היי

noyadi1

New member
היי

שלום לכולם אני מורה לאנגלית בגן ילדים בסין, הייתי מעוניינת להכין תאטרון בובות כמובן מקרטון או נייר קשיח ואין לי מושג איך להתחיל אולי תוכלו להדריך אותי תודה מראש

שלום לך, האומנם מסין?

יפה לנו, ברוך בואך
ובכן הייתי רוצה לדעת למה הכוונה מקרטון או מנייר, קיפולי נייר??? או בובות מקרטון קשיח- צלליות? לילה טוב דבי

noyadi1

New member
כן כן מסין

אני מלמדת ילדים בני שלוש שלא מבינים מילה באנגלית, את הבובות עצמם יש לי מבית הספר כל מיני בובות שמתלבשות על היד כמו כפפה, יותר מעניין אותי התאטרון עצמו ה"מבנה מסביב" אני מקווה שהייתי מובנת
תודה

ayaly2

New member
היי תיאטרון מקרטון

היי הכי קל ופשוט לקחת קרטון של מקרר אני בטוחה שיש שם בסין
להעמיד אותו הפוך ז"א לחתוך את הדף האחורי כדי ליצור צורת פרגוד שלושה קירות אחר"כ לחתוך בקיר האמצעי חלון רחב לפי הגובה הרצוי . וזהו אם את רוצה שזה יחזיק יותר טוב אפשר להוסיף למטה מקלות תמיכה . בעניין הקישוט סומכת עלייך..או אפשר לצפות בבד קטיפה את החלון במצע גם קחי בד לפי אורך ורוחב החלון יכול להיות קטיפה אדומה וצרי וילון מסך יש אפשרות לצפות גם בטפט נדבק..תשתולללי עם הדמיון או גשי לאיקאה אם יש שם ואת יכולה לקנות מתלה בגדים ולשים על זה בד ולהיות מאחור עם הבובות אשלח לך תמונה ראי.מקווה שעזרתי.

noyadi1

New member
שה שה עזרת לי מאוד אגב מאיפה המילים, סתם אם

בא לך לענות?

ayaly2

New member
אני שמחה שעזרתי שימחת אותי../images/Emo140.gif

הכרתי פעם מישהו מסין באיזו עבודה שעבדנו והתחברנו אז הוא לימד אותי כמה מילים.. עוד מעט ראש השנה אז שינייא אקוולה לך ולבני משפחתך קצת קשה לכתוב בעיברית
יש לי גם קעקוע על הרגל עם המשפט: פו לו סו... אז איזה כיף לך סין...תשלחי תמונות של התפאורה שתכיני... ואם את צריכה עוד עזרה בכיף

אין, אין, אין על אילה

אמרתי לך שתגיעי רחוק עד סין הגעת
כל הכבוד על הנכונות והרצון לעזור לכולם
שבת שלום רבי דודי בן - עקיבא אהה סליחה, בן - אדרת

ayaly2

New member
נשמה שלי ../images/Emo24.gif מסע עולמי עם איילה../images/Emo194.gif

וווואווווווו סין על הקו!!!! איזה כבוד ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה נוי \ נויה\ נוי - עדי? מרגש לשמוע שהפורום שלנו הגיע עד לסין הרחוקה - באמת משמח מאוד
אני מקווה שתיסלחי לי שרק עכשיו אני מקדם את פנייך...
לגבי שאלתך באחד משיטוטי באינטרנט ראיתי משהו שיכול לשמש אותך או לשמש כהשראה תני לי יום יומיים ואאתר את זה בנתיים שמח שבאת שבת שלום מישראל

למעלה