היי!

ראקל

New member
היי!

אני יעל, ואני מכורה ל-PSYCH.
ללא ספק, הסדרה הכי טובה שיש כיום בטלויזיה! אני מחכה לעונה הרביעית כבר מפברואר... ושמחתי מאוד לשמוע שהעונה השלישית סוף סוף תגיע ליס! (עוד שבועיים למנאייק...
) יאללה, שיגיע כבר אוגוסט!!!

riktal

New member
ברוך הבא, יעל!!! ../images/Emo140.gif

מסכימה עם כל מילה - הסידרה הכי טובה שקיימת היום בטלויזיה! באחד הראיונות עם ג'יימס רודי (שמשחק את שון) אמרו לו שיש שני סוגי אנשים - אלה שלא מכירים את הסידרה ואלה שמכירים אותה ואוהבים אותה. כל מי שמכיר את הסידרה הזאת אוהב אותה. סידרה גאונית לכל הדעות! בקשר לעונה הרביעית - גם אני מחכה לה בקוצר רוח. אומרים שהיא תהיה מדהימה ומרתקת ביותר. ממה שקראתי עד עכשיו - הסיפור בין ג'ולייט ושון הולך להשתנות לגמרי (לא אוסיף כדי לא להרוס למי שעוד לא ראה את העונה השלישית) והולכים להיות כמה סיפורים אישיים ואפילו דמעות (!!!).
. בקיצור, יש הרבה למה לחכות!

ראקל

New member
תודה תודה, אבל... אני בת!

את ראית כבר את העונה השלישית? ללא ספק עונה חזקה ביותר!!

riktal

New member
לא רק שכבר ראיתי את העונה השלישית

בעיני היא הכי טובה של הסדרה עד היום. זאת העונה שגרמה לי להתאהב בסדרה באופן סופי.

ראקל

New member
בהחלט עונה מצויינת!

ניסיתי לבחור איזה פרק אני הכי אוהבת, אבל אי אפשר... הפרק האחרון היה מעולה... אני עדיין לא מאמינה שהזלתי דמעה או שתיים.. או שבעים (מחווה קטנה לגשש החיוור...) כשראיתי את הפרק הזה.

riktal

New member
מסכימה עם כל מילה

הפרק האחרון הוא אחד הטובים ביותר ודרך אגב - זה אחד הפרקים שכתב ג'יימס רודי. לי יש שני פרקים הכי אהובים בעונה הזאת - פרק 11 (Psych Lassie Did A Bad Bad Thing) ופרק 15 (Psych Tuesday The 17th - גם של ג'יימס רודי, שלא רק כתב, אבל גם ביים אותו!). אבל באופן כללי כל הפרקים בעונה הזאת טובים ביותר. כמו שכבר אמרתי - העונה הכי טובה שלהם עד עכשיו.

LoganLover

New member
ברוכה הבאה,יעל! ../images/Emo24.gif

תודי שגם את נתפסת ברשת המפתה של 'סייק

למעלה