היי :)

היי :)

אז עכשיו , אחרי שסוף סוף עזרתי אומץ לעשות שינוי ולהתפטר ממקום העבודה שלי מישהו מכיר פאבים באזור כפר סבא,רעננה,הוד השרון וכו' שמחפשים ברמנית מעולה עם נסיון ?

תלת חי

New member
אלו לא השאלות שמעניינות..

השאלה היא, בלונדינית? נראית טוב?

lizush17

New member
נו באמת...

ממש בוגר... בלונדינית וכוסית זה פרמטר בשבילך לבחירת ברמנית? ואם היא לא כוסית על אבל תותחית בבר? לא תקבל אותה? (בתור מנהל בר)

תלת חי

New member
קודם כל...

הדבר הזה נאמר בהומור... אבל כיוון שקפצת עם ההתפלצנות שלך אז בהחלט אפשר לומר, שאם לא בא לנו להיות תמימים, אז כן, חלק חשוב מאוווווד( אם כי אני מסכים שלא היחידי) זה המראה של הברמניות.. ואני לא יודע איפה אתה עובד אבל במקום שלי, הברמניות נראות טוב ולא בכדי... רוב המקומות רואים בברמניות (וגם בברמנים..) הפנים של המקום וברמניות כוסיות זה פלוס גדול מאוד.. וראיתי לא רק מנהלי ברים אלא גם בעלי מסעדות וברים לא קטנים ושמצילחים לא רע, שמכניסים את הפרמטר של היופי במשקל לא מועט (גם אם לא תמיד בגלוי..) בקיצור די לנאיביות!!! ולשאלתך, אז אם אני מנהל בר, ברור שאני ארצה שהיא תהיה תותחית אבל יותר מזה אני ארצה שהיא תהיה תותחית וכוסית...

העניין זה לא להראות טוב

למרות שזה לא הבעיה. העניין הוא לשדר משהו מאוד נכון . בעיני יש לוק והתנגות של ברמנית , ברמנית צריכה להראות כמו ברמנית : זה לא בהכרך אומר כוסית על , אבל זה כן אומר לשדר ביטחון עצמי , לשדר פאן , לזכור שאתה פרמור וכן להיות סקסית .

למעלה