היי

היי

גם אנחנו השתחררנו!!! טוב יש כאן מישהו בפורום????? ובקשר לעיניים...עבדו עליכם! לשתיהן יש עיניים ירוקות(ירוקות-כחולות איך שתרצו..) ואין לאף אחת עדשות! ו..זאת רק אני או שמרי קייט יותר יפה מאשלי?

מריקייט

New member
למריה סלסטה סיד הפ33ה

זו לא רק את מרי-קייט באמת יותר יפה מאשלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל גם אשלי פ33ה...

motib4

New member
אני לא מבין...

איך אפשר להגיד שאחת יותר יפה מהשנייה? הרי הן תאומות, כמעט ואין הבדלים בינהן...

motib4

New member
לא מדוייק...

הן לא תאומות זהות. אבל אין בעיה להבדיל... העלינו את זה כבר 3 (
) פעמים כאן, אז אתן יכולות לדפדף אחורה ולמצוא את התשובה.

מוטי צודקקקק

הם לא תאומות זהות אבל בכל זאת יש להם תווי פנים מאוד שונים....למרו תשהם מזכירות אחת את השניייה מאוד...! נגיד אותו אף..אותו שיער אותו צבע אותו גובה....אבל החיוך שונה הביגוד שונה... יש הבדלים שכן משנים אותם מאוד אחת מהשנייה!

motib4

New member
הן שונות...

אין מה לדבר. איך שהן מחייכות ומתלבשות, זה קשור באישיות. אולי אשלי רוצה לשמור על הפרטיות שלה? אולי היא קצת סגורה? לפי החיוך של מרי קייט אפשר ללמוד שהיא טבעית יותר... על פי הביגוד אפשר להבין הרבה על האישיות. וקצת
: למרי קייט ואשלי יש גובה שונה. אשלי גבוהה בשתי אינץ´. משמע 5 ס"מ.

דווקא

הם כן זהות הם לא יכולות להיות אפילו שהם תאומות ממש ממש בול אבל הם זהות הם לא שונות עם תיראו תמונה שלי ושל אחותי אז תבינו כמה הם כן דומות :)
נועה

motib4

New member
נועה... לא הבנת את הכוונה../images/Emo70.gif

רשמית- הן תאומות לא זהות. כך שתוב בטופס הילודה שלהן ןבתעודת הזהות... ברור שהן דומות- אבל הן לא זהות.

הם לא זהות ולמה...

כי לתאומות זהות יש נקודות חן בדיוק באותו מקום! ולא יכול להיות שלאחת תהיה שם..ולשנייה במקום אחר! 2- תאומים זהים חייבים להיות בול בול בול בול בול אותו דבר פשוט שיכפול של השני! (למדתי על זה במדעים! חח) אז אני יודעת! ויכול להיות שאת ואחות שלך פשוט תאומות מאוד לא זהות...אבל התאומות גם לא! פשוט יצא במזל שהם דומות.. ותאומים לא זהים נוצרים מ-2 ביציות מופרות..ולכן הם לפעמים יוצאים מאוד שונים..כי אין תכונות דומות ולפעמים זה כן יוצא דומה...זה תלוי בתכונות שמועברות אליהם! וווואיייי אמאאאאאאא! איך זכרתי את הכל !?!?!?!?!? אני מפחידה את עצמי!

9סנורקה9

New member
זה לא טיעון.....

נקודות חן הן לא דבר מולד. תאומים זהים לא יהיו בעלי דפקטים גנטיים זהים, והם גם לא ישארו כל כך דומים לארוך כל חייהם- בערך בגיל 12 הם נהיים יותר ויותר שונים אחד מהשני, עד כדי מצב שזוג אחים, שפעם היו מתבלבלים ביניהם יהפכו לשונים עד כדי כך שאנשים אפילו לא יאמינו שהם אחים.

star lili

New member
ההבדל הוא גם-

באישיות! גם לתאומים שהם הכי זהים בעולם מבחינה גנטית לא תהיה אותה אישיות בדיוק, כי כמה שהגנטיקה שלהם זהה- היא לא מה שקובע להם את האישיות- ואישיות של אנשים כן מתבטאת במראה החיצוני שלהם. לא 100% כמובן, אבל ברמה מסוימת זה משפיע ככה שלא משנה כמה הן זהות או לא מבחוץ, עדיין האישיות השונה של כל אחת נראת ומבדילה בניהן זה רק הגיוני, לא?

תקשיבו....

זה שהן תאומות זהות (לא לגמרי-בשביל הילדה שנתנה את ההרצאה המדעית :) לא אומר שאחת לא יכולה להיות יפה יותר מהשנייה כי זה מאוד תלוי בפוזה או בתספורת... או בבגדים ובקשר לויכוח על התמונה שבה מרי קייט עם המכנס האדום אז דבר ראשון הגיזרה של המכנס נפוחה יש לי מכנסיים כאלה זה פוטר רחב.. ודבר שני אשלי יצאה שם פחות טוב אבל כמו שמישהי אמרה יש פעמים שאשלי ניראית יותר טוב ממרי-קייט רק חבל שזה לא קורה הרבה.. חוצמזה מרי קייט נראית יותר טבעית ופחות סנובית לדעתי.. וואי איזה הרצאה דפקתי..מקווה שלא נרדמתם כשקראתם

d a n a o s h

New member
לא זהות...

טוב אז בצער גידול בנות אתם מבדילים מי זאת מישל אשלי ומי זאת מישל מרי קייט... וגם בסרטים שהשמות הם לא האמתייתים שלהם וכשהם לא בתסרוקות שונות - תעשו לי טובה... אתם לא מזהים

חחח הצחקת אותי

תעשי לי טובה את אני תמיד מבדילה ללא קשר לבגדים או לתסרוקת גם בצער גידול בנות אפילו ממתי שהן היו קטנות זה פשוט קל כי כמו שמוטי ועוד הרבה אנשים אמרו כי הן לא תאומות זהות ויש סימנים מזהים וגם לאשלי יש לחיים כאלה יותר נפוחות והיא יותר גבוהה אז אל תגידי לנו אם אנחנו מבדלים או לא כי אני יודעת שאני מבדילה... נ.ב-זו אושרת!!!

למעלה