היי

luma1

New member
היי

שלום שמי למא בת הודא ( חבירים וקרובי משפחה קוראים לי בשם לומא ) אני בת 26 תאריך לידה : 6/8/1983 רציתי לדעת כל אשר ביכולתך לומר לי.. אני מבולבלת לא יודעת מה טוב לי מה רע כועסת על גורלי .. מרגישה אי- שייכות לשום מקום או דבר צריכה הנחיה.. מה לעשות תודה

אהה...שלום למא

את חווה מן גיל התבגרות מאוחר..כילדה דווקא היית מאוד לא מרדנית... אני מאמינה שאדם בוחר את זורלו לפני בואו לעולם... ושגורלך ואת חד המא.. אני גם מאמינהשהכל כתוב והרשות נתונה שאפילו שבחרנו את גורלנו בטרם רדתה של הנשמה לגוף..הרי שעדיין יש פניות בהן ניתן לבחור בדרכים שונות... מעבר לכך שאם תלכי ותעזרי בבית חולים או במוסד לאנשים מוגבלים..תראי עד כמה שגורלך שפר.. בכדי להרגיש יותר שמחה וסיפוק בחייך..לדעתי מתאים לך לעבוד בחינוך ילדים, או בניהול צוות חינוכי אןו משהו בסגנון..וגם לעסוק סיצירה את מוכשרת בכתיבה..אולי תוציאי ספר ילדים עם הבתת דודה דמוכשרת בציור..(נראה לי שהיא בת דודה) או שתפרסמי את שירייך בעברית יש פורומים לשירה אולי יש גם בערבית..לא מכירה...אה ויש לך גם קול יפה..נדמה לי..את רואה כמה הרבה מתנות קיבלת?!

luma1

New member
......./images/Emo13.gif

אין מילים... קלעת בול גברת נחמדה . אני למדתי ריפוי הפרעה בתקשורת בירדן ורק לפני שנה חזרתי לארץ.. עודיני תקועה עם העבר שלי בירדן החיים שלי החברות החדר שלי... ועוד לא הצלחתי להשתחרר מהכל זה חונק אותי.. ועוד לא עבדדתי לא במקצוע שלי ולא במקצוע אחר..( כי אני לא רוצה) ...בכלל אני לא מוצאת את עצמי כקלנאית תקשורת אין לי עצבים לדבר הזה ץץ אני יותר מתעניינת באופנה סטיילינג איפור.. אבל אך אתחיל אני לא מפסיקה לחשוב וזה כל מה שאני עושה.. חושבת אני מרגישה שיש לי יכולת לעשות הרבה דברים ובהצלחה אבל אני תקועה.. מה את רואה?? האם אמצא דרך לפוצץ את כל ה אנרגיה היצרתית שבתוכי( אני מרגישה שיש לי את זה
).. ומה עם זוגיות???!! הרבה שאילות נכון... דרך אגב הקול שלי יפה ו אני כן שרה .....במקלחת

rawda910

New member
:)

תמי, ההיא שמציירת היא למעשה אחותה של לומא :) אחלא עסק תעסו בנות הההההההה לומא יא שאטורה, שירה התכוונה ל "קאסא2יד" ולא שירים ...איליסא מס' 2 אנתי עאד הההההה

rasha911

New member
OMG! ...

ראודה.... מה זה הגיבריש שאת כותבת...
ו... תמי כל הכבוד לך באמת... מורידה שאפו
אני אחותה של לומא שמציירת ויש לי עוד אחות שמציירת גם (משפחה של אומנים בתרושה)
ובעצם... את אמרת משהו נכון מאוד ... דודה שלנו בהחלט יש לה ת'כלים ות'יכולת והקשרים לעזור ללומא בהוצאת ספר שירה לאור... היא בעלת תואר ראשון תקשורת , תואר שני דפלומטיה
סוף שבוע טוב לכולכם ושבת שלום תמי היקרה

luma1

New member
ראודה ..

