היי

היי

היי זאת ג´ניה אני פשוט כותבת מהבית של חברה שלי.. אחריי שהסתכלתי הרבה בתמונות שלהן הגעתי למסקנה שהן אוליי משחקות טוב אבל הן ממש לא משהו..אפילו קצת מכוערות נכון?.. אמא שלי אומרת שהן נראות כמו קופיפות...
בקיצור תודו הן דיי מכוערות.. אניוואי אני אוהבת את כולכן

חן ונוי

New member
למה לזלזל????

הן יפות, חמודות, מתוקות!!! למה זלזל ועוד בפורום שהוקדש רק להן????

motib4

New member
לדעתי את טועה (ובגדול אם יורשה לי)!

אם התאומוץ היו מכוערות, הן לא היו מצליחות כיום. הן יפות מאוד לדעתי... הרבה (ולדעתי רוב) המעריצים מעריצים אותן מפני העובדה שהן יפות. אני לא אומר שהן מושלמות בלי שום פגם, אבל לקרוא להן מכוערות, זה לא הגיוני. בכל מקרה- כל אחד ודעתו וזכותך לחשוב על שתי הבנות המקסימות הללו מה שאת רוצה...

על תידאגי התכונתי למי שכתבה הריי...

זה ברור שזאת לא את כי לה קוראים חולה על התאומות 1 ולך קוראים חולה על התאומות :)
נועה

:)בקשה../images/Emo70.gif אבל אני יסביר

אף אחד פה לא חיכה אותך וכתב משהו שאת לא כתבת כי כנראה הייתה עוד אחת שרצתה לקורא לה: חולה על התאומות והשם הזה כבר היה רשום אז היא קראה לה חולה על התאומות 1 הבנת
נועה

לא נועה...

המישהי הזאת (מיס פרינססה אני כמעט בטוחה) כתבה את זה... כדי להתחזות לי כי אני העלבתי אותה קצת... ושימי לב.. היא כתבה "היי זאת אני ג´ניה" והשם שלי הוא ג´ניה אז לא יכול להיות כזה צריף מקרים

Nomero Uno

New member
תפני להנהלת הפורומים

כמו שכתבתי לך למעלה תפני להנהלת הפורומים בפורום משוב והם כבר ידעו איך לטפל בזה

אבל:)

מיס פרינססה ממש חמודה ואני מתכתב איתה כל יום זאת לא היא
אבל חולה על התאומות 1 כולם דעו שזאת לא את כי ליד השם שלך לא כתוב 1 :)))
נועה

טוב שאת לא חייה באשליות!!

אה..1-אף פעם לא דיברתי איתך.. 2-יש לי חיים! 3- מי בכלל יודע איך קוראים לך?? ומי את שתאשימי אותי בכלל בכאלה דברים??? טחח..טוב אין לי כוח לזה...תחשבי מה שבא לך..לי יש חיים...

Nomero Uno

New member
טוב שאת חיה באשליות.....

שיש לך חיים! חחחח את יודעת זה שאת אומרת שיש לך חיים לא אומר שבאמת יש לך כמו שהתאומות אומרות שהן כמו בנות רגילות אבל הן לא תחשבי על זה

מה אתה פותח את הפה??

אתה אומר לי מותק? טוב אין לי כוח לטימטום הזה של הפורום הזה! כל אחד פה יותר תינוק מהשנייייייייייי!!!!! היחידה הנורמלית פה זאת נועה שהיא הכי בובה..וגם נוי.. אז ששש ומה אתה מדבר בכלל ?? כל היום באיי סי..בן 18 .. די די סתום ת´פה

Nomero Uno

New member
אין לך כוח לפורום?

אז שלום ולא להתראות! תאמיני לי מה שאת מרגישה כלפי הפורום אותו דבר אנחנו מרגישים כלפייך

יל תדבר בשם כולם אני כן רוצה שהיא

תכתוב
צו´צה ותעזבו תראו לאן הגענו סך הכל אחת חשבה שמישהי עלתה על השם שלה
נועה

למעלה