היי :)

LoganLover

New member
היי :)

לא ידעתי שיש לסדרה פורום, נחמד לדעת שיש :) אני ענת, התחלתי להתמכר קשות לסדרה חייבת להגיד שזו לא סדרה שבד"כ אני אתמכר אליה, אבל אין מה להגיד... ג'יימס חטף את ליבי
חיחי מקווה להנות פה [:

riktal

New member
ברוכה הבאה - ענת!

הפורם הזה דיי חדש. מי כמוני מבינה אותך בכל הקשור להתמכרות לסידרה הזאת. גם לי זה לקח קצת זמן עד שהפכתי לממש שפוטה שלה. זה קרה בעונה השלישית (שבעיני היא העונה הכי טובה שלהם עד עכשיו) - שאמורה לעלות מחר (25/6) ביס אקשן. בכל הקשור לג'יימס - גם את ליבי הוא חטף ואני לא ביקשתי אותו בחזרה.....
אי אפשר לשלא לאהוב את הבחור המוכשר הזה. יש לי את הדיוידי של הסידרה ולשמוע איך שאר האנשים (שחקנים, מפיקים ואנשי צוות) מדברים עליו - ממש מחמם את הלב.

LoganLover

New member
תודה רבה D:

מחר עולה העונה ה3 ? לא ה2 ? :0 אני דיי חדשה בעניין ההתמכרות ובכלל לא שמעתי על אף שחקן מהסדרה, וחבל. הם מוכשרים מאוד :) קראתי אבל את הראיון שהעלת לפה וג'יימס נשמע כל כך מגניב גם במציאות! כולו סחבק מדליק כזה, אני אוהבת 3>

riktal

New member
בדקתי ביס

ואת צודקת. הם דחו את העלאת העונה השלישית עד שיסיימו לשדר את שתי העונות, אז מחר (יום ה') בשעה 23:15 עולה העונה השניה בשידור חוזר (זאת דרך אגב העונה הראשונה שראיתי. הסידרה החליפה את על טבעי ואז התחלתי לראות אותה, אבל כמו שכבר כתבתי, רק בעונה השלישית התמכרתי ממש). לא נורא. כל עוד משדרים את הסידרה - אני רגועה!

LoganLover

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ;)

הייתי רואה את הסדרה מדי פעם. פרק פה,פרק שם אבל מאז שהתחילו לשדר מחדש את הסדרה, התחלתי להקליט ביס מקס ופשוט מצאתי את עצמי מחכה לעוד פרק שישדרו כדי שאני אכול לראות כבר! אני כל פעם מתבאסת שכבר ראיתי את כל הפרקים חחח את צודקת - יש להירגע כל עוד הסדרה משודרת! וזו הזדמנות מעולה בשבילי להשלים D: אוקיי, קצת משהו לא קשור.. אבל: זו רק אני או שהדמות של שון קצת מזכירה דמות מתוחכמת ובוגרת יותר של אייס ונטורה ? (ג'ים קארי)

riktal

New member
בשביל זה עושים שידורים חוזרים

כדי שאנשים יוכלו לראות את הפרקים שהם פספסו בעבר. אני חייבת להגיד שהסדרה הזאת מצליחה להעלות לי חיוך על הפנים כל פעם מחדש. גם השעה שהיא משודרת - אין כמו לסיים את היום עם פרק שלה! בקשר לדמות של שון - אני קצת מסכימה שהיא דומה לדמות של אייס ונטורה (לפחות לפי הסרט הראשון) ובכלל לדמויות שונות ששיחק ג'ים קרי במשך השנים (כמו במסכה, לדוגמא). יכול מאוד להיות שזאת היתה ההשראה של ג'יימס כשהוא החליט לשחק את התפקיד הזה כמו שהוא (למרות שהוא לא הודה בזה באף ראיון איתו עד היום. אולי היית צריכה להעלות את השאלה הזאת כשביקשו ממעריצים להעלות שאלות שישאלו אותו לקראת הראיון הזה שצרפתי לפורם. זה באמת מעניין מה הוא היה עונה על זה. באיזשהו מקום שון הוא דמות של בחור שטוטניק, שלא חושב על המחר ונהנה להישאר ילד לנצח (למרות שבמשך העונות המצב הזה משתנה והוא מתחיל להתבגר קצת). מראיונות שראיתי איתו ומדברים שאומרים עליו, אני יכולה להגיד שלפי איך שנראה לי - הוא שונה מאוד משון. הוא אפילו אמר פעם שהוא שונא אנשים כאלה - שחיים את הרגע ומאלתרים את הצעד הבא בלי לחשוב על מחר - כי הם כל כך שונים ממנו. אבל זה מה שעושה שחקן טוב - משחק דמות ששונה ממנו.

