היי

היי

על מה אתם ממליצים לקחת כנגד לחץ בבחינות? (פסיכומטרי במקרה שלי) שמעתי על גינמקו בלובה,ועל רסקיו.ניסיתי פעם רגיעון וזה בכלל לא עוזר לי. תודה מראש.ואם זה לא הפורום המתאים אז אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים.

נגד לחץ בבחינות...

גינקו בילובה עוזר לשיפור הריכוז והזכרון בדרך כלל נותנים למבוגרים על מנת שהזכרון ישתפר, אך בהחלט ניתן להשתמש גם במקרים של למידה ושינון. הוראות לפי מה שרשום על הקופסא. רסקיו הוא בעצם מרגיע רגעי, לא על כולם הוא עובד, ויש כאלה שהוא אפילו מרדים אותם. לכן, הייתי ממליצה אם מנסים לנסות לפני הבחינה ולראות איך משפיע ולא לקחת יותר מידי טיפות על מנת שהתוצאה לא תהיה הפוכה. שתיית מים - פשוט ככל שזה נשמע עוזר מאד בבחינות ולפניה . גם לימונדה. חליטות צמחים כמו נענע, לואיזה , לימונית וכו' עוזרים מאד להרגעה . ממליצה לשתות במהלך היום... שיהיה הרבה בהצלחה...

גינקו בילובה

צריך לקחת מינון מאד ספציפי (זה תלוי גם באיכות חומר הגלם ובריכוז הגינקולידים שיש בחומר), משך לקיחה כשלושה חודשים לפחות על מנת שיהיה שינוי. זו לא כמוסה שלוקחים במשך יומיים והזיכרון משתפר (הלוואי...) אז צריך לקחת את זה בחשבון. חוץ מזה, שתי טיפות לבנדר על פרקי הידיים, גם יחדור לתוך מחזור הדם וגם יתנדף כבושם ויכנס לגוף דרך מערכת הנשימה - המרגיע הלאומי... בהצלחה בבחינות
הילה

למעלה