היי...

the eye2001

New member
היי...

היי... אני מתעניין בנושא ואני חושב שהוא מרתק..וסתם עברתי פה בסביבה... אני לא יודע אם לכולכם יצא לשחק במשחקים...אבל אני רוצה להמליץ לכם כל.. סידרת משחקי "גבריאל נייט" , שהם קווסטים תוצרת סיירה... יש בסידרה 3 משחקים..כל אחד לדעתי יותר יפה מהשני..:) ובכן הסיבה שבחרתי להמליץ כאן היא מכיוון שהמשחקים הם מותחים ומפחידים(גרר...) ועשויים היטב!, אך גם מכיוון שהם מלאים בנושאים של דת , טוב ורע בעולם וזה ממש מעניין!!.. גבריאל נייט 1(חטאי האבות) - מספר על הגיבור , בעל חנות ספרים בניו-אורלינס , שנדרש לפענח סדרת רציחות וודו מסתוריות...ובדרך מגלה על עברו המסתורי... גבריאל נייט 2(החיה שבתוכו) - הגיבור נמצא בגרמניה ועליו למצוא "איש זאב" , לטענת הכפריים , שתוקף את אנשי הכפר..ומגלה קונספירציות היסטוריות שקשורות אליו ואל אבות אבותיו.... גבריאל נייט 3(דם הקדושים , דם הארורים) - גיבורנו נקרא הפעם למצוא תינוק שהוא צאצא למשפחת אצולה סקוטית , שקשור לקללה מיסתורית שנפלה על המשפחה שקשורה ל...ערפדים..הסיפור כאן הוא מדהים והולך רחוק רחוק...! אלו רק תקצירים באמת באמת קצרים ואני מצטער על תפיסת המקום הרצינית , אבל לדעתי זה ממש יעניין אנשים בעלי תחום עניין כמו בפורום... אז ביי...:) אסף.

רמץ

New member
העין, שלום.

יצא לי לשחק בגבריאל נייט 1. באמת משחק מצויין. שמעתי גם שהשאר טובים וזאת למרות התלת-מימד וקטעי הווידאו שרוב שחקני הקווסטים (שאני, בעוונותי, נכלל בהם) נרתעים מהם. אבל - אני חושש שכל העניין לחלוטין לא קשור לנושא הפגאניות או השמאניזם ולכן מוטב לא לדון בו בפורום זה... נגיעה אחרונה בנושא זה (לפני ששומרי הפורום האדוקים יאכלו את שנינו): אם אתה בקטע של קווסטים של אימה, הרשה לי להמליץ לך על "The Shadow of the Commet" שעל אף הגרפיקה הפרימיטיבית והממשק הלא נוח, הוא משחק האימה הטוב ביותר ששיחקתי בו. אפשר להשיג אותו באנדרדוגס (אתה בודאי מכיר).

רמץ

New member
אבל ל-י-ה...

הוא כבר פתח ענף לא קשור בעצמו... ואני אמרתי לו שזה לא קשור...
יופי, עין, עכשיו כולם כועסים עלינו...

כשאנשים פותחים שרשורים לא קשורים

לא עונים להם! ואם רוצים- עונים להם בפרטי כמו שאני עשיתי! אותך לאילן!!!

למעלה