היי

Casey1

New member
היי

אני קיבלתי המלצה על האתר הזה. ישוע מאוד חשוב ואני שומעת דרשות בשבת בערוץ METV וקוראת בברית החדשה כל ערב. גם אתם? מקווה שזו לא רק אני. יום נעים

ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

ישוע המשיח הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לעולם הזה מאז בריאתו. הברית החדשה מרתקת, תודה לאל שאת קוראת בה כל ערב. זהו חלק מדבר ה'. חלק נוסף של דבר ה' שהוא לא פחות חשוב הוא התנ"ך. למעשה את התנ"ך לא ניתן להבין ללא הברית החדשה, ואת הברית החדשה לא ניתן להבין בלי התנ"ך. התנ"ך מעיד על הברית החדשה ועל מה שכתוב בה, והברית החדשה מגשימה את מה שכתוב בתנ"ך. והתנ"ך והברית החדשה מהווים ביחד את דבר ה'. קראת כבר את כל הברית החדשה?

Casey1

New member
תודה!

היי, גרמת לי לחוש מאוד טוב כי אתה מבין בדיוק מה התחושה של ישוע. אני קראתי את הכל דרך פסוקים שאני מקבלת יחד עם הדרשה למייל-Joel Osteen Ministries . כרגע אני קוראת את ספר מתי. ישוע ללא ספק בא לממש את כל הדברים שהנביאים אמרו (לפי ספר מתי). אני מכירה אותו כבר 10 שנים וקוראת גם פסוקים ([email protected]) כל יום כי חיוני בשבילי לחוש מחוברת. כמה זמן אתה מכיר אותו? האם קראת הכל? יש חלקים שאתה מתחבר אליהם? יום נעים.

אין דבר דומה לדבר ה'

תודה לאל אני מכיר את האדון ישוע המשיח, 12 שנים, אך הולך בדרכו רק חמש וחצי שנים. לאחר שקראתי את הברית החדשה בפעם הראשונה, שאלתי את עצמי שאלה של כנות, האם אני יכול להגיד שיש שקר בדברים שקראתי, והתשובה שלי הייתה לא! כך הבנתי שאני עומד לפני האמת. ועליי להחליט החלטה רדיקלית, אך עד שהחלטתי לקח זמן. הבשורה האהובה עליי היא הבשורה על-פי יוחנן, האגרת האהובה עלייי היא האגרת אל האפסים. ועם זאת כל דבר ה', הוא כמים לצמא ולחם לרעב. ברוכה הבאה לפורום.

Casey1

New member
אני מסכימה.

אני שמחה לשמוע ממך את מה שאני מרגישה כבר הרבה זמן, אבל בישראל אין הרבה אנשים שאפשר לחלוק עימם את הנס של ישוע. אני מקבלת למייל פסוקים ודרשות כל יום אז אני רוצה לחלוק פסוק של דרשה אשר התקבלה היום- יז לֹא לָכֶם לְהִלָּחֵם בָּזֹאת הִתְיַצְּבוּ עִמְדוּ וּרְאוּ אֶת-יְשׁוּעַת- יְהֹוָה עִמָּכֶם יְהוּדָה וִירוּשָׁלַם אַל-תִּירְאוּ וְאַל-תֵּחַתּוּ מָחָר צְאוּ לִפְנֵיהֶם וַיהֹוָה עִמָּכֶם: (דברי הימים ב ,פרק כ ,פסוק 17) אני חושבת שזה פסוק יפה כי אלוהים רוצה שנהיה חזקים ואמיצים להתמודד עם דברים. כמו כן, אנו לא צריכים להילחם לבד כי אלוהים צייד אותנו עם הכוח העל טבעי שלו כדי להתגבר על כל מכשול. כאשר נאמין בו באמונה שלמה נראה את הישועה של אלוהים בכל תחום של חיינו. מה דעתכם?

