היי

מיואשת29

New member
היי

אני לא א סקסואלית, אבל אפשר לומר שאני די פחדנית בכל מה שקשור לסקס, ולאקט של החדירה (אני בת 29, אגב...) היה לי חבר 6 שנים. פגשתי אותו בגיל 23, בתחילת הקשר ניסינו לשכב והעניין לא הצליח.. עם הזמן ירד החשק, מעולם לא עשינו סקס.. למרות שמאד רציתי. (עשינו סקס ללא חדירה), אחרי 4 שנים נפרדנו, וחזרנו אחרי שנתיים. בסבב השני הוא לא רצה אפילו לנסות סקס, שלא לדבר על להיחשף... פשוט לא עניין אותו. שאלתי היא, האם נפלתי על בחור שהוא א סקסואלי? ומדוע הוא חזר אליי אם אין תשוקה, האם ניתן להמשך ללא תשוקה? הכיצד?... כשחזר, לא רציתי לחזור אליו כי לא רציתי לעבור את הפרידה שוב, ומה ששכנע אותי היה עקשנותו, וכי לדבריו חזר כי רצה עתיד איתי. הפסקתי לנסות ליזום סקס כי הבנתי שהוא ממש לא בעניין ולא רציתי ללחוץ..כך עברו השנים,ואני מוצאת את עצמי עדיין בתולה.מאד אהבתי אותו, ועדיין. באיזה שלב נפרדנו, לצערי, מיוזמתו. מה קורה פה? מישהו יכול להסביר לי?... כי אני לא מבינה!! תודה

snoopytush

New member
היי../images/Emo171.gif

לדעתי עשית טעות שנשארת עם מישהו אסקסואיל הרבה שנים ואת סקסואלית. אין ספק שזה פגע בך וגרם לך לחשוש מסקס. הצעתי לך להתגבר ולאסוף את השברים ללמרות הקושי ולמרות שזה יחסית סיפור יוצא דופן אך תמיד יש יותר גרוע ( למרות שזה לא מנחם במיוחד).לאט ללאט תמצאי את דרכך

מה קורה פה?

אולי כדאי לדבר איתו. יכול להיות שאותו חבר-לשעבר הוא א-מיני שלא יודע שקיים כזה דבר. א-מיניים שלא יודעים מה זה לפעמים מצד אחד לא רוצים לשכב, ומצד שני חוששים מהתגובה, כי הם חושבים שהמצב שלהם חריג ובעייתי. יכול להיות שהוא א-מיני שמודע לזה, וחשש להגיד לך. עלו כאן סיפורים על בני זוג שנזרקו מכל המדרגות רק בגלל א-מיניות, אולי מזה הוא חשש בעבר. אולי הוא מיני בכלל, ויש עניין אחר. אני לא יודעת. כדאי לדבר איתו שיחה כנה. הרי אתם מכירים הרבה זמן, ואתם קרובים זה לזו. יש הרבה סוגים של אנשים בעולם, והרבה מניעים אפשריים לכל דבר. במקביל את צריכה לשאול את עצמך: אם הוא באמת א-מיני, האם את מוכנה לוותר על סקס בשבילו? בכל מקרה, אשמח אם תספרי לנו פה איך התקדמתם, אחרי שתדברו או אחרי שתפתרו את זה אחרת.

מיואשת29

New member
תודה..

אם הוא באמת א מיני, כן אני מוכנה לותר על סקס בשבילו.. אני אוהבת אותו עד כדי כך. מה גם שאני בתולה כך שאין לי מושג מה אני מפסידה. או שכן, בערך אבל זה לא נראה לי כזה הפסד אם אני רוצה עתיד איתו רק חבל שנפרדנו. אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור אם הייתי יודעת איך ומה לעשות בנדון, הייתי עושה בכל אופן, אעדכן אותך אם תהיה התפתחות כלשהי יום טוב :)

עפטוב

New member
לדעתי את צריכה להתנסות בחויה מינית

בעולם מושלם אם האקס שלך היה דבק בך הכל היה טוב ויפה אבל אנו לא חיים בעולם מושלם ולא ניתן לדעת מה יהיה מחר ומה ילד יום. תתנסי כדי שתדעי מה מצבך בנישה המינית וגם כדי שאם בעתיד יהיה לך חבר מיני לא תפחדי מזה כל כך. ואל תבזבזי זמן על האקס הקודם הלך הלך יבוא חדש.

snoopytush

New member
לאו דווקא

זו אפשרות... אבל אפשר גם להכיר את האדם תקופה מסויימת ואז להתנסות איתו. אין טעם לחכות לאביר על הסוס בלבן הוא בחר ללכת ועד שלא תדי לבטח שהוא יחזור וישאר ( לעולם לא תדעי בודאות ), אין טעם לחכות לו מבלי להתנסות.

למעלה