היי..

The Superkid

New member
היי..

אני לא יודע אם אני במקום הנכון.. במקרה נתקלתי בפורום.. אממם.. הצילו?! אני במצב נפשי ממש קשה ואין לי למי לפנות.. האם זה המקום לבכות בו? ולנסות להבין איך יוצאים מזה?? אני יספר קצת על עצמי.. אני בן עשרים, חייל, אני לא יודע להגדיר ממש את הבעיה כי הכל רע! אבל כרגע הכי מטריד אותי הוא שהתאהבתי בחבר טוב שלי שאיתי בבסיס.. שהוא כנראה סטרייט (אני אומר כנראה כי הוא כן בקטע של בנות אבל זה עדיין לא אומר הרבה לדעתי..) וזה שובר אותי והורס אותי כי אני באמת מאוהב בו והוא לא אוהב אותי באותה צורה.. ואני לא יכול להיות איתו

אהלן

אני בהחלט מקווה שזה יהיה מקום מתאים בשבילך לשתף
אמרת שאתה מאד מאוהב במישהו אבל אתם לא יכולים להיות ביחד. הבשורה הרעה שהיא גם הבשורה הטובה (מיד אסביר) היא שזה מצב שקורה כמעט לכולם, ובדרך כלל יותר מפעם אחת. לפעמים הצד השני תפוס, לפעמים לא מעונין בנו, לפעמים לא נגיש אלינו (קצה הארץ/ארץ אחרת) לפעמים סטרייט. לפעמים רוצים אבל לא מסתדרים ואז רבים ונפרדים. (שים לב אגב שהנטיה המינית זה אחד מהפרמטרים , לא היחיד שיכול למנוע. להתאהב בחבר אחר גם אם הוא לא סטרייט לא מבטיח קשר- אפשר להתאהב בהומוסקסואל שנמצא בקשר או שפשוט לא מעונין בקשר מיני או רומנטי איתנו). ספרים, סרטים, שירים, ומחזות נכתבו על התופעה הכל כך נפוצה וטבעית מצד אחד וכל כך מכאיבה מצד שני של לב שבור/אהבה חד צדדית/אהבה נכזבת. זו המציאות שלנו, לא תמיד (ואפילו פעמים רבות) מי שנירצה ירצה אותנו חזרה. אין דרך לעקוף, אבל עם הזמן בדרך כלל קל יותר להתמודד האם מדובר בבסיס סגור? האם זו פעם ראשונה שיש לך קראש חד צדדי על בחור? חשוב!! אם אתה מרגיש שזה לא רק כאב של לב שבור אלא כאב עצום לא פרופורציונאלי שאולי קשור גם לכך שבעוד תחומים אתה מרגיש שהכל רע (אתה מוזמן לפרט אם תרצה
) כדאי לשקול בחיוב לפנות לשיחה משמעותית עם איש מקצוע כדי לראות מה אפשר לעשות כדי שדברים ילכו ישתפרו נ.ב. בנוסף לפורומים, אם יש רגעים קשים שאתה רוצה אוזן קשבת באופן מידי, יש קו אוזן קשבת 24/7 לחיילים, שמספרו 2201

The Superkid

New member
מצטער שלקח לי מלא זמן להגיב..

אז כן זה גם הרבה דברים ביחד בנוסף ללב השבור שמעיקים עלי ושוברים אותי! אבל כל שאר הדברים מתגמדים לעומת האהבה הזאת שלי כלפיו... ולא זאת ממש לא פעם ראשונה שזה קורה. אבל זאת פעם שניה שזה מרגיש כל כך חזק ורציני! (פעם ראשונה היתה האהבה הראשונה שלי) ואני גם לא יודע אם הוא לגמרי סטרייט או בכלל לא מעוניין.. אבל אני דיי בטוח שזה המצב.. וקשה לי! אני לא מסוגל להשלים פשוט עם העובדה שאין מה לעשות וזה קורה לכולם כי אני לא מצליח לראות את עצמי ממשיך הלאה אם זה בלעדיו.. או שהוא עם מישהו אחר, שזה בכלל ישבור אותי לגמרי..!!

אהלן

רק עכשיו ראיתי את הודעתך כי היא התחבאה קצת, אם עוברים כמה ימים אפשר להרגיש חופשי לפתוח בכל פעם הודעה חדשה ולהפנות לשרשור המקורי בנוגע לחזק - ודאי שזה מרגיש חזק, אהבה יכולה להיות רגש חזק מאד מאד, גם כשמדובר באהבה נכזבת. יכול מאד להיות שאותם דברים נוספים שמעיקים תורמים לעוצמת הרגש. תרצה לפרט אולי עליהם? אתה אומר שזו הפעם השניה, מה קרה באהבה הראשונה? איך הרגשת לעומת היום ומה קרה בחלוף הזמן? ברוב המקרים גם כשאנחנו חושבים שלא יכולים להתגבר על אהבה נכזבת או קשר שנגמר מגלים עם הזמן עד כמה אנחנו בעצם חזקים, והגילוי הזה עוזר עם הזמן גם לפעמים הבאות. עם זאת, אני חוזרת על מה שכתבתי בפעם הקודמת כדי להדגיש, כי זה מאד חשוב "חשוב!! אם אתה מרגיש שזה לא רק כאב של לב שבור אלא כאב עצום לא פרופורציונאלי שאולי קשור גם לכך שבעוד תחומים אתה מרגיש שהכל רע (אתה מוזמן לפרט אם תרצה ) כדאי לשקול בחיוב לפנות לשיחה משמעותית עם איש מקצוע כדי לראות מה אפשר לעשות כדי שדברים ילכו ישתפרו"

למעלה