לפני שהוא התחיל להרגיש אלי משהו ואנחנו לא רצינו לאבד ידידות מסוג זה- בגלל שום סיבה בעולם

אוףףףףףףף לא הבנת אותי בכלל בכלל בכלל!

היה לנו את הקשר הכי רוחני בעולם והוא אפילו בעצמו אמר שהוא יכול להיות בזוגיות ובלי מין! אבל משום מה כשזה הפסיק להיות בקטע רומנטי אז הקשר ביננו דיי נפסק. מצחיק שאת אומרת שזה כל מה שהוא חיפש,כי זה הדבר האחרון שהיה לו חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מרגיז אפילו לחשוב שזה אולי ככה.כי אולי את לא מבינה,הקשר שלנו מההתחלה היה קשר מאוד מיוחד.בכלל לא דיברנו הרבה,כי אנחנו סוג אנשים כזה.פשוט שתקנו הרבה והרגשנו נורא קרובים אחד לשני.אבל לא כלכך במישור הדיבורי,או יותר נכון לומר-פחות במישור הדיבורי.הרגשנו שאנחנו מבינים אחד את השני ברמות ממש גבוהות (הרבה יותר מרוב הקשרים שיש בעולם נראה לי) אני לא בטוחה שהאנשים כאן יבינו קשרים מהסוג הזה,אבל אם יש כאן אנשים כאלה,השמיעו קול...כי אם אתה לא מנסה את זה על עצמך אתה לא באמת יודע.וזהו
.

Limbonic Art

New member
סליחה שאני אומרת לך את זה

אבל את מאוד תמימה
את לא יכולה לדעת מה עובר על אדם אחר בראש. אולי באותו רגע הוא חשב משהו מסויים אולי הוא הלך הבייתה לאחר הפגישה עשה חושבים עם עצמו הבין שפשוט זה לא מה שהוא מחפש שהוא רוצה משהו מעבר שיכלול גם קשר רומנטי . אם הקשר שלכם באמת היה חשוב לו ומיוחד גם לדעתו כמו שאת חושבת ...הוא לא היה מנתק אותו. היו לי המון קשרים רוחניים בחיי . חלק אף נשארו ,, חלק נותקו. למי שחשוב לו קשר הוא נשאר . חלק עם הזמן מתנתקים ,בגלל חוסר זמן ובגלל שהחיים (מה לעשות) משנים אותנו , משנים נסיבות ואת הצורך שלנו לדברים אחרים
אלה הם החיים. מה שלא יהיה -את לא יכולה לקבוע מה חשוב או פחות חשוב לאדם אחר- כי רק הוא יודע מה באמת הוא רוצה, מחפש ומעניין אותו, ההשערה שאכן הוא חיפש משהו אחר שבך הוא לא מצא , אחרת הוא לא היה מנתק קשר באפילו לא להסביר את עצמו ולו במעט ומצד שני גם אני לא יכולה לדעת 100% מה עובר לו בראש

מצטערת,אבל גם את לא הבנת את דבריי.

זה לא הוא ניתק,זה שנינו ניתקנו את הקשר.שנינו הרגשנו שזה לא נכון לנו להמשיך לדבר.אל תגידי סתם דברים אם את לא מכירה אותנו ולא רואה את התמונה השלמה...זה אפילו קצת פוגע
. ואני כן מכירה אותו ואני יודעת ואני בטוחה באלף מיליון אחוז שמין זה ממש ממש ממש ממש ואני חוזרת על זה:ממש! לא מה שהיה לו בראש. הכוונה שלי היתה שכשראינו שהקטע הרומנטי לא הלך,אז גם הקשר עצמו דיי התחלש. והקטע הרומנטי לא במובן המיני,אלא במובן הרגשי הזה. (לא יודעת אם בכלל את או מישהו אחר כאן הרגיש כזה דבר...מן רגש של התאהבות,משו שהוא מעבר לידידות רגילה) ועכשיו זה נכון לנו לא להמשיך לדבר,זה בא משנינו ולא משהו מצידו.פאק,לא מבינה בכלל איך אפשר לחשוב על זה...אולי אני מגזימה בתגובה שלי אבל זה קצת הרגיז אותי מצטערת... אני חיפשתי אנשים שעברו משהו דומה לזה,מי שלא מכיר את זה על עצמו אנא לא להגיב ולא להרגיז אותי
.

