היי...

OtomeNoKoi

New member
היי...

למי אוכל לפנות אם אני ממש רוצה לדבר עם מישהו שלא ישפוט אותי ושלא אהיה קשורה אליו רגשית כך שאוכל לדבר איתו חופשי? אני לא ממש סומכת על היועצת של בית הספר כי היא ממש צעירה ולא נראית לי מהימנה במיוחד, ופשוט לא ממש אחת שארצה להפתח בפניה. יש לי עוד אופציות שעליהן אף אחד אחר לא ידע?

יונתנטן

New member
בקשה

תמיד אוזן קשבת. בשביל זה אני כאן. מסן: [email protected] או איסקיו 66796623 או אם את רוצה לשמור על וירטואליות אז את מוזמנת במסרים..

OtomeNoKoi

New member
תודה, אבל...

אני חושבת שמישהו מבוגר יהיה לי לעזר רב יותר, כמו שכן מישהו מוסמך הינו עדיף. יש לי עוד אופציות חוץ מיועצת בית הספר, שעליהן ההורים שלי לא ידעו?

יונתנטן

New member
כרצונך.

אבל אני חושב שעזרתי מספיק לאנשים ורק אחרי שאמרתי להם את גילי הם רצו ללוח שנה לבדוק שלא 1 באפריל עכשיו.. אבל תעשי את מה שאת חושבת.. המון הצלחה

OtomeNoKoi

New member
תודה שוב :)

אין לי כוונה להעליב, באמת, או לפקפק בך. השוני הוא שאני רוצה לדבר עם מישהו מבוגר ובעל ניסיון בחיים, לפחות בן 2.6-3 עשורים, ככה שאוכל לשאול אותו ולדבר איתו על דברים שיותר קשורים לעתיד, מה שאתה לא מכיר בצורה אישית. אבל באמת המון תודה על ההתייחסות :)

יונתנטן

New member
ברור

ובצדק. אני לא יוכל לעזור כמו שבן אדם אם נסיון יוכל לעזור. רק קחי עיצה קטנה. תזהרי מהם מאוד מאוד. יש אנשים מסוכנים בנט. יש מישהו שאני מכיר מאיזה פורום. אני אשאל אותו אם הוא מוכן להושיט יד.. הבן אדם עזר לי הרבה מאוד בחיים. בן אדם עם לא זהב

Eli Av

New member
Yelem עם צ'ט, איימיל שאפשר לשוחח בו..

תקראי רק את תנאי השימוש לפני שאת נכנסת, כי הם מחוייבים לדווח על דברים מסויימים עפ"י חוק. יונתן - אתה מלך אחי, ואני אדגיש את זה שוב ושוב.. http://yelem.org.il/yelem/

יונתנטן

New member
אני מלך?

אני לא מלך. אבל בן של מלך זה בהחלט. וגם אתה. וכול אחד אחר שיש כאן

למעלה