היי

tamir00

New member
היי

אני חדש פה והתחלתי רק עכשיו לראות את הסדרה אני בפרק שני בעונה שלישית... איזה סדרה חזקה לא ראיתי בטלוויזיה כי יש לי הוט.. והפרק האחרון בעונה ה2 גדול למרות שהוא קצת ישן כבר... תגידו את מי אתם יותר אוהבים את סם או את דין??? אני את דין.. יותר מגניב כזה..

צילי13

New member
הייי.. לא בטוחה עם ספיילור

תתחדש XDXXD אהמ אהמ ... אני אאוהבת את שנייהם מאוד אבל את סאם טיפ טיפהב יותר XXDXDXD אגב התוכנית יצאה לפגרה... ביאוס וזהו בערךךך אה.. ושודר כבר עד 3X07

A m e l y

New member
ברוך הבא

אוי הפרק השני פשוט שולט,אחד הטובים בעונה עד עכשיו! אני אישית אוהבת יותר את דין,אבל זה די מתחלק שווה בשווה פה ואנחנו לא עושים פה אפליות
השתלבות נעימה...
אה ואני גיאה ד"א...

darklighter

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gifקצת ../images/Emo58.gifמעליי ופה../images/Emo190.gif

גם אני לא ראיתי בטלויזיה כי יש לי הוט זה בסדר...רק חשוב להבא שכשאתה מדבר על פרקים שאחרי 215/216 לסמן
כי יש פה כאלה שעוקסים ביס ומלוננים שהורסים להם.. מסכימה איתך ש302 הוא אחד החזקים בעונה ובכלל
ויש עוד פרקים מעולים בעונה הזאת...תראה עד 307... הפרק האחרון בעונה 2 באמת גדול
אבל לא לכולם זה ישן יש כאלה שעכשיו רואים ביס ויראו את זה רק עוד 6-7 שבועות בערך... אני אוהבת את שניהם אבל את דין יותר... הוא מגניב ומצחיק כזה
השתלבות על טבעית נעימה לך
אתה מוזמן להשתתף פה במשחקים וכאלה ולהגיב על הפרקים שאתה רואה....

liora257

New member
אהלן :)

השתלבות נעימה גם לי יש הוט וראיתי הכל במחשב.. והדמות שאני יותר אוהבת היא של דין!..גם של סם אבל של דין יותר..

tamir00

New member
תודה לכולם

תודה רבה לכולם... תגידו הפגרה היא בגלל שביתת התסריטאים או פגרה בגלל צילומים??? וסליחה על זה שדיברתי בלי הסימן
חחח

darklighter

New member
כרגע בגלל החגים...והתבלבלת בסימנים:../images/Emo190.gif

זה סתם אייקון של שטן ו
זה ספוילר, כלומר משהו שהורס את העלילה... בטח לא קראת את ההודעות שלי בפורום כי חשבת שהכל ספוילר חחח...זה בסדר זה קורה להרבה אנשים

רעותוש02

New member
ברוך הבא!וגם למי ששב...XD

אני אוהבת יותר את סאמי! חחחח בן כמה? מאיפה? וכו' XD

LoveYourHate

New member
ברוך הבא

אני אופקיטה D= ואממ..לא יודעת זה כל הזמן משתנה אצלי..אמ אני חושבת שעכשיו סאמי

tamir00

New member
שאלה

מה הקשר של המספר 1498 לתכנית? תמיד אני רואה בחתימות שיש תמספר ותשם של הסדרה...?

רעותוש02

New member
זה לא מהסדרה זה מהפורום של תפוז...כנס

עם תסתכל למעלה [איפה שכותבים קישור] אז כתוב בסוף מספר [1498]
וזה הקשר בעיקרון....

למעלה