היי נו אז לכמה זמן יצאו לחופשה הסדרה בנות מקלאוד??
מ מורי לנצח New member 23/8/08 #2 ממה שידוע לי כרגע הם יחזרו אחרי האולימפידה, כמה זמן אחרי? לא ממש ברור אבל לפחות זה לא דצמבר כמו שדובר בהתחלה
ממה שידוע לי כרגע הם יחזרו אחרי האולימפידה, כמה זמן אחרי? לא ממש ברור אבל לפחות זה לא דצמבר כמו שדובר בהתחלה
N n o g a m o o n New member 25/8/08 #5 אני חושבת שהם לא ממש בחופש כי אפשר להוריד פרקים לצפיה עד פרק 7 בחינם באתר של הסידרה http://video.ninemsn.com.au/catchuptv/mcleodsdaughters/
אני חושבת שהם לא ממש בחופש כי אפשר להוריד פרקים לצפיה עד פרק 7 בחינם באתר של הסידרה http://video.ninemsn.com.au/catchuptv/mcleodsdaughters/
N n o g a m o o n New member 25/8/08 #6 ועוד משהו הם גמרו כבר לצלם את כל הסידרה . כך שהם לא מחכים לשום דבר בעצם.
N n o g a m o o n New member 26/8/08 #8 נתן לי להוריד אבל..... לא נותן לנגן חחחח מניא%$&#ים אחרי שהורדתי את הנגן המיוחד הוא אומר לי שאי אפשר לראות במדינה שלי. בכל אופן זה מראה שיש כבר פרקים חדשים.
נתן לי להוריד אבל..... לא נותן לנגן חחחח מניא%$&#ים אחרי שהורדתי את הנגן המיוחד הוא אומר לי שאי אפשר לראות במדינה שלי. בכל אופן זה מראה שיש כבר פרקים חדשים.
מ מורי לנצח New member 26/8/08 #9 זהו שבדרך כלל זה ככה,ההורדות הן רק לאוסטרליה ולפי מה שקראתי בשדות זרים (אחד מהפורמים האוסטרלים), הפרקים עוד לא שודרו..
זהו שבדרך כלל זה ככה,ההורדות הן רק לאוסטרליה ולפי מה שקראתי בשדות זרים (אחד מהפורמים האוסטרלים), הפרקים עוד לא שודרו..
ש שירנושנושינושי New member 28/8/08 #12 נו אז מתי טסים יש תאריך..??? חחח איזה באסה שאי אפשר לראות נצטרך לחכות לאוקטובר..!!!
S sivi16 New member 28/8/08 #13 אאחח... אלוויייי!!!! אני כל כך כל כך רוצה לטוס לאוסטרליה... לראות את הנופים המדהימים.. בכלל זאת מדינה מדהימה!!!!!! אא!! ואם אפשר בדרך לעצור אצל האחים לבית רייאן, זה יהיה נחמד חח
אאחח... אלוויייי!!!! אני כל כך כל כך רוצה לטוס לאוסטרליה... לראות את הנופים המדהימים.. בכלל זאת מדינה מדהימה!!!!!! אא!! ואם אפשר בדרך לעצור אצל האחים לבית רייאן, זה יהיה נחמד חח
S sivi16 New member 29/8/08 #16 אם כבר אנחנו בחו"ל.. אז מבחינתי אפשר לעשות איזה סיבוב קטן בארגנטינה!!! נראה לי שנסחפנו קצת עם הפנטזיות...חחחח
אם כבר אנחנו בחו"ל.. אז מבחינתי אפשר לעשות איזה סיבוב קטן בארגנטינה!!! נראה לי שנסחפנו קצת עם הפנטזיות...חחחח
מ מורי לנצח New member 29/8/08 #17 כן רק שארגנטינה ואוסטרליה בשני חלקים שונים של כדו"א מה שקצת מסבך את הטיסה ...
S sivi16 New member 29/8/08 #18 כמו שאמרתי- נסחפנו לגמריי!!! נראה לי שזה רק מהגעגועים לעונות הראשונות ולשחקנים המקוריים שכל כך אהבנו...!!
כמו שאמרתי- נסחפנו לגמריי!!! נראה לי שזה רק מהגעגועים לעונות הראשונות ולשחקנים המקוריים שכל כך אהבנו...!!
מ מורי לנצח New member 29/8/08 #19 לא רק אנחנו נסחפנו../images/Emo3.gif גם הכותבים של הסדרה נסחפו רק שבניגוד אליינו הם נסחפו לסרט רע
S sivi16 New member 31/8/08 #20 זה מה שקורה כשלא יודעים לפרוש בשיא... או כשלכותבי הסידרה יש חיים ממורמרים.. מה לעשות...