היי!!

FireRescue

New member
היי!!

שלום לכולם! אממ... קראתי כמה דפים אחרונה ואני יודע ששואלים את זה כל יום אבל בכל מקרה... אמ... שמהו אני בן 19 מהמרכזמסיים י'ב... חולה אלכוהול וחיי לילה... בזמן האחרון אני נורא מתעניין בכל הקטע של ברמנים...ת'אמת יש לי ידידה ברמנית וחבר ברמן ואני מאוד מתלהב מזה.... רציתי לשאול כמה זמן נמשך קורס ברמנים והאם כדי לעשות אותו לפני הצבא?ומה העלות של דבר כזה בכלל?(אני מתגייס לקראת סוף 2008). תודה מראש! וסליחה שאני שואל שוב אותה שאלה...

RastaIntrusta

New member
שאלה מאוד מורכבת שתלויה בהמון גורמים

אבל באופן כללי העלות היא בין 2900 ש"ח ל3490 ש''ח ב"זמן אמיתי" בית הספר לברמנים. ישנו מסלול של חודש ימים ויש עוד מסלול שבו אתה מקבל תעודה רק אחרי שלושה חודשים עקב מפגשים שכוללים גם פליירינג. תכנס לאתר זמן אמיתי שם תוכל לגלות יותר פרטים |http://www.zmanamiti.co.il| אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות לך עליהם גם במסרים הפרטיים שיש בתפוז , גם באייסיקיו שמספרו 153993994 וגם בפלאפון שמספרו 0504241401 , מיכאל :).

FireRescue

New member
אמ...

תודה מיכל אבל לא ענית לי על השאלה העיקרית... האם שווה לעשות את הקורס לפני הצבא או שכבר לחכות?

בתור אחת שכנראה עוד מעט מתגייסת...

לפי דעתי שווה לחכות אלא אם כן יש לך אישור עבודה מיוחד ואז אתה גם יכול לעבוד בזה בזמן שאתה בצבא. אם לא עדיף לכחות ולעשות אחרי צבא.

obbb

New member
אישור עבודה?

ברמן זה (עד כמה שאני יודע) אחד המקצועות ה"שחורים" מבחינת משכורת ובירוקרטיה (תקנו אותי אם אני טועה). לא חושב שהיעדר אישור עבודה - זה מה שיחסום את דרכך בתחום.

maxfain

New member
הפרסום בפורום אסור.

להבא, מיכאל, תמנע מהודעות מהסוג הזה כי זה מאוד מרגיז אותנו (בנוסף לזה שהפרסום בפורום - אסור) ואתה יוצר דימוי שלילי למה שאתה מנסה לקדם.

RastaIntrusta

New member
אני ממש לא ידעתי שהפרסום בפורם אסור , אתם

יכולים למחוק את ההודעה אם היא כל כך מקוממת...

למעלה