היי

1ט ל י

New member
היי

ושוב לא הייתי זמן מה. ושוב יש המון שינויים. קראתי פחות או יותר מה שכתבתם, ואין לי הרבה מה להוסיף. הצבעתי בסקר. המקום שבו היה הפיגוע היה ליד לב העיר, נכון? סבתא שלי גרה לא רחוק משם (אבל היא עברה דירה אתמול) ואחי התחתן באולם שבלב העיר. למען האמת גם בת דודה שלי. ירדתי השבוע קילו (אני יכולה יותר), התחלתי לחפש עבודה (נרשמתי ב-3 חברות כוח אדם ובחנות, והיום יבוא המשך), והלכתי סוף סוף לרקוד סלסה עם חברתי המשוחררת. כל הזמן הבטחתי לה, אבל לא הרגשתי מספיק טוב. וזהו. הסתובבתי בחנויות ובזבזתי הרבה כסף, ולכן החלטתי למצוא עבודה, בכדי לממן את הבזבוז הזה. אני מנסה להכנס לפורום כמה שיותר. תמיד טוב שיש מקום שבו אפשר לספר על איך הדברים מתקדמים, ושאנשים שיקראו, יבינו שמה שאני עושה לא קל לי. שירי- אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. אין מועדי ב´ למבחנים? אני חושבת שקודם יהיה לי בן זוג, ואחר כך אני אחשוב אם לספר לו או לא. אילו אמצאי מניעה חלופיים יש לחולי הלופוס במקום הגלולות (יעילים כמו הגלולות)? ביי,

gaia20

New member
הי טלי

טלי, אני לא יודעת מאיפה יש לך כוח ללכת לחפש עבודה, אני כבר כמה חודשים בבית ופשוט אין לי סבלנות לחפש... אני כזאת עצלנית.... התרגלתי לחופש בלשבת בבית... אני רואה שגם את יצאת לבלות עם החברות שלך, כמו שירי, ושוב- לי אין סבלנות... לא בא לי לצאת... בקשר לאמצעי מניעה- נראה לי שקונדום הוא הכי בטוח, אחרי הגלולות, אני לא בטוחה שזה יעיל כמו הגלולות (יכול להקרע וכו´...)

1ט ל י

New member
למען האמת...

אחת מחברותיי גררה אותי איתה. אני מודה לה על זה. זה נתן לי מוטיבציה. יום חמישי הלכתי לגמריי לבדי לקולנוע, לשאול בקשר לעבודה, ואמרו לי לחזרור יותר קרוב לחופש הגדול (מתי? ב30 ביוני???). אני ממליצה בחום על עבודה בתור סדרנית בקולנוע. רוב העבודה היא לשבת ולראות סרט. מתאים לאנשים עם מגבלות פיזיות. זו גם עבודה של משמרות. מה רע בלעבוד 4 משמרות בשבוע (אפילו יותר)? בת דודה שלי עשתה זאת במשך חצי שנה יחד עם לימודים. והיא עוד חרשנית (אבל חרשנית בריאה)... ביי,

קרני22

New member
אמצעי מניעה ../images/Emo9.gif

בקשר לאמצעי מניעה גאיה צודקת שקונדום הוא הכי בטוח (למרות שיש גם את ההתקנים התוך רחמיים וכל מיני קשירות שם בפנים...
) אמנם הוא לא יעיל כמו הגלולות אבל לחולות לופוס לא ממליצים לקחת גלולות ובמיוחד למי שיש פגיעה כלייתית ולכאלה שיש נטייה לקרישיות יתר ידוע שאסטרוגן ( ההורמון הנשי) מעורר את מערכת החיסון

ליגל 24

New member
את צודקת כמו תמיד!!!

בקשר לאמצעי מניעה לחולות לופוס יש בעיה מאוד גדולה בלקיחת גלולות ולא מומלץ על ידי שום רופא שחולת לופוס תיקח גלולות למניעת הריון ההורמונים אשר מצואים בתוך הגלולות מסוכנות לחלות לופוס ואף עלולות ברוב המקרים לעורר את המחלה מחדש! לכן אני ממליץ שהחבר או הבןזוג ידאג לאמצעי מניעה כגון:קונדומים כמובן מהסוג הטוב וכמובן להקפיד לשמור במקום מוצל ולהקפיד על התאריך בהצלחה לכם כל הבנות תשמרו על עצמכם ליגל!!!! נ.ב קרני22 אני מטורף עליך חברתי היפה והמקסימה מכולם ד"ש לגאיה וכוכי.

gaia20

New member
ד"ש בחזרה!!

וואי, איזה כיף לשמוע על אהבה כזאת ביניכם!! אני ממש שמחה בשבילכם!!

למעלה