היי

sdavid1

New member
היי

אני בכיתה י"א,אני בת.. וסתם רציתי לספר משו שעיצבן אותי .. היום ילד אחד מכיתה ז' מתלהב וחש מעצמו בא לכיוון התחנת אוטובוס שהיא מול המקיף ואני עמדתי בתחנה וחיכיתי לאוטובוס אז בהתחלה עמדתי ליד כולם ואז סתם התרחקתי קצת כי כבר לא היה ממש מקום אז עמדתי קצת בצד ואז איזה ילד מפגר אמר מכיתה ז' בא ואמר לי: למה את לא עומדת ליד כולם? אז שתקתי וצחקתי קצת כי מה זה השטויות האלה? ואז כשהוא פנה ללכת הוא עבר לידי והעיף לי סטירה לראש לא רציתי להחזיר לו כי מה עכשיו אני אתעסק עם ערסים מטומטמים הוא יכול להביא לי את כל הערסים המכוערים האלו ומאיפה אני אדע אם הוא לא יוציא לי איזה אולר יש להם ראש דפוק הכיתות ז' האלו אבל למרות שלא החזרתי ושתקתי זה עיצבן אותי,כי כל הדרך התעצבנתי והיה בא לי לפרק אותו מכות כי למה מי הוא בכלל שיגע בי? מה הוא נותן לי סטירה? מה עבר לו בראש?והוא בכלל לא בגילי ,שלא יפנה אליי בכלל החתיכת חצוף מטומטם הזה

יונתנטן

New member
יואווווו מה את אומרת!!!

כוס אמא שלו אני שונאאאאא בנים שנוגעים בבנות! אני יכול להשתגע! למה לא החזרת?! לא היו שם אנשים?! והוא לא ערסס הוא ילד מטומטם ואני מתכוון למטומטם או אולי מפגר? רק תדעי כלל ערסים מכבדים בנות בגלל זה הם ערסים.. יוו מה זה עיצבנת אותי עכשיו

sdavid1

New member
היו שם הרבה בנות בכיתה שלו

גם להן הוא הציק והן סתם העיפו אותו בצעקות הוא באמת מפגר ילדה אחת אמרה כזהה: אני במקומך הייתי מחזירה לו לא יודעת חשבתי שעדיף לא להתעסק איתו אבל איך התעצבנתי

יונתנטן

New member
פעם הבאה שתיראי אותו תדפקי לו

תצעקות של החיים שלו.. שימי לב! אם הוא מחזיר ומעליב אז ככה הוא מגן על עצמו.. אין סיבה לדאוג ולראות את זה כאילו הוא לא שם עליך... אם הוא נוגע בך שוב אל תהססי להוציא עליו את הספרי הזה לעניים (שחכתי איך קוראים לו)

מה אין לך פה?

ברור שלא תפרקי אותו מכות, אבל מגיע לו שתצעקי עליו כמו שצריך. את גדולה ממנו בארבע שנים וגם אם לא היית גדולה ממנו אין לו שום זכות לגעת בך בכלל.

sdavid1

New member
../images/Emo45.gifבאמת הייתי צריכה להחזיר לו איזה טיפשה אני

לאף אחד אין זכות

לגעת בך בכלל ! ואם הוא דפק לך כפה? או שתחזירי לו חזרהה או שתצעקי עליו כמו שצצריך שלהבא לא יעז לגעת בך !!!

למעלה