היי

Shvuzi

New member
היי

אני יוצאת מהצבא על נפשי... רציתי לשאול אם אני יכולה ללכת לעשות שירות לאומי ואם כן אז עם מי אפשר לדבר? אני יודעת שחברה שלי עשתה את זה...

mcasher

New member
למה

למה לך לצאת מהצבא על נפשי בשביל ללכת לעשות שירות לאומי? זה בערך אותו דבר, בשתי המקומות צריך לקום בבוקר ולהיתייצב, את גם תעשי שירות שהוא כמו צבא פחות או יותר, עם פחות או יותר אותו מישמעת ואותם טיפוסים ,וגם יהיה לך את ה''כתם'' של 21 נפשי.זה לא הגיוני מה שאת מתכננת לעשות.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מה עושים?

אנחנו שומעים את הבלבול, את הקושי להיות במסגרת הצבאית, ויחד איתו את הרצון להמשיך ולתרום, ובעיקר נשמע שמאוד היית רוצה להמשיך הלאה, ולנסות למצוא את הדרך... אולי תוכלי לשאול בעמותת שלומית על שירות לאומי. מקווים שתמצאי את הדרך המתאימה, ואם צריך, אנחנו פה...

Shvuzi

New member
זה ממש לא אותו דבר!

בשירות לאומי יותר תורמים, את אשכרה עוזרת לאנשים וכדומה... מה עשיתי במסגרת צה"ל?! שום דבר! לשבת על התחת מ8 בבוקר עד 6 בערב ממש תענוג... בזבוז של זמן המערכת הצהלית לא תרגיש בחסרוני

mcasher

New member
אז עוד יותר טוב

אם בצבא את מרגישה שאת לא מיתאמצת הרבה, ולא עובדת קשה, ולא מותשת, אז עוד יותר טוב וקל להעביר את השירות ולסיימו בהצלחה .ואז תוכלי להגיד ''עשיתי צבא'' בכל מקום עבודה (אין צורך לפרט מה עשית ,ושלא היתאמצת). אם את מרגישה לא מועילה אז חבל.

למעלה