היי.

n616436

New member
היי.

אהלן בנות...גם אני שרוט...בן 29. חמוד וצעיר למראה. יש סיכוי להכיר שרוטהחמודה מאזור המרכז ? אני מיואש מאנשים נורמלים. הם כ"כ טיפשים.

אין על שרוטות, מה...

רק שיהיו שרוטות מנומסות, מה...

n616436

New member
ספרו לי מדוע אתם שונים

אני מבקש שכל אחד יספר על השריטה שלו. שלי הן מגוונות. הסיבה העיקרית- אני שונא נורמליות ,תבניות,קלישאות,פופולריות,עמחאיות,ערוצ2,מסחריות,מסחרה,העתקה מאמריקה,פלצנות- כל מה שהעם שלנו מאמץ. בין אם מסעדות יוקרה ומנות ב 89 ש"ח בין אם סגידה לסלבס וערוצ 2 וכוכב נולד ומזומנים ועשירים ודה-מרקר בין אם עדריות מכוערת בחתונות בר מצוות ארועים שמחות וכו'.. וכו' וכו' וכו' כאן השריטה שלי. אני פשוט לא מסוגל לסבול את כל הגועל ה"נורמלי" "מיינסטרימי" מסביבי. כולם כמו כולם,כולם מעתיקים מכולם. אתם שרוטים באמת או סתם משחקים אותה ?

ביקרת בבלוג שלי? ../images/Emo6.gif

יחסית לנורמה אני שרוט חרוט. אני בחור שקט מצד אחד מצד שני ממש ההפך. שים לב גם לכינוי

מיינסטרים זה חרא

מוזיקה אלטרנטיבית שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111אחדאחדאחדאחדאחדאחדאחדאחדאחדאדאחדאחדאחדאחדאחד

mafakit

New member
הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

ו.. כן יש עוד כמה שריטות שאני לא אפרט עכשיו X:

n616436

New member
לכל שרוט יש מכסה.

יש כאן אולי מישהי שרוטה ונראית טוב (בלי להעליב ,מצטער!) ורגישה ומצחיקה ומיוחדת כמוני שהיא לא בת 13 (מצטער! בלי להעליב..) מחפש שרוטה מגיל 20-21 ומעלה.............. שרוט מחפש שרוטה על סוס לבן שרוט.

OverAndOver

New member
באמת טיפשים ../images/Emo183.gif

איך הם מצליחים לחיות ככה? הייהיי

למעלה