Casey1

New member
הָאִגֶּרֶת הָרִאשׁוֹנָה לְיוֹחָנָן הַשָּׁלִיח

הָאִגֶּרֶת הָרִאשׁוֹנָה לְיוֹחָנָן הַשָּׁלִיחַ פֶּרֶק ב ב בָּנַי הִנְנִי כֹתֵב אֲלֵיכֶם אֶת־הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה לְבִלְתִּי תֶחֱטָאוּ וְאִם־יֶחֱטָא אִישׁ יֶשׁ־לָנוּ לִפְנֵי אָבִינוּ מֵלִיץ יֵשׁוּעַ הַמָּשִׁיחַ הַצַּדִּיק׃ 2 וְהוּא כַּפָּרָה עַל־חַטֹּאתֵינוּ וְלֹא עַל־חַטֹּאתֵינוּ בִלְבַד כִּי גַּם־עַל־חַטֹּאת כָּל־הָעוֹלָם׃

lion 7

New member
ערוץ המזרח התיכון הוא ברכה

ברוכה הבאה לפורום צנוע זה , בבקשה בבקשה ,בקשה קטנטנה נא להשתתף בעדיות חויות שקראו לך לכם בחיים , בלי חשיפת פרטים אישיים , הרבה באו לכאן ונעלמו , אני מציע פתיחת שרשור בוקר טוב או ערב טוב עם איקון תמיכה לפורום , כך נדע שחברי הפורום לא נלקחו עם ישוע .. אהלן וסהלן ביקי יא עזיזתי .

Casey1

New member
ברור! העלית רעיון נפלא!

תודה על הברכה
האם אתה מקשיב לדרשה כל יום שבת ב 16:00? הכומר ג'ול אוסטין מדהים! אני מרגישה שישוע תכנן דברים בצורה כזו שהכל הגיוני ומובן ממבט לאחור. הגעתי לאדם מסוים כי חשבתי שהיא X, אבל למעשה היא Y והוא נתנה לי את מה שהייתי צריכה, אע"פ שלא התכוונתי להתמודד עם הבעיה. ישוע אוהב אותנו ללא תנאי. הוא מקיף אותנו מה איתך?

מתוקונת ../images/Emo3.gif

אני רואה שלא הבנת מה ליאון כתב לך. לך ולאף אחד לא כדאי שיהיה לו את הפרטים שלך. וכן, זה כולל גם מייל. אני אבקש ממנהלת להוריד ולמחוק את ההודעה שלך בגלל שיש בה את כתובת המייל שלך. ובבקשה, נא לא לרשום פרטים מזהים !!!! כבר קרה כמה וכמה פעמים שאנשים נעלמו במפתיע (ולא לטובה) מהפורום וחבל. אנחנו לא רוצים שגם את תעלמי לנו. אני מקווה שלא נפגעת ממני או מליאון. ובכלל ברוכה הבאה ל
שלנו הקטן . האם אפשר לכבד אותך ב
? רוצה גם
או אולי
? קחי
ותלמדי מה
הקדוש. שיהיה לך
יחזקאל בשם ישוע המשיח

lion 7

New member
כל גרגיר של אבק לא יזוז בלי רשותו

אין דבר בעולם שינצח את ממלכת ה` , הבאת פסוקים מענינים וחברי הפורום ישמחו להשתתף ולספר על חויות אישיות או עדיות .. בקשר לתחנה זו ראיתי אותה בעבר וגדלתי על סיפורי הבית המעופף ועוד הרבה דרשות במיוחד בימי ראשון כולו, כיף לשמוע דרשות מפי מאמינים מארה``ב תמיד יש פרשנות וראיות אחרות לכתובים , אני מגדיר עצמי בפטיסטי , שימי לבי למלה כומר שאנו משתמשים בה בעברית והיא מלת גנאי לאנשי דת נוצריים, כומר וכמורה מוזכרת בתנ``ך ככהן דת פגני , כמה טוב לעלות על מונחים כאלה ולשנות את התדמית הרעה של הנצרות בציבור ובשפה העברי. בברכה

Casey1

New member
שמות לאנשי דת נוצרים

לא ידעתי שכומר זו מילת גנאי. מה המילה המתאימה לתיאורם? איך גילית את זה?