gabriel1349

New member
שאלה לי אלייך

מכמה שיחות טלפון ואיזו פגישה אחת במציאות- באמת נראה לך שאת מכירה אותו ויודעת מה הוא מרגיש? כי יש לי חדשות מעציבות בשבילך ש-א. ממש לא. גם אנשים שמכירים אפילו שנים -לא תמיד מכירים אחד את השני טוב ובנוסף בטח ובטח לא יודעים מה עובר לאחר בראש. ב. אין לי ספק בתחושות שלך אליו ואת רק יכולה לדבר בשמך ולא בשמו. סתם הערה. אם הקשר שלכם אכן היה מבוסס על שיחות ועל משהו עמוק "רוחני" לדברייך- זה לא היה נפסק אלא נמשך, כי זה מיוחד וחשוב לשנכם , גם אם לא פנה למשהו רומנטי- קשרים שלא מבוססים על רומנטיות ועל משהו עמוק מסוג אחר שמתאימים לשני הצדדים מחזיקים מעמד - אני יודע זאת מהיכרות שלי עם מישהי פה שהקשר שלנו חזק ומחזיק שנה פלוס
אין מיניות באוויר בכלל (אם כי שנינו גם לא בקטע של רומנטיות במיוחד) - קשר מיוחד מאין כמוהו למרות זאת
. אם היא הייתה מנתקת קשר אני אומר לך את האמת- לא הייתי מוותר לה בקלות כי הקשר חשוב לי! כמו כן, יש דבר כזה קשרים וירטואלים המחזיקים שנים , אבל אני מניח שממש התכוונת לזוגיות ללא מין שגם זה שמעתי קיים נגיד בAVEN הבנתי שיש איזה זוג אחד כזה, אבל אישית, לא בדיוק פגשתי במציאות כאלה (מלבד אולי השכנים הזקנים אצלי בקומה ראשונה
). כמובן זה לא מתאים לכולם ולא תופס אצל כולם. אם שנכם ,במקרה שלך, החלטתם לנתק את הקשר , לדברייך - כי זה" נפל" מאיזו סיבה שהיא לא תיהיה - כנראה זה מה שהיה צריך להיות ותמשיכי הלאה עד שתמצאי מה שאת רוצה ומה שיתאים גם לצד השני (מה עוד בעצם נותר לומר במקרה כזה?)

אני מסכימה לגמרי עם הפסקא האחרונה שלך ../images/Emo13.gif

אי אפשר להתווכח עם רגשות.זה פשוט הרגיש לנו שזה נגמר.וזה עדיין היה הקשר הכי מדהים בעולם,והוא נגמר.כך קורה בעולם. וזה בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא קשור לזה שאני לא מכירה אותו או שהיו לו מניעים נסתרים. זה פשוט כבר לא מרגיש לנו נכון.והמשפט שלך "לא הייתי מוותר עליה" אתה חושב שאנחנו רצינו לוותר אחד על השני?זה קצת שטחי מצידך לומר את זה...כנראה לא מספיק פירטתי על איכות הקשר שהיה לנו מטעמים אישיים
זה היה קשר מאוד מאוד מיוחד,זה קשור לשני האנשים שאנחנו. ואוף לא יודעת,אולי אני לוקחת את התגובות שלכם יותר מדיי אישי,אני פשוט מרגישה שמה זה לא מבינים אותי... בכל מקרה מסכימה עם הפסקא האחרונה שלך,זה ממש נכון.

הקטע הרומנטי והקטע הפיזי / מיני הם היינו הך?

זה משהו שלא הבנתי מההודעות שלך. נדמה מהן כאילו קשר פיזי, או ספציפית קשר מיני, הם תנאי אצלך לרומנטיקה. יתכן שהבנתי לא נכון, אם כן, תקני אותי. לדעתי התחבטויות כאלו הן מיותרות. הקשר שהכי נוח לכם, הוא הקשר בו אתם צריכים להיות, בלי צורך בהצהרות על רומנטיקה אם זה מה שעוצר אתכם. נשמע שברוב הדברים היחס שלכם זה אל זו הדדי, כלומר אין התנגשויות ברצונות. אז בלי ציפיות ובלי חוקים, למה שלא תתקשרו זה עם זו בדיוק כמו שאתם רוצים? יש, מן הסתם, זוגיות בלי מין. מספר לא מבוטל של א-מיניים חוו אותה. ניתן לתת פרח וניתן להסמיק גם אם לא תבוא התגפפות לאחר מכן. באשר לתגובות ולאי-הבנות, לפעמים קשה להעביר בדיוק איך מרגישים, או פרטים של מצב מסובך. אבל עם סבלנות הכל יהיה מובן

למעלה