היי=) אני גילי, בת 14 מתל אביב דני הוא הפייב שלי
B butbut New member 18/10/07 #2 היי גילי:]אני בת-אל[את יכולה לקרוא לי בוט או בת']. 16 וחצי,חור ליד נתניה. והפייב שלי הוא דניי גם!:] >>>>>אני מקווה שהתמונה תצא נורמאלית:]
היי גילי:]אני בת-אל[את יכולה לקרוא לי בוט או בת']. 16 וחצי,חור ליד נתניה. והפייב שלי הוא דניי גם!:] >>>>>אני מקווה שהתמונה תצא נורמאלית:]
N N e r d y New member 19/10/07 #54 חחח קדימה בדיוק 2 דקות נסיעה..../images/Emo3.gif וחצי שעה ברגל, בחושך, בארבע לפנות בוקר
M m i c k e y 15 New member 18/10/07 #19 הגיטרההההההה../images/Emo99.gif[דני רזה!!../images/Emo99.gif] גרר XD
B butbut New member 18/10/07 #22 XDDאני מתגעגעת לימים האלה..אז אני מסתפקת בתמונות של הזמן הזה..עד שהוא יחזור..להיות..רזה שוב:] השיער בטוח אל יחזור להיות חלק-והוא גם השתנה בפרצוף אז זה גם לא יתאים לו כבר!.
XDDאני מתגעגעת לימים האלה..אז אני מסתפקת בתמונות של הזמן הזה..עד שהוא יחזור..להיות..רזה שוב:] השיער בטוח אל יחזור להיות חלק-והוא גם השתנה בפרצוף אז זה גם לא יתאים לו כבר!.
1 1ספירוש1 New member 18/10/07 #3 ../images/Emo103.gifהיי welcome!! אני ספיר.. הפייב שלי הוא דאגי @#$%^&**&^%$#@!!! השתלבות מהירה!!
ס סיוווני XD New member 18/10/07 #5 היי גילי ^^ אני סיון ^^ 16 - י'א שוהם הפייב שלי הוא דני בוייי השתלבות מהירה ומהנה
B butbut New member 18/10/07 #7 החולצות-מפות-ששולחן שלו קורעות אותי כול פעם מחדש XDD... הוא כזה חמוד בהם=]]