היי...

dosdos

New member
היי...

אז ככה, אני לא חובבת מוזיקה מזרחית במיוחד אבל שמעתי שיר של שלומי שבת "אבא" והתחלתי לבכותתתתת.... וסתם עניין אותי מה הסיפור אחרי השיר הזה, אם יש...? מישהו אולי יודע? :)

orianush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

זה שיר באמת מרגש אין כל כך סיפור מאחוריו.. זה שיר שכתב והלחין דורון מדלי ושלומי נורא אהב את השיר וזהו.. כל אחד יכול להתחבר לשיר הזה בדרך שלו

nina41

New member
כנסו.......

אתמול הייתה לאמא שלי יום הולדת והתקשרתי לאחל לה מזל טוב ובדיוק כשהיא ענתה לי היא שוחחה עם דודה שלי שגם התקשרה לאחל לה מזל טוב תוך כדיי דיבור אמא שלי אומרת לי שדודה שלי לשמוע את השיר החדש של שלומי שבת אז אמא שלי שאלה אותי אם יש לו שיר חדש אמרתי לה כן אז היא ביקשה שאשמיע לה אותו כי לדודה שלי השיר מזכיר את סבא שלי והיא רצתה שאמא תשמע שתתרגש גם כן אז אמרתי לה אני אגיע הביתה ואני אשמיע לך אותו. ואמא שלי שמעה וממש התרגשה ממנו נזכרה גם בסבא שלי שניפטר לפניי כמה שנים וזהו אז לכל אחד יש את ה"אבא" הפרטי שלו בשיר הזה סתם סיפור אישי מהחיים יום טוב לכולם nina41

nina41

New member
תודה לך , אבל עשי טובה בעדינות עם התגובות שלך

בקשר לכל זה שמגיבים בשם שלומי אם את לא רוצה אל תאמיני אבל קצת בעדינות אם לא אכפת לך אני אזכיר זאת בכל צורה ובכל אופן כי צריך גם לדעת איך להגיב בפורום ובכבוד אחד לשני וגם אם את לא מאמינה אם זה משלומי או לא ממנו אוקיי מותק? שבת שלום לך ולכולם nina41

למעלה