היי!

star2o

New member
היי!

אני חדשה פה בפורום הזה, ורוצה לספר לכם שאני תמיד סלדתי ממין וגיליתי את זה כשהייתי בת 17 , והחבר הראשון שלי רצה לנשק אותי וממש ניגעלתי מזה... וביקשתי ממנו לא לעשות זאת! וגם תמיד המין היה ניראה לי משהו מגעיל ודוחה, אבל לפעמים מצאתי את עצמי חושבת פה ושם על בחורה או על מישהי ....אבל בכל מיקרה למשל סרטים כחולים ממש מגעילים אותי! ניסיתי לראות סרט אחד כזה....ואמרתי לעצמי איזה גועל איכס....לפחות אם זה היה משהו רומנטי מילא...

HH husa

New member
מה זאת אומרת

"מצאתי את עצמי חושבת פה ושם על בחורה או על מישהי" איזה מחשבות ומדוע בחורה ולא בחור ?

star2o

New member
מדוע בחורה...?

למה? כי אני לפעמים חושבת שבחורות מגרות יותר...לפחות אותי! מאז ומתמיד....ולתמיד....

star2o

New member
זה לא מדוייק

כי אני בפירוש מסתייגת לחלוטין ממין! אבל...לפעמים אוהבת סרטים על לסביות, סך הכל אנחנו בשר ודם, ויש לנו קצת...רגשות! אנחנו לא רובוטים, קצת רגשות יש בלב.....

מקמיקא

New member
השאלה היא

אם את חושבת על בנות בצורה א-מינית (כלומר - היית רוצה קשר עם אישה שבה אין ביניכן יחסים מיניים) או בצורה מינית (כלומר סקס לסבי כן מגרה אותך). אם את כן מתגרה מסקס לסבי, את כנראה לסבית, ואולי עדיף לך לנסות למצוא בת זוג כזאת. וכך או כך... ברוכים הבאים לפורום
מקווה שתמצאי את מקומך!

star2o

New member
תודה לך על התשובה

אני לפעמים מחפשת חברה לקשר של ידידות וטיולים, אבל גם את זה די קשה למצוא... כי לפעמים הצד השני חושב שיש בזה גם מין...בכל מיקרה לבד לא נעים להיות.

מקמיקא

New member
לרצות חבר\ה לא מונע ממך להיות א-מינית

א-מיניות אומרת חוסר חשק לסקס, אבל יש הגדרה אחרת של א-רומנטיות, שזה אומר חוסר ברצון בקשר רומנטי בכלל. אני מסכים איתך שזה לא כיף להיות לבד... וקשר חסר מין יכול להיות נחמד, אני חושב.

star2o

New member
לקמיקא היי!

תיראה לי בבכללי אין חשק לסקס, ואני יכולה לשבור.....שיאים בלא לעשות סקס, ובפירוש אני א-סקסואלית, אבל כמו שכבר אמרתי...לפעמים כבת אנוש... יש לי רגשות ומחשבות מסוימות על בחורות.....

למעלה