אני אישית מכיר מקרים שכאלו
מנשים שאני לא נמצא יותר בקשר ומשמועות - החברה של החברה... בכול מקרה, לפי הזכור לי, היה פעם איזו פעילות בנושא של איזו אגודה - בית הפתוח, קל"ף, אגודה - אני לא זוכר. לדעתי, כדאי שתתחילי מפורומים של לסביות, תציבי שם הודעה, אם למישהי זה קרה. לדעתי זה מאוד נפוץ ומבלבל מאוד כשזה קורה. עוד דבר שאת יכולה לעשות, זה לדבר עם תמיכה לנפגעות תקיפה מינית. זה ממש לא עקרוני מי התוקף, מה מעמדו או מגדרו/ה, זה ידוע, זה קורה. תראי את האמא שהתעללה בילדים שלה, זה יותר נפוץ ממה שאת מדמיינת. אני מכיר (ליתר דיוק הכרתי) גבר שנאנס ע"י אישה, הכרתי גבר שאשתו הייתה מרימה עליו יד, וכאשר נהיה הסיפור שזו "אחת משלנו" פחות מערבים אנשים ופחות מדברים על זה. זה קורה. את לא לבד. אם את מעוניינת, אני יכול לנסות למצוא לך נשים, אבל אני לא מבטיח כלום. עוד משהו, אולי תנסי לרחרח אצל האקסיות. אל תעשי את זה באופן מפורש, שמה הן יגידו לאותה אישה ואז יהיה סיפור מאוד לא נעים. בכול מקרה, זה נורא חשוב למצוא את התמיכה שלך ולעבד את מה שקרה. את צריכה תמיכה בלפנות אל המשטרה וכיוצא בזה? אם כן, אני ממש ממליץ לך לפנות לקבלת עזרה מארגון. המון בהצלחה.