היי

bomber888

New member
היי

התחלתי להתעניין מאוד באקרובטיקה בחודשים האחרונים, וגם בדברים כמו פארקור ופרי ראנינג. כרגע הייתי רוצה ללמוד תרגילים באקרובטיקה וכו' בצורה מקצועית, אז השאלה שלי היא איפה יש חוג כזה ושיש בו קבוצה של בנים בלבד? אני דתי ולכן קבוצה מעורבת בעייתית בשבילי. אני מאזור המרכז. השרון יותר נכון אבל גם מקומות כמו תל אביב והסביבה טובים. תודה לעונים.

בעיה

על פארקור ועל פרי ראנינג אני לא יודעת אם יש בישראל. יש פה כמה חבר'ה שיודעים את הדברים האלה, בד"כ הם מתאמנים בברייק-דאנס. אין הרבה כאלה בארץ. אני יודעת שיש בהדר-יוסף קבוצה של מכבי ת"א, שמתאמנת אצל עמנואל בברייק-דאנס ובאקרובטיקה, אבל יש שם לפעמים גם כמה בנות. בכל מקרה, גם אם אין בנות, אז יש בנות באולם (שלא קשורות לקבוצה). קבוצת ברייק-דאנס נוספת שגם כן עושה כל מיני דברים כאלה, יש בת"א נראה לי שבמגדלי ת"א או בגן העיר או איפהשהוא שם במרכז, עם המאמן יאריק (ירוסלב) שהוא גם כן מצוין. אבל אני לא יודעת אם הוא סגר את זה לבנים בלבד. אפשרות נוספת היא קרקס פלורנטין או אימוני קרקס בכפר הירוק שגם שם אולי עושים דברים כאלה. אבל גם שם אני יודעת שיש גם מאמנות נשים.

bomber888

New member
כרגע אני לא חייב להתמקד דווקא

בפארקור והפרי ראנינג, אלא בתרגילי אקרובטיקה שונים. בכל מקרה אני אבדוק את האפשרוית שנתת לי. איך אני יוצר איתם קשר? ואם זה ברייק דאנס גם אם יש בנות יכול להיות שזה בסדר, זה תלוי בלבוש. אני הולך למכון כושר ואין לי בעיה להתאמן שם למרות שיש שם גם נשים, אני פשוט לא מסתכל וזה גם ככה לא לבוש שמפריע לי מבחינת הצניעות.

אתן לך מספר טלפון במסר אישי

של עמנואל המאמן בהדר-יוסף אין לי את המספר. נסה להשיג ממישהו אחר או פשוט להגיע לשם באחד מימי ב' או ה' בשעות הערב (בין 8 ל-10 בלילה). של קרקס פולרנטין בכפר הירוק אתה יכול למצוא באינטרנט או בדפי זהב את הטלפון של המשרדים. של הברייק-דאנס בת"א (ירוסלב) אתן לך את המספר בהמשך השבוע במסר אישי.

למעלה