היי !

motios

New member
היי !

היי אני חדש כאן, שלום לכולם ! אתמול קניתי קלפים אמיתיים בפעם הראשונה !
(למרות שאני חושב שקניתי בטעות רק חבילות בוסטר ולא סטרטר דק..)
אבל הצלחתי לחבר חפיסה, לא משהו אבל משהו שאפשר לשחק איתו לפחות. אני לא ממש חדש כי שיחקתי במחשב אבל אני עדיין לא ממש טוב בחיבור דקים אז אני ישמח לעזרה. אני מקווה למצוא מישהו לשחק איתו !

impale

New member
?

בשביל עזרה אנחנו צריכים לדעת מה יש לך. בשביל לשחק איתך צריך לדעת מי אתה ומאיפה,תתחדש ד"א.

motios

New member
תשובה

רק עכשיו סיימתי לחבר את הדק שלי (לקח זמן) קוראים לי מוטי ואני מנתיבות, קצת רחוק מהמרכז.. הדק שלי (ראשון!): The six swordmen- Elang The six swordmen- Chopping Knife The six swordmen- Archer The six swordmen- Fire gate The six swordmen- Double Saber The six swordmen- Spear Charming queen LV3 Charming queen LV5 Charming queen LV7 Newspace swordsman- Dark leopard Newspace swordsman- Glorious Mossman Newspace swordsman- Big mole Assaulting Rhinoceros Assaulting Rhinoceros Volcano Knife Jade beast Topaz tiger Atlantis Warrior Stegosaurus Double hit warrior Fate hero- Striker Frost Brachiosaurus Dragon Knight Light & Dark Dragon Brain destructor Arousal Warrior kuchlin Proof of arousal Deep black swift horse Seal in gold safe Absorption of the dark world Dislocation Tribute to the doomed Return passage Invading cell [A]1 Brainwash Light Electronic shadow balance The six swordsmen destroyed! The six swordsmen destroyed! High wind ! murder array Central breakthrough Black bugle flying to the sky לא ממש מסודר אבל לא היה לי סטרטר דק לבסיס אז זה הכי טוב שהצלחתי, אני ישמח לעצות ! ואולי אני יוכל להחליף כמה קלפים אם אני יגיע לאחד הטורנירים שלכם לשפר את החפיסה.

impale

New member
מגיב!

קודם כל אתה עומד לקבל שוק,זה שוק שהרבה שחקנים מתחילים יחסית מקבלים כשהם נכנסים למשחק,וחבל. הקלפים הנ"ל אינם מקוריים. נראה כאילו קנית בוקס לא מקורי של STON . אני לא צריך לראות בכלל את הקלפים כי השמות פשוט לא נכונים. קלפי הסיקס סוורדמסן שלך,במקור אמורים להיות סיקס סמוראי לדוגמה: http://mikeloda.safeshopper.com/178/3819.htm?767 ו : http://mikeloda.safeshopper.com/178/3821.htm?767 קלפי הניאוספייס סוורדסמן שלך אמורים להיות בכלל ניאוספישיאנס לדוגמה: http://mikeloda.safeshopper.com/178/3818.htm?767 וכן הלאה. על מנת לראות את הבוסטר בשמות הנכונים: http://mikeloda.safeshopper.com/173/cat173.htm?306 . יהיה נחמד אם תגיד לנו היכן קנית את הבוסטרים וכמה עלה כל בוסטר על מנת למנוע מאנשים נוספים לקנות שם בטעות. _ עכשיו אחרי ההלם הקשה,אם תגיע לטורנירים כמו לדוגמת "פריקי טורנמנט" בתל אביב (אני מודיע כאן מתי הם מתקיימים,אין זמנים קבועים,בקודם היו 82 איש!)אני בטוח שיהיו אנשים שיעזרו לך ויתרמו לך חלק מהבסיס לו תזדקק אם תחליט להגיע ולהשתתף.

motios

New member
נו באמת איזה באסה!!! ../images/Emo10.gif

אתה בטוח ? אין סיכוי שזה פשוט גירסה אחרת או משהו ? אין קלפים בגירסאות שונות כולם אותו דבר ? עד שקניתי קלפים אמיתיים(הכוונה לא במחשב)
אני הולך להחזיר ! יש שיטה לזהות בין אמיתיים למזוייפים? משהו שאני ידע בטוח ? על כל פנים אם אתה בטוח אני יפרסם את המקום ואת המחיר. צירפתי תמונה קטנה של הקלפים שלי כאן, ויש גם תמונה ממש גדולה כאן: http://www.esnips.com/doc/e8973f69-0204-4d2c-ab31-4cfafe55e9f5/Yugi-oh-cards תלחצו על "original size"

impale

New member
יש הרבה דרכים לזהות

הקלפים שנתת כאן נראים די מקוריים מלבד העובדה שהשמות שלהם לא נכונים וכמובן- חסר לכם הריבוע הכסוף\מוזהב בתחתית הקלף. אז איך מזהים? הצבע צריך להיות מתאים הקלף צריך להיות בשמו הנכון וכמובן שכך כל שאר פרטיו של הקלף הריבוע ("ההולוגרמה" או איך שלא תרצה לקרוא לזה) שם היוצא צריך להיות רשום נכון יש בכללי המון זיופים והמון דרכים לגלות הדרך הפשוטה ביותר היא לתת לשחקן טורנירים ותיק לבדוק אותם,לרוב אנחנו עולים על זיופים ברגע.

motios

New member
תודה על ההסבר !

