היי

היי

היי מה המצב? אני נמצאת פה המון זמן..אני רק לא כותבת תגובות כי אין לי כ"כ מה לכתוב. מקווה שאתם בסדר...
ביי יעל

המרחפת

New member
../images/Emo32.gif 1

תכנית פרישה מוקדמת: בשל צמצום בתקציב השנתי של החברה, צפויים קיצוצים במספר העובדים במסגרת המוצעת, יצאו עובדים מבוגרים לפנסיה מוקדמת ובכך יאפשרו השארתם של עובדים צעירים, המייציגים טוב יותר את עתיד החברה התכנית נקראת ´ארגון וניפוי סגל´ (להלן: אונ"ס) עובדים שיאנס"ו, יקבלו הזדמנות לעבוד במחלקות אחרות במערכת. עובד שנאנ"ס יוכל לקבל ראיון לצרכי העסקה במחלקות אחרות, לפני שהפרישה תתבצע בפועל שלב זה יקרא- ´דרך פרישה יותר קלה´ (להלן: דפיק"ה) כל העבודים אשר נאנס"ו או נדפק"ו יוכלו לפנות גם בבקשה להעסקה זמנית על בסיס נסיוני שלב זה יקרא ´זימון יחידים נסיוני´ (להלן: זי"ן) המדיניות קובעת כי כל עובד יוכל להאנ"ס פעם אחת או להידפ"ק פעמיים. אבל זי"ן הוא יוכל לקבל כמה פעמים שהמערכת מוצאת לנכון לתת לו אם עובד עונ על כל הדרישות לפרישה מוקדמת, ייתכן כי הוא זכאי לקבל ´הבטחת רמת פנסיה סימלית´ (להלן: הרפ"ס) הרפ"ס נחשב לתכנית בונוס, כאשר המערכת אינה יכולה יותר לדפו"ק או לאנו"ס את העובד במקרה בו אין העובד זכאי להרפ"ס, תדאג החברה שהוא יקבל ´אובדן יחס דרסטי סופי´ (להלן: איד"ס) האיד"ס יבטיח כי העובד יסיימם את העסקתו בצורה הקשה ביותר שתיתכן בברכת פרישה נעימה ההנהלה

המרחפת

New member
../images/Emo32.gif 2

איך להוציא כסף מהכספומט: גברים: סע לבנק, תחנה, גש לכספומט הכנס את הכרטיס הקש את הקוד הסודי ואת הסכום הרצוי לך קח את הכסף, הכרטיס והפתקית סע חזרה נשים: סעי לבנק תחני את המכונית (כתוב תחני, לא נעים לי לתקן אותם ל"החני". זה המקור. לא נגנעו :)) נסי שוב שוב... הצלחת תבדקי את האיפור במראה שימי בושם תבדקי את התסרוקת עם היד חפשי את הכרטיס בתיק גשי לכספומט, הכניסי את הכרטיס.. נדחה תחזירי את הטלכרד לתיק חפשי את כרטיס ה*כספומט* הכניסי את הכרטיס חפשי את קופסת הטמפונים (שם רשום הקוד הסודי) בתיק הקישי את הקוד תלמדי את הוראות השימוש של הכספומט במשך 2 דקות.. נפלט הכרטיס הכניסי אותו שוב הקישי את הקוד.. שגוי נסי שוב.. הצלחת הקישי את הסכום הרצוי לחצי "בטל" הקישי סכום גדול יותר לחצי "בטל" הקישי את הסכום המקסימלי החזיקי אצבעות הוציאי את הכסף חיזרי למכונית חפשי את המפתחות בתיק בידקי איפור במראה התניעי את המכונית סעי 50 מטר עצרי סעי חזרה לבנק גשי חזרה לכספומט הוציאי את הכרטיס והפתקית מהמכונה חזרי למכונית זרקי את הפתקית על המושב לידך בדקי את התסרוקת עם היד נסי להשתלב בתנועה.. ללא הצלחה עיצרי נסי להשתלב שוב.. הצלחת המשיכי בנסיעה ברמזור הראשון שחררי הנדברקס המשיכי בנסיעה

למעלה