היי

היי

בית השנטי נשמע לי מקום חמים ומקסים כל כך. הייתי רוצה לגור שם... אבל אני לא יודעת עם זה עדיין רלוונטי במצב הנוכחי שלי היום. נודע לי על המקום הזה לא מזמן. אם הייתי יודעת עליו מזמן אני חושבת שהייתי לוקחת את הרגליים שלי ומסתלקת לשם.. אבל לא ידעתי עליו ועכשיו פחות או יותר בסדר.

בית השנטי

הי סייחה כסופה , אז קודם אני שמח שהמצב עכשיו בסדר כדבריך, הבית מקבל נוער עד גיל 21, שלא משתמש בסמים ואלכוהול. ואכן הוא באמת מקום חם מיוחד ונעים, שנולד בכדי ליצור מציאות בריאה וטובה יותר עבור מי שבוחר לחיות בבית הזה. לכל תקופה בחייו, הבית חי ונשום נוער, צוות ההדרכה שם הם ממש מלאכים קטנים שעושים את עבודתם מתוך שליחות. אין עוד מקום כזה , זה לא פנימיה , זה לא הוסטל, זה פשוט בית חם, פתוח ומקבל. אז את רוצה לברר פרטים ולבדוק על הבית את יכולה פשוט להתקשר. 2886*

....

לא השתמשתי וגם לא אשתמש בסמים ואלכוהול וכל הדברים האלה. מה שאני עברתי זה אלימות במשפחה על ידי אמא שלי... ולא רק אלימות פיזית אלא גם נפשית. עברתי כל מיני דברים בעקבות האלימות הזאת שלי אישית זה לא היה נעים לעבור. אבל היום לפחות היא די נרגעה והיא כבר לא מרביצה. פה ושם עדיין ממשיכה עם אלימות נפשית אבל מתעלמים...

תגובה

שלום סייחה כסופה, איזה שם מיוחד בחרת לך, כנראה לא במקרה. הסייחה אוהבת חופש ורוצ לרוץ בשדות. את בת 16 וכל החיים לפניך, אין אדם בעולם שצריך לסבול מאלימות , לא פיזית ולא נפשית. ולכן את יודעת שיש לך אלטרנטיבה , כמו בית השנטי.אם תרצי תוכלי לפנות אלינו , אפילו לשמוע פרטים. אני לא רוצה לענות מעל דפי הפורום לנושאיים אינטימים מחייך,אבל אנחנו כאן בשבילך. הטלפון שלנו הוא 2886* או דרך הצ'ט , תוכלי לפנות לצוות ההדרכה. www.shanti.org.il

עדייס

New member
תגובה

חמודה את ממש ילדה את לא צריכה לחיות בצורה כזו בטח ובטח לא בבית שלך אני מקווה שתמצאי פיתרון שיהיה לך נוח אם את רוצה לדבר את יכולה לרשום לי מסר אישי נוכל לשוחח שם בפרטיות. שיהיה לך שבת שלום חיבוק גדול עדי

עדייס

New member
תגובה

חמודה את ממש ילדה את לא צריכה לחיות בצורה כזו בטח ובטח לא בבית שלך אני מקווה שתמצאי פיתרון שיהיה לך נוח אם את רוצה לדבר את יכולה לרשום לי מסר אישי נוכל לשוחח שם בפרטיות. שיהיה לך שבת שלום חיבוק גדול עדי

תאנוש

New member
את רצינית?

מי את שאת נותנת עצות כאלו? אולי תזדהי ותסבירי מה הקשר שלך לבית השנטי? את מדריכה שם? או שסתם נכנסת לפורום ובא לך להיות נחמדה? ומעבר לזה, במקרה ועדיין הייתה אלימות בבית, עוד הייתי מקבלת, אבל היא בעצמה אמרה שזה כבר בסדר, קשה, אבל אפשרי... ולכן - מי נותן עצה כזו חסרת אחריות? בסופו של דבר, הבית הוא מקום הרבה יותר טוב מהרחוב (שוב, לא מדברת על במקרה שהאמא עדיין הייתה אלימה, אלא במצב הנוכחי). קצת זהירות עם העצות הניתנות כאן, אה, ולכותבת ההודעה הראשית - לפני שאת מדברת עם מישהו בפרטי, תבררי יותר פרטים עליו בכללי, אנשים באינטרנט יכולים להיות כל אחד וכל אחת, ותמיד כדאי להיזהר.

עדיי ס

New member
אף אחד לא אמר לה לעזוב את הבית אם לא שמת לב

למה שכתוב במקום להטיף על דברים שאת לא מבינה אמרתי שאף אחד לא צריך להיות במקום שמתעללים בו ואם לא שמת לב היא אמרה שעדיין מעללים בה נפשית..... זה לא נחשב בענייך?? את הייתי רוצה שהנהגו בה כך??? אני ממש לא בעד ילדים שיהיו ברחוב או יעזבו את הבית ברור שאין כמו הבית!!! זה חוסר אחריות מצד ההורים שמתעללים בצורה זו או אחרת בילדים שהם עצמם הביאו לעולם. אני לא מתכוונת לעשות רע לאף אחד וכן אני סתם נחמדה ואין שום קשר לבית השנטי או משהו כזה.... לא ידעתי שבשביל לדבר עם אנשים צריך להיות מומחים. אני לא אומרת לאף אחד מה לעשות ואיך לחיות את החיים שלו כל אחד עושה מה שטוב לו. שיהיה לך שבת שלום המשך יום מקסים ומקווה מאוד שהבהרתי את עצמי ואת/ה הבנתים את עמדתי ושוב אני אומרת כל ילד צריך לחיות בבית חם ואוהב

למעלה