היי...

שנושית

New member
היי...

אני וחבר שלי ניפרדנו... מאוד טרי זה קרה אתמול.... ניפרדנו בתחושה ששנינו לא באמת רוצים להיפרד אבל להמשיך ביחד נורא קשה לנו אנחנו שני אנשים שונים שזה מדהים הוא ממש מבחינתי "עוף מוזר" ואני מתארת לעצמי שגם הוא בחדרי חדרים חושב עלי כך- הוא בחור בן 27 בשבוע הבא(ממש מתנה נהדת לקראת היום הולדת סתם אני צינית...9 אני מאוד צעירה לעומתו בת 20..... אבל בכל מקרה למרות היותו בן 27 הוא מתנהג כמו ילד בן 13 בכל מובני המילה כאילו הוא מגיל 13 שכח להתבגר וזה היה חמוד ונחמד אבל לפעמים זה יכול לעבור כל גבול!!! (אתן דוגמאות בהמשך) בתחילת הקשר שלנו היה נחמד כיף ומצחיק להיות ביחד הוא היה ספונטני וממש עשה לי טוב על הלב לאט לאט פתאום שמתי לב שחסרים לי כאן מלא דברים בזוגיות כמו אמירות של "אני אוהב אותך" "יפה שלי" וכו ולאט לאט גם הבחנתי שהוא אף פעם לא יוזם לחבק אותי לנשק אותי אף פעם לא יוזם כאילו זה שיגרה מכוערת כזו אף פעם לא היה לנו שום דבר רומנטי שהוא יצר מצידו וזה התחיל עם הזמן פאקינג לעצבן ולתסכל אותי! אז התחלתי לרמוז מידי פעם ואז ממש התחלתי להסביר לו שכל הדברים האלה מפריעים לי !!!!!! והוא מצידו אומר לי שאני מפונקת אז אמרתי לו שאם הוא חושב שאני מפונקת אז אולי שילך להתייעץ עם הסובבים אותו עם הדבר הזה הוא דבר תקין וזהו ככה הוא היה עוזב את העיניין וכל הזמן הוא היה אומר לי שיש לי דרישות וכו בחיי היום יום כן היינו יוצאים צוחקים יוצאים עם חברים הוא היה בא אלי היינו אולכים לאכול ארוחות בוקר צהריים ערב אבל אי שם זה היה מאוד חסר לי ותמיד צובט לי בלב ממש עד כדי כך שהייתי לאט לאט מעירה לו על זה המון!!!! לדוגמא אתמול היינו בים בלילה ואני ניסיתי כמו זוג שנילך והגלים ממש נושקים לנו לרגליים מחובקים אבל לא! אנחנו שם והוא זורק עלי חול!!!(אמרתי 13 כן?) ואני אומרת לו די תפסיק זה לא נעים לי ואחרי 5 דקות שוב!!!! אז אמרתי לו עזוב לא בא לי להיות כאן יותר ואז פשוט הלכתי לצד וחשבתי ואמרתי לעצמי הלו?! רע לי גברת בוקר טוב חסר לך המון רגשות בחיים הבחור הזה לא ממלא לך חללים רקים שאת נורא זקוקה להם !!!!!!אז פשוט החלתתי להגיד לו שעדיף שכל אחד מאיתנו ימשיך בדרכו שלו והוא שאל אותי זה מה שאת רוצה אז אמרתי לו שלא אבל אין לי ברירה כל כך??? אחר כך הוא שלח לי הודעה שאני חלק ממנו ואנחנו לא יכולים להיפרד ואז הסברתי לו שהינה שוב אני מסבירה לך כמה רע לי וכמה הרבה דברים חסרים לי ואתה לא מנסה שום דבר כדי לשנות זאת (ואת האמת אני משתדלת באמת לתת לו את כל הדברים שהוא אוהב לדוגמא ללכת לסרט בקולנוע לראות סרטים בבית במקום לצאת לבחוץ לתת לו קצפת להכין לו את האוכל שהוא אוהב לעשות לו נעים בראש וכשיש דברים שאני רוצה אז לא! פשוט לא קורה כלום!) אצלי קורה משהו מאוד מוזר הראש שלי כן אומר שני צריך לחזור אליו אבל הלב מרגיש שהוא לא מוכן יותר להיפגע מה אני עושה

../images/Emo42.gifהיי שנונית, ברוכה הבאה

מה הטיעונים של הראש שלך כשהוא אומר לך שאת צריכה לחזור אליו?

למעלה