תמי אמרה: " אה ויש לך גם קול יפה..נדמה לי". לכן אני אמרתי :"הקול שלי יפה ו אני כן שרה .....במקלחת" הבנת !!!

rawda910

New member
oopsss

אאאם סורי לומא לא שמתי לב למשפט האחרון, פשוט לא קראתי אותו, זה מוכחי שתמי באמת קולעת בול
חוץ מזה לגבי ההצעה שלה שמתאים לך עבודה עם מוגבלים, יא אהלא וסהלא פיקי במרכז השיקום
בעוד כמה חושדים אני אסיים שם תבואי במקומי

מה יש לי לענות לומה

המלאכים פה כל הזמן שומרים אבל עוזרים למי שעוזר לעצמו.. נחיתה קשה...נכון אבל אי אפשר 'לשבת על התחת', ולבכות על נהרות ירדן...
, תכנסי במקום רואדה לעבודה בבית החולים... תתחיל לחבר ספר או לעשות משהו... תמצאי עבודה לשנת הלימודים הבאה...באיזשהו בית ספר או מוסד עם משו בחינוך... גם אם זה לא מה שתעשי כל חייך...יאללה לדרך ברונים יש רון שאומר ראדיו..שמישהו מקבל אותו זה בדיוק מה שהו אומר... זוגיות...דווקא יש אחת..מישהו מאוד חכם..חכי תתחילי לפרוח קודם..ואז יבוא הפרפר שלך..(לא םרםר במובן הרע של המילה)

לא עבר הקישור!! התפוז הזה...../images/Emo10.gif

המלאכים פה כל הזמן שומרים אבל עוזרים למי שעוזר לעצמו.. נחיתה קשה...נכון אבל אי אפשר 'לשבת על התחת', ולבכות על נהרות ירדן..., תכנסי במקום רואדה לעבודה בבית החולים...

rasha911

New member
:)

לקבל אותם עיצות מצד שלישי חיצוני מפיק תועלת יותר מאשר מקרובים :) תודה תמי , מכווה שזה באמת יעזור לה וסןף סןף לקחת את עצמה בידיים ולחיות כבר!
ו... איזה כיף לה להשיג בחור חכם ו"פרפר"
(כמובן במובן החיובי)
יללה... שיהיה במזל טוה
מקנאים
האהאהאהא

rasha911

New member
אגב,

אני מחפשת כעט עבודות בהתנדבות באיזה עמותה ומציעה לה להצטרף אלי, הנתינה תמיד נותנת הרגשה טובה בראש ובראשונה, מרפא נפש עייפה וגם גורמת לעולם לתת במקביל :)

יש שני מובנים למשפט "מי שנותן מקבל":

* מי שנותן..בעצם הנתינה לאחרים חש שנשמתו מתרווחת בתוכה ועצם הנצתינה היא בעצם נותנת למקבל.. * היקום דואג לאיזון...ומי שנותן לאחרים..יקבל...מאחרים... (חוץ מזה שכשיוצאים מהבית פוגשים אנשים ששמחים לפזוש בך...ואנשים מעריכים אישה צעירה וטובת לב..וכו...) ובעיקר, שבאמת יש המון סבל בעולם..וצריך לזכור שאם כל אחד יעשה מעט לעזור לזולת..הסבל יפחת והטוב יגבר....כולנו חלק מרשת..ממאגר גדול!!!

rasha911

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo62.gif דברי חוכמה ../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

luma1

New member
בשרות טובות

שלום תמי, בדיוק כמו שאמרת לי קודם בקשר לעבודה עם ילדים בחינוך ו לתכנן משהו לקראת שנת הלימודים החדשה.. וזה מה שעשיתי היום. הצרפתי לאגודה שקוראים לה שפת חן שעושה כל מני פעיליות חינוך לילדים בגיל 4-5-6-7 ואני מתחילה לעבוד בתחילת שנת הלימודים החדשה.. ותודה לך שוב כי הכל בגללך לו את לא אמרת לי שזה טוב בשבלי ומועיל אני לא הייתי נותנת לזה אפילו קצת זמן כדי לחשוב על זה אני מודה לך האמת גם לפני שאני מתחילה לעבוד אני מרגישה שיפור מבחינה נפשית שוב תודה

למעלה