היי

היי

היי אתמול כתבתי הודעה ואף אחד לא נתן לי תשובה אני אני כותבת לכם את זה עוד הפעם תודה הילה, רציתי לספר לכם משהו היה לי חבר כן שהיינו יחד ואני החלטטתי להפרד ממנו , בגלל שאמא שלו כול פעם הייתה אומרת ותמיד אומרת כן מה היא כול הזמן מתקשרת כן וזה ממש מעצבן אותי ואני מתצבנת ולוקחת את זה מאוד קשה וללב שלי , ואני אמרתי לו שאני מוכנה לדבר איתו רק בסופי שבוע והוא לא מוכן לזה אבל אין בררה אחרת , רצייתי להגיד לכם אייך פעם אני אהבתי אותו כול כך והיום כבר לא ! ואני שאולת אותכם מה אני הייתי צריכה לעשות איתו כן כי אני יודעת שאני לא ידבר עים אמא שלו הזאותי, בתודה הילה!!

היי הילה.........

לא הבנתי, את כבר לא אוהבת אותו בגלל שאמא שלו התערבה? היא לא רצתה שתהיו בקשר? אם החברות הזאת הייתה חשובה לו הוא היה מדבר עם אימו ומסביר לה, שאת חברתו וטוב לו איתך, ולשאול מה הסיבה שהיא לא רוצה שתהיו בקשר. אני מבינה שקשה לך, להיות בבית שבו לא מקבלים אותך יפה. אבל אם את כבר לא רואה בזה המשך ולא אוהבת אז אל תקחי ללב, תכירי אהבה חדשה.

היי רחל!!../images/Emo39.gif

תודה רחל , כן אמא שלו לא ממש אוהבת אותי היא שונאת אותי מאוד והוא אומר לי שאני צריכה לדבר איתה ואני לא רוצה ולא מסוגלת והוא תמיד היה אומר לי עים אני חשוב לך כול כך אז אל תתיחסי לאמא שלי אבל איי אפשר זה דברים מאוד פוגעים בי אז את מבינה אותי? ובקשר לאהבה חדשה את יודעת לא קל למצוא טוב ? כול הגברים זבל לא?????...

הילה...........

לא כל הגברים זבל, אחרת לא הייתי נשואה היום. ישנם בחורים שאיתם תסתדרי יותר וחלק פחות עד שתמצאי את האמיתי. למה היא שונאת אותך? במה פגעת בה שהיא בדעה כזאת? החבר צריך לדבר איתה, ולומר לה אל תשפטי לפניי שתבדקי. בטח שאת פגוע, להיות חברה עם מישהו שהאמא לא מסמפטת אותך, עושה פרצופים ומסיתה את הבן נגדך. מה יהיה אחר כך? אם תחליטו להיות חברים לתווך ארוך ומי יודע גם חתונה איך תסתדרו? תשנוא אחת את השניה כל הזמן? את חייבת לפתור את זה עכשיו, לראות מה היא רוצה ממך ולמה היא כזאת. נכון, לא תמיד את צריכה להתייחס אליה, ולא להפגע מכל דבר, את יוצאת איתו לא עם האמא. אבל תדעי כשאת מתחתנת עם הבחור את מתחתנת עם המשפחה. כמו שהוא אמר לך אם אני חשוב לך תדברי עם אימי את יכולה לומר לו גם, לי זה מאד קשה, היא פוגעת בי ואם אני חשובה לך דבר איתה, אם משהו לא בסדר והיא רוצה שאשנה, אני מוכנה. חייבת להיות סיבה להתנהגות שלה, ואת צריכה לברר למה.

../images/Emo140.gif

רחל נכון את מאוד צודקת נכון לא כול הגברים הם זבל אבל צריך לדעת עים מי הולכים, אני לא מסוגלת לדבר עים האישה הזאותי כן כי היא פשוט לא סובלת אותי היא אומרת שאני מנצלת אותו וזה וזה לא נכון אני כבר שבוע לא מתקשרת עליו אני רוצה לשכוח לא יודעת מה לעשות כן ואני יודעת שביום שישי היא לא תגיד מה שוב היא מתקשרת וזה ובגלל זה גם בגלל זה אני לא מתקשרת עליו מבינה אותי פשוט אני קשה לי לדבר איתה ולהגיד לה מה את רוצה ממני מה יש לך נגדי , אמרתי לו שאני לא רוצה ליהות בקשר ותדע שאני ניפרדת ממך רק בגלל אמא שלך כי היא זאות שהרסה בנינו את הקשר הטוב שהיה לנו כול כך ומאוד היה לי חבל אני ידבר איתו ביום שישי אבל אני לא יודעת עים אני רוצה לחזור לקשר איתו כי גם כול הזמן אנחנו רבים בלי סוף זה יכול ליהות מאהבה ? ותודה לך רחל על הכול !!!

הילה.........

הרבה פעמים קורה שהורים גורמים לפרידה, כי לא כולם חזקים להתמודד מול אותם ההורים של החבר. גם אם תתקשרי אליו רק בימי שישי זה לא ישנה את המצב, היא לא תאהב אותך רק בימי שישי נכון? זה שאתם כל הזמן רבים זה לא מראה הרבה על אהבה, אלא שאינכם מסתדרים. אבל לפעמים רבים כי הוא אוהב אותך ואת אותו ואתם רוצים לסדר את העיניינים. תראי, אם הוא חשוב לך אל תתנתקי ממנו, מקסימום תיפגשו מחוץ לבית, ועם הזמן אמא שלו תצטרך להשלים עם זה שאתם ביחד ולא יהיה לה ברירה.

את צודקת רחל!!!

רחל תראי אני כן אוהבת אותו אבל אני לא מוכנה להפגע, נכון אנחנו היינו תמיד ראבים ומשלמים וזה השבוע הראשון מאז שאחנו ראבים ואני לא מתקשרת עליו ואני אמרתי לך שאני כן אהבתי אותו ואני לא מבינה מה הבעיה של אמא שלו , יש לה בעיה מה אני יעשה לה הוא היה אומר לי תמיד אל תתיחסי לאמא שלי אבל כמה אפשר לסבול אני לא מוכנה לזה, היא מהתחלה לא ממש אהבה אותי וכול מה שתהיה לו היא לא תאוהב אותה, תגיידי רחל יש לך מסנגר אפשר לדבר כי את אחלה של בחורה, בתודה הילה

למעלה