היי

היי

השאלה היא מתי אמצא עבודה ? ומה עוצר אותה מלבוא הריי אני מחפשת וקשה לי למצוא. אני מרגישה מעט תקיעות.

יקירה את אמנם מחוברת ומתקשרת

אבל אינך עושה עבודה עם העוצמה שלך והאנרגיה שלך. עלייך ללמוד להפעיל את העוצמה שלך כדי להביא לעצמך את העבודה הרצויה. יש גם תהליך של חיבור לעוצמה שלך כך שבכלל תזהי את הרצון שלך - מה את רוצה לעשות. תחושת התיעות קשורה לכך שאת גם לא ממש יועת מה את רוצה לעשות. ברמה הפרקטית אני מציעה שתעבדי עם ספרים כמו "להיות העצמי הגבוה" של סאנאיה רומן או תעזרי במטפל שעובד על המודע ותת-המודע - גם בעבודה אנרגתית כדי לעשות את התהליך הזה.

היי טל

שלום לך רציתי להודות לך על תשובתך. אני אכן במצב קל של בילבול מה אני רוצה לעשות ולאן לפנות וקשה לי מעט להחליט. השאלה האחרת שלי היא, מדוע החלומות שלי כולם עם מים וים שמאיימים ויש לי יכולת בחלומות לעצור אסונות ואת מה שמאיים? אני חולמת על מלחמות וגם על נשמות מהגטו שמבשרות לי דברים.לפעמים אני מרגישה שאני מתנתקת מהגוף ואין לי יכולת לחזור זו מלחמה יום יומית.האם אני מתקשרת מתוך שינה? מה עלי לעשות כדי להרגיע זאת? כשזה קורה אין לי תחושה בגוף ורק המחשבה פועלת. איך אני יכולה לחזק את המסרים וממש להאמין למה שהמדריך שלי אומר לי? להיות מתקשרת כנראה זה לא מספיק אני צריכה לעבוד והמון על הכל כדי להגיע לרמה כזו של ביטחון ועוצמה.. האם תוכלי לעזור לי בנוגע לזה. אשמח מאוד ותודה מראש רחלי אור לוי

למעלה