היי..

holly shit

New member
היי..

רציתי לשאול מה השמות של החיסונים שאני צריכה לעשות באנגלית: דלקת כבד סוג A ן-B,קדחת צהובה,טייפואיד,כלבת ומלריה. אמרו לי שכבר עשיתי חיסון בצבא לטטנוס כשהתגייסתי,זה נכון? אז אפשר להוריד אותו מהרשימה אם כן.. נשארו לי שבועיים עד הטיסה שלי אני אספיק לעשות את כל הטיפולים או שיש זמן שאני אמורה לחכות בין זריקה לזריקה? אני יכולה לעשות את כל הזריקות בפעם אחת? ועוד התייעצות אחת אחרונה.. מה לפי דעתכם הוא תיק התרופות האולטמטיבי לעזרה ראשונה אני לא חזקה יותר מדי בכדורים ומנסה לחסוך בהם כמה שרק אפשר בריאה בד"כ אבל יש לי בעיה רצינית של עקיצות והחומרים פה בארה"ב לא התגלו יותר מדי חזקים אז אם יש לכם משהו להמליץ.. תודה רבה נופר

holly shit?

Hepatitis A, Hepatitis B, Yellow fever, Typhoid, Rabies, anti-malarial drugs טטנוס אכן קיבלת בגיוס. צהבת B זה שתי מנות לפני הנסיעה ובינהן יש להמתין 3-4 שבועות כך שאת באחור מסוים. בדוחה יתושים יעיל יש מעל 35% DEET- חומר כזה יחשב כיעיל. בנוסף ניתן לקנות חומרים (פרמתרין) איתם מרססים בגדים וכילה ואף הם יעילים להגנה מעקיצות.פרט לכך-אקמול, אנטי היסטמין, ציפרופלוקסצין נגד שילשול, מד חום, חומרי חבישה ותכשירים נוספים שיומלצו ע"י רופא מרפאת מטיילים בארה"ב

למעלה