היי...

Tom Aras

New member
היי...

קוראים לי תום ואני בן 15.. יש לי בעיה. יותר נכון בעיה שקשורה לחבר טוב שלי (נשמע כמו קטע מסרט הוליוודי
הבעיה שייכת לחבר, לא לי..) אני נמצא בבצפר דתי רק של בנים. אין לי הרבה חברים בכיתה ולרוב בהפסקות אני משתעמם.. החבר הכי טוב שלי, שאני איתו עוד מהיסודי, לא בא המון זמן, מאחר לשיעורים, מפספס שיעורים (בעיקר שיעורי דת, הוא כבר חזר בשאלה ממזמן..) ורוצה לעבור לבצפר חילוני. עם העובדה הזאת אין לי בעיה (גם אני לא כ"כ דתי) אבל אני לא יודע איך אסתדר עם זה שהוא לא יהיה בכיתה. אמנם נשארו לי קצת יותר משנתיים (אני בכיתה י') עד לסוף הלימודים אבל למרות זה אני לא יודע איך אשרוד אותם..עם מי אני אדבר? ואל תגידו לי "זה הזמן ליצור קשרים חדשים" ובלה בלה...אני לא אדם חברותי מטבעי. אני פתוח רק לרשימת חברים מצומצמת...וקשה לי מאוד להכיר אנשים חדשים. אשמח לקבל עצות

ע ו פ ר ה

New member
היי תום

איזה סוג של עיצות אתה רוצה לקבל? איך אתה חושב שהחיים שלך ייראו אחרי שהחבר שלך יעבור? מה צריך לקרות כדי שתכיר אנשים חדשים? באהבה עופרה

Tom Aras

New member
האמת?.. אין לי מושג

אולי עיצות איך להיפתח יותר לאנשים... נראה לי שאני פשוט אהיה יותר בודד בבית ספר. בהפסקות בבית ספר אני משועמם כבר עכשיו מצטער, לא יודע איך לענות על השאלות. אוף זה ממש מעצבן אותי. וזאת אומרת, זו ממש לא הבעיה היחידה שלי בחיים, וזה פתאום נפל עליי עכשיו. אני כ"כ מעוצבן מזה..

ע ו פ ר ה

New member
היי תום

אני מציעה לך לקרוא את הספר "הסוד". הספר הזה מדבר על איך ליצור מחשבות שיצרו לנו מציאות טובה יותר. אמנם חלק גדול מהספר מדבר דווקא על איך ליצור שפע של כסף, אבל יש גם ניגעות לתחומים אחרים בחיים. לפי הרוח של הספר, מה שאני מציעה לך לעשות זה לשבת בשקט עם עצמך ולדמיין איך היית רוצה לראות את עצמך בין חברים. ממש לדמיין איך תרגיש כשתהיה מוקף בחברים, איך תתנהג. לדמיין אותך כבר במצב של "יש לי חברים טובים" או "יש לי הרבה חברים ואני מקובל". הספר מדבר על זה, שמה שאנחנו רוצים וחושבים עליו, וזה גם משהו שאנחנו מאוד רוצים, אם נדמיין את זה, זה יקרה. ביקשת שלא נגיד לך, אבל אני מאוד רוצה לומר לך בכל זאת, שזה שהחבר שלך עוזב, זה פותח לך הזדמנות להכיר אנשים אחרים. אולי אפילו ילדים אחרים יגשו אליך, כי יראו אותך לבד. מאחלת לך בהצלחה באהבה עופרה

למעלה