riktal

New member
בשביל זה עושים שידורים חוזרים

כדי שאנשים יוכלו לראות את הפרקים שהם פספסו בעבר. אני חייבת להגיד שהסדרה הזאת מצליחה להעלות לי חיוך על הפנים כל פעם מחדש. גם השעה שהיא משודרת - אין כמו לסיים את היום עם פרק שלה! בקשר לדמות של שון - אני קצת מסכימה שהיא דומה לדמות של אייס ונטורה (לפחות לפי הסרט הראשון) ובכלל לדמויות שונות ששיחק ג'ים קרי במשך השנים (כמו במסכה, לדוגמא). יכול מאוד להיות שזאת היתה ההשראה של ג'יימס כשהוא החליט לשחק את התפקיד הזה כמו שהוא (למרות שהוא לא הודה בזה באף ראיון איתו עד היום. אולי היית צריכה להעלות את השאלה הזאת כשביקשו ממעריצים להעלות שאלות שישאלו אותו לקראת הראיון הזה שצרפתי לפורם. זה באמת מעניין מה הוא היה עונה על זה. אני אבדוק ובפעם הבאה שיבקשו ממעריצים להציע שאלות - אציע את השאלה הזאת). באיזשהו מקום שון הוא דמות של בחור שטוטניק, שלא חושב על המחר ונהנה להישאר ילד לנצח (למרות שבמשך העונות המצב הזה משתנה והוא מתחיל להתבגר קצת). מראיונות שראיתי איתו ומדברים שאומרים עליו, אני יכולה להגיד שלפי איך שנראה לי - ג'יימס שונה מאוד משון. הוא אפילו אמר פעם שהוא שונא אנשים כאלה - שחיים את הרגע ומאלתרים את הצעד הבא בלי לחשוב על מחר - כי הם כל כך שונים ממנו. אבל זה מה שעושה שחקן טוב - משחק דמות ששונה ממנו לגמרי.

LoganLover

New member
חבל באמת. יכול היה מגניב לדעת אם יש מאחורי זה

משו... וואו את ממש מסקרנת אותי עכשיו! אני מתה לראות את השינוי של שון. בכלל, פשפשתי קצת באינטרנט ועשיתי לעצמי ספוילר ענקי שאני בכלללללללל מתה כבר לראות

riktal

New member
כמו שכבר אמרתי - מפה זה הולך להיות טוב יותר

גם אני עושה את זה לפעמים לעצמי - קוראת בטעות ספויילרים - אבל לפעמים אי אפשר להתאפק! כשהסדרה אהובה עלי (דוגמת PSYCH ועל טבעי) אז אני קוראת כל מה שאפשר על הפרקים החדשים והעונה החדשה. לעומת זאת - הפרק שהיה השבוע בלוחשת לרוחות השאיר אותי מופתעת לגמרי, כי למרות שאני אוהבת את הסידרה הזאת, זאת לא סידרה שעד כדי כך מעניינת אותי כדי שאני אבדוק עליה דברים ואחקור אודותיה עוד ועוד (כפי שקורה עם PSYCH). אני כל הזמן גולשת באתרים של הסידרה ושל ג'יימס רודי ומוצאת עוד ועוד חומרים עליהם. אני עובדת כקלדנית בבית משפט ולא פעם, בזמן שהצדדים מדברים ביניהם "שלא לפרוטוקול", אני קוראת ראיונות עם השחקנים על הסידרה ולא פעם אני אחייך או משהו כזה בגלל בדיחה טובה ואז הצדדים מסתכלים עלי כמו על משוגעת כי הם לא מבינים מה מצחיק כל כך.

LoganLover

New member
חח מגניב, את עובדת כקלדנית ?

עד כמה מהר את צריכה להקליד ??
אווו על טבעי! עוד סדרה שאני מכורה אליה. סאם כל כך מושלם...
האמת שאת הלוחשת לרוחות אף פעם לא אהבתי. יש משהו בשחקנית שפשוט מפריע לי. אני לא מסוגלת לראות אותה משחקת >< והיא כל עיקר התוכנית, אז מן הסתם שזה הורס לי :(.. אם זו רק הייתה שחקנית אחרת!

riktal

New member
אז ככה:

צריך להקליד דיי מהר, אבל זה משהו שנרכש עם הזמן. כדי להתקבל צריך להקליד 60 מילים בדקה (כלומר, מילה בשניה). בעל טבעי אני אוהבת יותר את דין. תמיד אהבתי את השחקן ג'נסן אקלס, אבל רק בעל טבעי התאהבתי בו בהיסטריה. את ג'ראד פדלקי הכרתי רק בסידרה הזאת כי מעולם לא ראיתי את בנות גלמור. לדעת, זאת באמת סידרה גדולה (שחודשה לאחרונה לעונה 5 ו-6) ואחת משתי הסדרות הכי אהובות עלי (נחשי מה השניה
). בקשר ללוחשת לרוחות - גם אני לא סובלת את השחקנית הזאת. כבר בשולחן לחמישה לא אהבתי אותה. אני מאוד אוהבת את מדיום וכשהתחילה הלוחשת ביס, החלטתי לנסות ולראות במה מדובר. הסידרה מעניינת כך שהמשכתי לראות אותה, אבל אני לא ממש חוקרת בקשר אליה. אני רואה אותה על עיוור, מה שלפעמים (כמו השבוע) יוצא טוב כי מאוד הופתעתי בפרק שהיה.

למעלה