היי!

CrazyMagic

New member
היי!

מממ אני צריכה את עזרתכם אני משתחררת ביום חמישי וחשבתי על מתנה מיוחדת.. ומכיוון שכל מי שמשתחרר אצלנו מביא משהו שקשור לאלכוהול שבסוף נהרס או שעון קיר לכולם שלא נעשה בו שום שימוש.. חשבתי להביא משהו שימושי. חשבתי מכיוון שיש אצלנו מחסור בכוסות פלסטיק.. וכל פעם שרוצים קפה או תה זה מסע- למצוא כוסות. אז חשבתי לקנות ספלים עם שמות שלכל אחד יהיה את הספל שלו.. הבעיה- לא מוצאת מקום בו מוכרים ספלים עם שמות.. מכירים מקום כזה? או מקום שאולי יעשו לי במיוחד..? או אולי מבחינת יצירתיות.. עם איזה חומר אני יכולה לכתוב על ספל (או כוס זכוכית) בלי שזה ירד אחרי 10 שטיפות... מישהו עשה משהו כזה? יודע? תודה.

יש צבעים מיוחדים

אני לא זוכרת איך קוראים להם אבל יש צבעים מיוחדים שאיתם תוכלי לכתוב על כוסות בלי שזי יימחק. את יכולה למצוא את הצבעים האלה לדעתי בכל חנות יצירה...

hagit9119

New member
יש לי רעיון...

את יכולה למצוא ספלים יחסית זולים בסופרמרקטים כמו שופרסל דיל וכו' לגבי הכיתוב, בכל חנות יצירה יש חומר שנקרא "טוליפ" זה חומר נוזלי הנמכר בשפורפרות קל לכתוב איתו והוא מתייבש יחסית מהר ומתקשה למעין חומר פלסטי. המחיר לטוליפ כזה הוא בערך 8 שקלים. בהצלחה!

Haunted

New member
../images/Emo45.gif

אכן עם טוליפ ניתן לכתוב על ספלים, וזה אפילו נהוג. הפ"פ שלנו הכינה לכל הפלוגה (100 איש בערך) ספלים עם שמות כשהיא השתחררה

Haunted

New member
תשמעי

מן הסתם משהו תוצרת בית לא ישאר לנצח. אבל זו האופציה הכי טובה שאני יכול להציע לך, אם לא מצאת מקום שמדפיס על כוסות. שאגב, אם תמצאי מקום כזה, סביר להניח שזה יעלה לך הון תועפות אם את מתכוונת להזמין כמות. ובלי קשר, טוליפ לא יורד כל כך מהר. צריך ממש לקלף את זה כדי שזה יירד.

oh-da

New member
זה ייצא לך די יקר

הדפסה על ספלים, בדר"כ מתחיל מ 20 ש"ח לספל יש את בי פרוזק בשינקין יש בבוגרשוב כמה חנויות לא חסרים מקומות

CrazyMagic

New member
יא אועד...

מה קורה?.. אה ובסוף עשיתי עם צבע מיוחד לקרמיקה ששמים בתנור וזה לא יורד ויצא מעולה.. וסה"כ יצא לי 45 לספלים ועוד 13 לצבע. יצא בן זונה :)

למעלה