היי :]

Sensorium

New member
היי :]

נדמה לי ש'הצטרפתי' לפורום הזה לפני איזה שנה
בכל אופן, אני פלי, נושמת אוויר מזוהם קרוב ל16 שנה מאוד אוהבת את חומריו
למרות שאני ממש חייבת לקרא אותו שוב! אז, מממ, היי

נטעש

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

את מוזמנת להציג את עצמך למטה בהתפקדות בכל אופן, אני נטע, נושמת אוויר נקי יחסית כבר 15 שנים (וחצי!!)

האבק

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אל תשכחי לבקר גם באתר שלנו - www.HDM.co.il

JustRain

New member
ברוכה הבאה! + ../images/Emo207.gif

אני נגה, נעים מאד
עכשיו כשאנחנו יותר קרובים לכנס - מי מגיע באיזה יום? מי ישן במתחם? מי נקניקיה כמו נטע
ושמעון
ולא מגיע? אני עוד לא יודעת, מנסה להגיע לכל שלושת הימים, לא בטוח שיסתדר. אם לא, אגיע ליום השני או לשלישי, כנראה לשלישי, אבל עוד לא החלטתי.

האבק

New member
אני מגיע לימים השני והשלישי (22-23)

ולדעתי, היום השלישי הוא הכי טוב (כמובן, יש בו את ההרצאות שלנו ואת חומריו הבהירים)

galiau

New member
אני אגיע לחלק מהיום השני ולכל היום השלישי ../images/Emo13.gif

נטעש

New member
ואם כבר מדברים על הכנס...

אתם הולכים לעשות מפגש פורום? ותצלמו הרבה, כן? אני באה למיתופיה. החיים שלי בסכנה אם אני לא אבוא כנראה.

dahoe

New member
כנראה שאני לא מגיע.

בגלל "מחדל המזל" שהיה בשנה שעברה חבר שלי מבריז לי ואם אני לא מוצא חבר אחר ללכת איתו אז כנראה שאני אוותר...

אקס93

New member
אודי אתה יודע מה חסר פה?

פאנפיקים! סיירתי פה בין העמודים 1-3 (יצאתי מנקודת הנחה שגם בשאר אין) ולא ראיתי ולו פאנפיק אחד. אי זוכר תקופה שפתחת עמוד באתר עצמו בשביל הפאנפיקים שהוכנו. ואני זוכר פאנפיקים מעולים שהיו שם. אתם באמת צריכים לעשות משהו עם זה.

JustRain

New member
יש אתרי פאנפיקים...

כמו... לדוגמה... וחס-וחלילה אני לא רומזת כלום... המגדל הלבן, נניח... סתם דוגמה אקראית כמובן, אין לי שום אינטרס שתיכנסו. בכ-לל לא. אנחנו גם לא נהיה עצובים אם לא תיכנסו, אנחנו מסתדרים מצויין בלעדיכם. אני?! מנסה להפעיל את הדם הפולני שלי לצרכיי?! מה פת-אום... אין לי שום בעיה שלא תיכנסו. אתם לא חייבים. לא צריך. *מסתובבת והולכת בהפגנתיות*

למעלה