היי

foster1

New member
היי

יש לי בעיה אתמול עמדתי בתור לאנשהו וראיתי חברה שלא ראיתי כבר שנה אז רצתי אליה, בדרך נתקעתי במישהי בטעות רציתי לבקש סליחה אבל היא התחילה לקלל אותי, אז הבלגתי... אחר כך היא באה ונכנסה בי חזק, ובכוונה, הקיצר התחלנו להחליף מילים לא נעימות והיא הלכה. אחר כך היא באה ונעמדה לי מול הפרצוף והתחילה לקלל ולדחוף אותי... אני החלטתי שאין טעם להגיב באלימות אז לא החזרתי לה למרות שידעתי שאני לוקחת אותה. הבעיה היא שמאז אני לא מצליחה להפסיק לדמיין את עצמי מרביצה לה, ומתחרטת כל כך שלא עשיתי ככה גם, אני לא מבינה למה, זה לא יוצא לי מהראש!!! אני כל הזמן חושבת על זה ועל איך שהייתי צריכה לכסח אותה... ואני יודעת שאני עשיתי נכון שלא הרבצתי לה ושמכות לא מובילות לשום מקום, אבל זה לא משנה את המחשבות שלי, אני פשוט רואה בדמיון את הפרצוף שלה וזה בא לי בגל...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif את עשית את הדבר הנכון...

טוב אולי אני נישמעת כמו המבוגרים אבל זה נכון. את חושבת על זה כי זה קצת שונה מההרגל שלך. את מרגישה מוזר אם זה. אבל את תראי שתצליחי לשמור על הכעסים שלך. אפילו שזה קשה.

foster1

New member
לא

אני ממש לא בן אדם שילך וירביץ לכל אחד שמעצבן אותו, אני ממש פעלתי בהתאם למי שאני, אבל מזמן לא עצבנו אותי ככה...

Tabacco 19

New member
תראי...

כשהיאדחפה אותך לא הגבת לה מטעמים שאת יודעת [לדעתי פחדת] ולאחר מכן שהסיטואציה חלפה התחלת לחשוב למה לא הראיתי לה מה זה... אני אומר את זה בביטחון כי גם אני עברתי את זה שהייתי קטן...

foster1

New member
ממש לא

אני לא אומרת את זה מפוזה, להפך הייתי מוקפת בחברים וממש לא פחדתי, פשוט חשבתי שזה לא שווה את זה...

אני מבינה אותך../images/Emo42.gif

וגם אני חושבת שעשית את הדבר הנכון. זה באמת מעצבן לחשוב שהיא בטח הלכה הביתה וחשבה שהיא ניצחה- אבל תחשבי על זה שאם היית מחזירה לה, היא בטח הייתה רודפת אותך עוד הרבה חודשים ומביאה עליך את החברים שלה ומאיימת עלייך בטלפון או לא יודעת מה. ואז ההודעה שלך הייתה נראית ככה: "לפני כמה זמן עמדתי בתור לאנשהו וראיתי חברה שלא ראיתי כבר שנה אז רצתי אליה, בדרך נתקעתי במישהי בטעות רציתי לבקש סליחה אבל היא התחילה לקלל אותי, אז הבלגתי... אחר כך היא באה ונכנסה בי חזק, ובכוונה, הקיצר התחלנו להחליף מילים לא נעימות והיא הלכה. אחר כך היא באה ונעמדה לי מול הפרצוף והתחילה לקלל ולדחוף אותי... צעקתי עליה ודחפתי אותה חזרה, היא איימה עלי ואמרה לי להיזהר לא ללכת ברחוב לבד. ואני לא יודעת מה לעשות- לספר למישהו? להורים? אני ממש פוחדת לצאת מהבית ואני לא רוצה להיראות פחדנית. מה לעשות?" כן. עדיף להיות במצבך עכשיו. נכון?

למעלה