the eye2001
New member
היי...
היי... אני מתעניין בנושא ואני חושב שהוא מרתק..וסתם עברתי פה בסביבה... אני לא יודע אם לכולכם יצא לשחק במשחקים...אבל אני רוצה להמליץ לכם כל.. סידרת משחקי "גבריאל נייט" , שהם קווסטים תוצרת סיירה... יש בסידרה 3 משחקים..כל אחד לדעתי יותר יפה מהשני..
ובכן הסיבה שבחרתי להמליץ כאן היא מכיוון שהמשחקים הם מותחים ומפחידים(גרר...) ועשויים היטב!, אך גם מכיוון שהם מלאים בנושאים של דת , טוב ורע בעולם וזה ממש מעניין!!.. גבריאל נייט 1(חטאי האבות) - מספר על הגיבור , בעל חנות ספרים בניו-אורלינס , שנדרש לפענח סדרת רציחות וודו מסתוריות...ובדרך מגלה על עברו המסתורי... גבריאל נייט 2(החיה שבתוכו) - הגיבור נמצא בגרמניה ועליו למצוא "איש זאב" , לטענת הכפריים , שתוקף את אנשי הכפר..ומגלה קונספירציות היסטוריות שקשורות אליו ואל אבות אבותיו.... גבריאל נייט 3(דם הקדושים , דם הארורים) - גיבורנו נקרא הפעם למצוא תינוק שהוא צאצא למשפחת אצולה סקוטית , שקשור לקללה מיסתורית שנפלה על המשפחה שקשורה ל...ערפדים..הסיפור כאן הוא מדהים והולך רחוק רחוק...! אלו רק תקצירים באמת באמת קצרים ואני מצטער על תפיסת המקום הרצינית , אבל לדעתי זה ממש יעניין אנשים בעלי תחום עניין כמו בפורום... אז ביי...
אסף.
היי... אני מתעניין בנושא ואני חושב שהוא מרתק..וסתם עברתי פה בסביבה... אני לא יודע אם לכולכם יצא לשחק במשחקים...אבל אני רוצה להמליץ לכם כל.. סידרת משחקי "גבריאל נייט" , שהם קווסטים תוצרת סיירה... יש בסידרה 3 משחקים..כל אחד לדעתי יותר יפה מהשני..