היי!

דנדשית21

New member
היי!

אני פיספסתי כמה פרקים ועד עכשיו אני לא מבינה מה קרה לדמות של אל.... האם יש קשר בין העובדה שבתחילת העונה ה2 היא נראתה קצת מעורערת?? תודה!

4hilla4

New member
היי!!! הסיפור של אל...

ירו באל בפרק האחרון בעונה הראשונה והיא שרדה [ בקושי] בפרק הראשון לעונה השנייה.. מאז היא נהייתה קצת פסיכית.... היה פרק עם אנס שאונס בחורות ולפני זה הוא משאיר להם הודעה במשיבון והוא מכיר אותם דרך אתר היכריות. שלחו את אל להיות הפיתיון... היא הייתה בבית ואז היא הייתה אמורה לצאת לחצי שעה ובינתיים הצוות היה מסביב לבית מוכן שיתפסו אותו... היא התחרפנה ולקחה איתה את האקדח ובמקום ללכת לאוטו היא הלכה למכונית של האנס והוציאה עליו אקדח ואמרה שהוא עצור... כל הצוות הגיע והיה מאוכזב מאוד כי הוא אמר שהוא רק הסתכל במפה ובאמת היה ביד שלו מפה.... אחר כך שכולם הלכו למלון היא יצאה מהמלון והלכה לראות אותו.. היא ירתה בו וחיכתה שהשוטרים הגיעו ואמרה שזה היה הגנה עצמית כי הוא תקף אותה. כולם היו חייבים להאמין לה ובכל זאת הוצ' קבע לה פגישה להערכה פסיכולוגית והיא לא הגיעה.. אז כל הצוות הלך לפתור מקרה של רצח ילדים ורק הוצ' הלך וחיפש את אל... הוא מצא אותה והיא אמרה לו שהיא מתפטרת או שהוא פיטר אותה אני לא זוכרת.. הסצנה האחרונה שלה שהיא נכנסה למשרד שלו בדיוק לפי שהיא עזבה לתמיד והיא אמרה לו- אתה יודע, עכשיו אני מבינה למה אתה אף פעם לא מחייך.... ועזבה
שני פרקים אחרי אמילי הגיעה לצוות....

N0 far

New member
מוזר...../images/Emo12.gif

אפעם לא הבנתי למה כבר היא לא שם.. ודווקא ראיתי את הפרק שהאנס קודם היה משוחח עם הקורבנות שלו בטלפון..[אני חושבת..
] למישהו יש אולי תמונה של אל?
[פתאום אני לא זוכרת איך היא נראת...
]

דנדשית21

New member
אוי אוי....

ראיתי את הפרקים עם האנס שהיא ירתה בו. וזה היה נראה כאילו משהו מוזר עובר עליה.. אבל לא הסבירו את זה? לא הייתה פרידה משאר חברי הצוות? ומאיפה הביאו את אמילי? תודה!

4hilla4

New member
תשובות

1] לא ממש הסבירו את זה אבל הצופים ידעו שהיא לא ירתה בו מהגנה עצמית... אז הם הבינו שהיא שיקרה 2] לא
אבל הפרק שהוצ'נר נשאר לחפש את אל שהיא ברחה אז הצוות דיבר עליה וריד אמר שהוא דיבר איתה במון והיא התנהגה מוזר והוא היה צריך לדעת.. ומורגן הסכים איתו... 3]הביאו את אמילי לסדרה מאיזה שהיא יחידה אחרת.. מישהי בלונדה הביאה אותה ואמרה לה שהיא שמעה שהיא כל כך רצתה להצטרף ליחידה.. וגם אמא של אמילי עובדת שם... לא ביחידה, משהו שקשור לfbi נראה לי
מקווה שעזרתי

TheSegal

New member
די ברור שמשהו עבר עליה, להזכירכם אל נורתה

בבית שלה! המקום שכולנו מרגישים בו הכי בטוחים בעולם, היא פשוט נכנסה הביתה והוא חיכה לה שם. בפרק הנ"ל כשהכניסו אותה לתוך הבית ואמרו לה לחכות שם עד שהאנס יגיע הטראומה שהיא עברה לא אפשרה לה להגיע למצב הזה שוב ולכן היא לא עשתה את מה שהיא אמורה לעשות ופשוט יצאה להתעמת מולו, הבעיה היא שבגללה בעצם האנס השתחרר (לא הצליחו לתפוס אותו והוא לא הודה) ולכן היא הרגישה שהיא חייבת לקחת את הצדק לידיים.

למעלה