היי

t o o l

New member
היי

אממ אני גיליתי על עצמי משהו מאז שהתגייסתי. כי בצבא מגיעים יותר למצבים שיושבים עם חבר'ה שלא כ"כ מכירים. אני כל הזמן מרגישה לא קשורה ולא רצויה, למרות שזה לא ככה בפועל. שההתנהגות שלי פחות טובה, שאני לא מצחיקה כמו כולם ושלא מקבלים אותי כמו כולם. מישהו יכול להגיד לי על זה משהו? :)

אנחנו שונים ומגוונים

את לא חייבת להתאים את עצמך לחברה שבה את נמצאת כרגע, אל תרגישי צורך לשינוי בעצמך אף פעם. אם חשבת על זה, אז לא זה לא הפתרון, אם לא חשבת, יותר טוב. דבר שני, אל תסיקי מסקנות על עצמך רק בגלל פורום האנשים שבו את נמצאת, לא תמיד אנחנו מוצאים את עצמנו משתלבים בכל מקום שבו אנו נמצאים, האנשים לא מתאימים לך, זה ליגיטימי מאוד וקורה הרבה. את האנשים הנכונים בשבילך את תמיד תמצאי בסוף, בינתיים אל תנסי יותר מידי, ותזרמי פשוט עם כל מה שמסביב, אל תחשבי יותר מידי למה זה ככה והשני ככה, פשוט שבי בכיסא וקחי שתי ידיים מאחורי הראש. תסתכלי על הכל מנקודת מבט חיובית, תהני מהדברים הקטנים שיש לך עכשיו.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לגלות את עצמך..

tool מקומות חדשים, התנסויות חדשות לפעמים יכולים להוביל להבנות חדשות על עצמך... פתאום הדרך בה מתמודדים עם אנשים אחרים, עם תנאים שונים, מביאה להמון שאלת מבפנים... ונראה שאת מרגישה לבד, מרגישה שאולי אין את מי לשתף בכל מה שמתרוצץ לך בפנים, אנחנו רוצים להזמין אותך לספר על עצמך, על מי שאת ועל השינוי שאת מרגישה, פה בפורום או בשיחה אישית...

al haboker

New member
שתפסיקי לשמוע טול.

וברצינות- פתחי ביטחון עצמי, בכל אחד יש משהו נחמד. :) אם את מרגישה לא רצויה או כל דבר אחר, זה מה שאת משדרת, וזה גורר מציאות כזאת, מה לעשות.. זה הכל בראש.

למעלה