היי.. (:)

היי.. (:)

רציתי לשאול מתי כפיר יופיע איפשהו בצפון.. או בחיפה בכלל.. לא יצא לי ללכת להופעה שלו אף פעם (חוץ מההופעה עם הראל סקעת.. XD) ואני חייבת ללכת.. ושאלתי את כפיר בפייסבוק אבל הוא לא עונה.. =/

../images/Emo214.gifהוא כבר הופיע, ועוד יופיע ../images/Emo8.gif

בינתיים לצערי עוד לא מתוכננת שום הופעה מחוץ לתל אביב, אבל אין ספק שעוד יהיו, זה פשוט עניין של זמן.. כרגע כפיר מתמקד בעבודה על האלבום השני ומופיע בעיקר בתל אביב, כשיהיו הופעות מחוץ לתל אביב (ויהיו כאלו!) - נתעדכן פה ובאתר, את מוזמנת להמשיך ולעקוב...

../images/Emo214.gifתשארי פה../images/Emo9.gif

את ממש מוסיפה גוונים לפורום , וככה גם כפיר יכיר אותך כשיופיע בצפון (וגם ידעו שיש ביקוש להופעה בצפון..הנציגות של הפורום תגדל שם
)

אל תדאגי..

אני אשאר (:) זה נראה לי אחלה מקום.. XD וכפיר מכיר אותי כבר ניראלי.. XD מהפייסבוק ומההופעה של הראל כשפגשתי אותו.. והוא זיהה אותי מהפייסבוק וזה.. וישר שאמרתי לו מי אני אז הוא אמר "אה נכון.." וישר נתן לי חיבוק ונשיקה.. (:) והוא אמר לי שהוא סוגר בזמן הקרוב הופעה בביט בחיפה.. מאז עברו 4 חודשים כמעט..

../images/Emo214.gifהגיוני בהחלט ../images/Emo6.gif

לא לכולנו יש תחושת זמן טובה במיוחד..
מה שכן, כפיר אף פעם לא אומר סתם..וזכרון מעולה יש למוכשר

amitshilo

New member
חיפה זה לא צפון!!!

סתם סתם
גם אני רוצה הופעה בצפון! אני אומרת - להפעיל לחץ פיזי!!
סתם סתם. ויהיו! אל תדאגי! אני אפילו הייתי באחת!
ותגידי.. מאיפה את?

inbarIL

New member
לחץ פיזי?!../images/Emo6.gif

עמיתי וותרי מראש
תאמיני ליXD הוא יותר חזק ממה שהוא נראה

בקטנה ../images/Emo11.gif

אני אפזר גרגרי חלבה על הרצפה, כפיר יראה את זה ויפול בחלחלה על הרצפה, תוך כדי שאני אאכיל אותו חלבה מלוכלכת מיטשי תשפוך עליו דיאט קולה עד שהוא יגיד "טובבבבבבב אני בא להופיע בצפון!!!!"

inbarIL

New member
היא בצפון צפון צפון

במקום שבו כשהיא יוצאת למרפסת בבית שלה אתה מרגיש בטיול שנתי עם כל היער והשאנטי הזה
סתם עמיתי אני אוהבת אותך
אה, וזה כפר ורדים ד"א

../images/Emo214.gifכפר הורדים מקום מושלםםם../images/Emo99.gif

את הכלבה שלי לקחנו משם

amitshilo

New member
ותודה לענבר

שתמיד יודעת להגיד את הדברים הנכונים במקומי
וכן, כמו שכבר הבנת, אני גרה בכפר ורדים.

למעלה