Casey1

New member
../images/Emo13.gif תודה על קבלת הפנים החמה.

נעים לדעת שיש עוד אנשים בישראל שחשים כמוני. איך אתה הכרת את ישוע? יום נעים

אדם בישר

לי עדות ישוע..זה נכנס מאוזן אחת ויצא באוזן השניה הכל היה נשמע לי כרצף מלל חסר משמעות אך הוא השאיר לי את הברית החדשה שבה רק עיינתי בריפרוף בהתחלה אבל מאותו הרגע קיבלתי את כל מה שקראתי כאמת, כל כך בקלות יחסית לאתאיסט שהייתי לא הספקתי לקרוא שתי בשורות וכבר ראיתי את עצמי כמאמין ביישות הזאת שנקראת ישוע היום בדיעבד אני יודע שזה אפילו לא ממני ורק אלוהים פתח לי את הלב את העיניים הרפה לי את הלב ענה על שאלות מהותיות שהיו לי והראה לי שאפשר אחרת אגב עוד לפני שאותו אדם פצה את פיו אמרתי לו עזוב אותי מדתות נוצרים או יהודים לא בשבילי מסתבר שזו הייתה התחלה מצויינת בשבילי להכיר את ישוע, שנחשף בחיי

Casey1

New member
שמגיעה השעה זה קורה

כנראה שישוע עכשיו שרק בזמן הספציפי בו פגשת את האדם היית מוכן לקבל את הבשורה. יום נעים

lion 7

New member
ויש כאלה שמקשים את הלב

ואומרים לא עכשיו מאוחר יותר מאוחר יותר, קראתי בילדות ספר סיפורי חיות שזה מיועד כמשל לחיים , גיבורי הסיפורים היו הג`ירפה תויגה והפיל נמבו החכמים , גם כן היו קופים וכל מיני חיות ביער ,והיה קוף עשיר שנקרא בעל זהב שבפרק האחרון לספר פורצת שרפה ענקית ביער, כל מי שלא הוזהר בלצאת מהיער מהר נשרף, יש כאלה שקפצו לבריכה וגורלם היה מר.. ומי שהתמזל מזלו ועלה על גב הפיל והג`רפה נוצל..אלו סיפורים שסיפרו אפריקנים מאמינים ומשל החיות הוא דוגמא מוחשית לחיים עכשויים אצלם ואצלנו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה ומבורך אדוננו שמלווה אותך כל

השנים האלו

Casey1

New member
תודה רבה על קבלת הפנים החמה הנפלאה!

הי אודה לך אם תמחוק את ההודעה אשר דרכה יכולים לאתר את כתובת המייל הפרטית שלי. מדובר על: • ‫ברור! העלית רעיון נפלא!‬ Casey1 31/05/09 19:13 בנוסף אנא מחק את ההערה הפרטית אליי מהפורום. דובר על : • ‫מתוקונת ‬ ירושלמי 2007 31/05/09 19:46 תודה! כמה זמן אתה מאמין? אני חשה את ישוע כל רגע ביום. הוא איתי וממלא מאוד רגשית כי הוא נותן כוח, מצדיק מישהו+מגן עליו מכל הלב. מה דעתך?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא מופיע שם שום אימייל קייסי..

קראתי וקראתי ולא הבנתי אלא שיחזקאל חשב בטעות שהמייל ששמת שממנו את מקבלת פסוקים יומיים הוא שלך. מה דעתך?

1key

New member
גם אני מצטרף: ברוכה הבאה

אני מרגיש שאני מכיר את ישוע כל חיי, וזה דבר מדהים- במיוחד לילד שלמד במסגרת יהודית-דתית-אורתודוכסית (בין היתר בזכות הערוץ METV), אבל מצד שני אני רואה עצמי כאילו בכל רגע מחדש אני מצאתי את ישוע ככה שאני מתפלל שלהבת אש האמונה שלי לעולם לא תכבה.

למעלה