אני משער שאני צריך לראות קלפים אמיתיים קודם כדי שאני יוכל להשוות... על כמה מהם היו אפילו הולוגרמות. החנות היתה משהו-2000 אני לא בדיוק זוכר את השם בקניון הנגב בבאר שבע לא היה לי שמץ של מושג בקשר למחירים של קלפים, אבל עדיין 36 קלפים ב-20 שקל באמת היה נראה לי קצת זול מידי... דרך אגב אתה יודע איפה אפשר לקנות אמיתיים? ומה המחיר בערך לסטרטר דק ובוסטר פק ? סליחה אם שיגעתי אותך עם כל השאלות... ובקשר לטורניר אני ישמח לבוא ! אני יחכה לטורניר הקרוב.
אני מקווה שעד אז אני ישיג קלפים מקוריים.

impale

New member
תשובות להכל

קלפים אפשר לקנות גם ביום הטורניר בחנות המארחת. איפה יש קלפים מקוריים? יש בהרבה מקומות לי ידוע על הפנינג תל אביב (ויצמן סנטר) הפנינג ראשלצ(שער ראשון) ופריק(ויצמן סנטר תל אביב) וכן,המחירים שמצאת באמת לא הגיוניים המחירון בארץ הינו: DP- 20 או 25 ש"ח בוסטר פק-30 ש"ח (יש מקומות שלוקחים אפילו 35) סטרטר\סטרקצר-100 TIN-200 תמיד אפשר להזמין מאיביי או לקנות בארץ קלפים בודדים,אני אישית מוצא את האפשרות של לקנות סינגלים הרבה יותר משתלמת מאשר להשקיע 35 שקלים בסיכוי נמוך שיצא משהו טוב.

Witchcrafts

New member
בהחלט, ידוע לכולנו שפרדי הוא צדיק.

ברוך הבא! אני יסמין, רכוש צה"ל, פלישתית מאשדוד. התשתף אותנו ביתר תחביבך? תרגיש חופשי ליזום דיונים ומשחקים וכל העולה על רוחך (בגבולות הטעם הטוב, כמובן).
בקיצור, שתהיה לך שהות הכי מהנה שיש. |חיבוקים|

motios

New member
תחביבים?

בוא נראה... אני אוהב לקרוא ספרי פנטזיה ומד"ב, משחקי מחשב אסטרטגיה בעיקר או אמולטורים (יש לי Sims 2, halo, megaman X8, C&C 3 ועוד כמה.), אני אוהב אומנות ויצירה, שירים (יש לי טעם די מקורי...) , וכמובן הרבה אנימה וסרטים מצויירים ! ביניהם פוקימון, צ'ובסה כרוניכלס, spider riders, דיגמון, סוניק X , אינויאשה,יוגי-הו GX וכן לא יאומן אבל גם דרגון בול ודרגון בול Z וכנראה שיש עוד שאני לא זוכר כרגע... אה כמעט שכחתי, אני חובב "גו" (משחק לוח) למרות שאני עדיין מתחיל.

Witchcrafts

New member
צפית גם ביוגי או רק בעונת GX?

את טסובאסה לא אהבתי, האמת. אולי כי אני לא ממש אוהדת קלאמפ. הצלחתי לשרוד רק את הפרקים הראשונים ולאחר מכן נכנעתי. זו אנימה די משעממת, לטעמי. אחרי DBZ עקבתי. נדמה לי שגם DB, אבל אני כבר לא זוכרת. וואי, איזו נוסטלגיה. O_ם לפי הרשימה שציינת נוצר הרושם שאתה טורח לצפות רק באנימות שערוץ הילדים מביא. האמנם? לא חבל?
אני קוראת יותר מדי מדבו"פ, אז בשנה האחרונה החלטתי לגוון ולקרוא במקביל ספרים מז'אנרים נוספים (וגם מנגות! עד לפני הצבא לא הייתי טורחת). אם תרצה המלצות, בשמחה. ואיך הגעת לגו? דרך היקארו? זכור לי שהיה פורום "גו" בתפוז (אין לי מושג אם הוא עדיין קיים). ג'י, איזו חפרנית אני. סליחה. נעים להכיר, בקיצור.~ [-:

motios

New member
צפיתי

גם בזה וגם בזה, אבל כרגיל אני אף פעם לא מצליח ממש לעקוב אחרי סדרות אני תמיד מפספס מלא פרקים...
בקשר לערוץ הילדים זה די נכון למרות שספיידר-רייידר, סוניק X וצ'ובסה זה מהאינטרנט, שידרו בערוץ הילדים ספיידר-ריידר וסוניק X? כי אני לא זוכר ששידרו. ובכלל רק דרך ערוץ הילדים יוצא לי להכיר אנימות חדשות. אף פעם לא יצא לי לקרוא מנגה, איך זה ? ואני ישמח לשמוע כמה המלצות לספרים/אנימות, גו הכרתי דרך היקארו ולמדתי מהאינטרנט והתאהבתי אבל הפסקתי לשחק כי אין לי עם מי... תגידי קראת את המגשר או הליוויתן מבבל ? שתיהם יצירות ישראליות אני אהבתי אותם מאוד מאוד !! מחכה להמשך.

magicannn

New member
גם אני אוהב אנימות אני די בקטע של בליץ' עכשיו

וראיתי את אינויאשה איזה 60 פרקים. הכרתי את האנימות לא מזמן אבל אני אוהב את זה..

למעלה